Søk
CATERINGMENY
  Menu Close

  CATERING I LØRENSKOG

   

  Matspecialen leverer alt av catering til private og bedrifter i Lørenskog. 

   

  Om det er privatpersoner som skal ha konfirmasjon, bryllup, dåp, bursdager eller bedrifter som skal ha møter, kurs, event eller seminarer så leverer Matspecialen catering-mat med høy kvalitet på døren . Vi har egne biler som frakter mat og kaker alle dager i året. Matspecialen har holdt på som profesjonell cateringselskap fra 1961. Mange års erfaring har gjort at vi vet hva våre kunder ønsker av mat og kaker, så vi har utviklet egne catering-konsepter skreddersydd mot flere kundegrupper. Et profesjonelt produksjonslokale på 2000 kvm gjør at vi kan produsere mat svært raskt og fleksibelt. 


   

  Matspecialen leverer catering i hele Lørenskog!

   

  Lørenskog kommune er en av kommunene i Europa som prosentvis har vokst mest med antall innbyggere de siste årene og kommunene fortsetter å vokse. Vi leverer selvfølgelig catering til alle ytterpunktene av Lørenskog kommunen som Losby, Universitetssykehuset, Fjellhamar og snøhallen ved togstasjonen.

  Matspecialen er kjent for vår kvalitet, utvalg, servicegrad og våre raske leveringer. Dette kan vi gjøre fordi vi har god kapasitet på egne biler og et stort produksjonsanlegg for catering-mat og konditori.