Søk
CATERINGMENY
  Menu Close

  FERDIGRETTER

  Matspecialens ferdigretter består av spennende, varierte middagsretter i små og store forpakninger. Tilberedningen av ferdigrettene gjør du raskt og enkelt selv, og alle rettene kan oppbevares i fryseren og har lang holdbarhet. På denne måten har du alltid gode, ferdige middager lett tilgjengelig!.

  Tilbered ferdig middag raskt og effektivt -uten å måtte styre med for mye planlegging på forhånd. Enklere blir det ikke!

  Matspecialens ferdige middager består av smakfulle, dypfryste middager satt sammen av våre kokker - i en variert og spennende meny. Et fint alternativ om du ønsker gode middagsretter med sunne råvarer. Med våre ferdige retter kan du planlegge middagen raskt og effektivt, og tilberedningen foregår enkelt i enten stekeovn, mikrobølgeovn eller vannbad. Alle ferdigmiddagene kan lagres i fryseren og har derfor lang holdbarhet.

  PS: Alle våre ferdigretter kommer i porsjonsstørrelser eller familiepakninger, og er dessuten med på å bidra til mindre matsvinn og et mer økonomisk innkjøp.