Søk
CATERINGMENY
  Menu Close

  Danske smørbrød

  Sjekk ut vårt klassiske utvalg av gode smørbrød under. Vi er ganske så norske her på Matspecialen, men har latt oss inspirere av det danske kjøkkens gode brødmat her. Alle smørbrød lages ferske på vårt kjøkken, men basen er alltid det samme. Ferskt brød, raust med pålegg og friske garnityrer. Mye av pålegget og tilbehøret lager vi selv i vårt eget produksjonskjøkken! Som et lite måltid, vil ett smørbrød være nok, men har du tenkt å ha dette som et hovedmåltid, anbefaler vi at bestiller 2-3 smørbrød per person.

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Smørbrød med reker og majones. Ferskt brød toppes med salat, gode reker, dill majones og sitron. Matspecialen. Påsmurt. Danske Smørbrød. Foto.

  Smørbrød med reker og majones

  Allergener
  kr 69,00
  Smørbrød med salat av reker og krepsehaler i en majonesdressing. Ferskt brød toppes med salat og en raus skje med skagenrøre. Matspecialen. Påsmurt. Danske Smørbrød.Foto.

  Smørbrød med skagenrøre

  Allergener
  kr 69,00
  Smørbrød med røykelaks og hjemmelaget eggerøre toppet med asparges. Matspecialen. Påsmurt. Danske Smørbrød. Foto.

  Smørbrød med røkt laks, eggerøre og asparges

  Allergener
  kr 69,00
  Et saftig dansk smørbrød fra Matspecialens utvalg. Brød og smør garneres med salat og en raus mengde hjemmelaget laksesalat. Smørbrødet anrettes med ferskt brød, salat, laksesalat, sitron og passende grønnsaker. Matspecialen. Påsmurt. Danske Smørbrød. Foto.

  Smørbrød med laksesalat

  Allergener
  kr 69,00
  Smørbrød med vår egenproduserte roastbiff, og hjemmelaget grov remulade. Tilbehøret her, er ferskt brød, salat, og sylteagurk. Matspecialen. Påsmurt. Danske Smørbrød. Foto.

  Smørbrød med roastbiff og dansk remulade

  Allergener
  kr 69,00
  Smørbrød med ferskt brød, sprø salat, nykokt egg, gode reker, majones og karse. Matspecialen. Påsmurt. Danske Smørbrød. Foto.

  Smørbrød med kokt egg, reker og karse

  Allergener
  kr 69,00
  Ferskt brød toppes med salat og en raus, hjemmelaget karbonade. På toppen finner du brunet løk, sylteagurk og tomat. Matspecialen. Påsmurt. Danske Smørbrød. Foto.

  Smørbrød med karbonade og stekt løk

  Allergener
  kr 69,00
  Ferskt brød, smør og sprø salat toppes med kokt skinke, egenlaget karrisalat og et posjert egg. Ordentlig godt er det! Matspecialen. Påsmurt. Danske Smørbrød. Foto.

  Smørbrød med kokt skinke, karrisalat og posjert egg

  Allergener
  kr 69,00
  Ferskt brød og salat toppes med rause skiver leverpostei , sprøstekt bacon og stekt sopp. Matspecialen. Påsmurt. Danske Smørbrød. Foto.

  Smørbrød med leverpostei og bacon

  Allergener
  kr 69,00
  Ferskt brød og salat toppes med nylaget skinkeomelett og sprø grønnsaker. Matspecialen. Påsmurt. Danske Smørbrød. Foto.

  Smørbrød med omelett med skinke

  Allergener
  kr 69,00
  Ferskt brød og salat toppes med rause skiver med blåskimmelost, egenlaget fikenkompott og søte frukter og grønnsaker. Matspecialen. Påsmurt. Danske Smørbrød. Foto.

  Smørbrød med blåskimmelost

  Allergener
  kr 69,00
  Ferskt brød og sprø salat utgjør fundamentet i denne retten. Rause skiver med brieost legges over og garneres med vår egenlagde fikenkompott og passende frukt og grønnsaks garnityrer. Matspecialen. Påsmurt. Danske Smørbrød. Foto.

  Smørbrød med brieost

  Allergener
  kr 68,00
  Ferskt brød og margarin, toppes med sprø salat og det beste fra grønnsakshagen som er i sesong. Matspecialen. Påsmurt. Danske Smørbrød. Foto.

  Smørbrød vegetar

  Allergener
  kr 69,00