Søk
CATERINGMENY
    Menu Close

    HOVEDRETTER

    Hva med herlig reinsdyr, kalv, eller kylling til hovedrett? Med 8 forskjellige hovedretter, har vi et stort og fristende utvalg innen kjøtt, vilt og fjærkre.
    Våre retter er et resultat av mange års utprøving og er et utvalg av våre kunders favoritter. For de som ønsker å få alt klart, bare å legge det opp på tallerken kan man velge retter der kjøttet er ferdig oppskåret. Rettene som består av hel filèt eller hel lår-plomme (steik), må kunden selv skjære opp kjøttet. Dette på grunn av at maten skal serveres med best mulig kvalitet. Vi velger å bruke den tiden det tar å frakte maten til kunden, som hviletid for kjøttet. Slik at det er klart til å skjæres opp der. Om ikke, kan kjøttet framstå gråere og mindre saftig, når det kommer frem til kunden.

    Vi er også behjelpelig med å formidle kokk og serveringshjelp. Vi gjør oppmerksom på at man da kommer innunder andre momsregler. Prisene øker med 15% for å dekke dette. Ønsker du å leie personale, ta kontakt med kundeservice!

    Se som Nett Liste
    Sorter etter
    Helstekt okse indrefilet

    Helstekt indrefilet av okse med sopp, grønnsaker, ovnsbakte poteter

    Min. 6 pers.
    ALLERGENER
    kr 300,00
    Hjorteplomme Middag

    Hjorteplomme Middag

    JULEMAT ER TILGJENGELIG FRA 01.11.2021-13.01.2022
    ALLERGENER
    kr 335,00
    Kalvefilet

    Kalvefilet

    Min. 6 pers.
    ALLERGENER
    kr 307,00
    Stekt andebryst

    Stekt andebryst

    Min. 6 pers.
    ALLERGENER
    kr 272,00
    Braisert lammeskank

    Braisert lammeskank

    Min. 6 pers.
    ALLERGENER
    kr 277,00
    Reinsdyrstek

    Reinsdyrstek

    Min. 6 pers.
    ALLERGENER
    kr 286,00
    Fylt kyllingbryst

    Fylt kyllingbryst

    Min. 6 pers.
    ALLERGENER
    kr 276,00
    Urtemarinert lammelår

    Urtemarinert lammelår

    Min. 6 pers.
    ALLERGENER
    kr 269,00