Søk
CATERINGMENY
  Menu Close

  HELE KAKER

  Å kjøpe en hel kake fra Matspecialen vil gjøre enhver anledning ekstra spesiell! Vår kakekategori tilbyr et stort utvalg av deilige kaker som passer til enhver smak og anledning. Enten du leter etter en bursdagskake, bryllupskake, dåpskake eller en kake til en annen spesiell anledning, kan du finne den perfekte kaken hos oss.

  Vårt utvalg av kaker inkluderer populære klassikere som sjokoladekake og eplekake, samt mer unike smaker som bringebær moussekake og Oreo cheesecake. Vi tilbyr også tradisjonelle kaker som pavlova og kransekake, perfekt for høytider og spesielle anledninger.

  Hos Matspecialen har vi fokus på høy kvalitet, og alle våre kaker er laget av de beste ingrediensene og med stor kjærlighet og håndverk fra våre dyktige konditorer. I tillegg til våre standardkaker, kan du også oppgradere kaken din med personlig tekst skrevet i sjokolade, hjemmelagde marsipanroser og spiselige kakebilder og grafikk fra vår toppmoderne kakeprinter. Hva med firmalogoer på makronene eller et ungdomsbilde av 60-åringen? Har du et bilde, kan vi lage en skreddersydd kake til deg - helt etter eget ønske!

  Bestilling av hele kaker fra oss er enkelt og problemfritt. Utforsk vårt utvalg på nettbutikken vår, og bestill din favorittkake med bare noen få klikk. Vi tilbyr også levering til ditt arrangement, så du kan være sikker på at kaken din kommer trygt og i god tid. Med vår eksepsjonelle kvalitet og brede utvalg av smaker og bakemuligheter, kan du stole på at kaken fra Matspecialen vil bli en minneverdig og deilig opplevelse for deg og dine gjester. 

  Les mer