Søk
CATERINGMENY
  Menu Close
  TILBAKE

  MATSVINN

   

  Matspecialen AS er veldig opptatt av å utnytte alle ressurser, alt i 1991 startet vi med å levere overskuddsmat til trengende i Oslo Sentrum. På den tiden hadde vi ett matpakke-konsept der det ofte ble produsert for mange matpakker. Det var utrolig hyggelig å se så mange glade ansikter når de fikk gratis og sårt tiltrengt matpakke.

  På Matspecialen AS kan overskuddsmat være:

  •        En ordre som har blitt produsert dobbelt opp (kaker er utrolig populært)
  •        En kunde som endrer bestilling til en annen dag.
  •        Overproduksjon fra høytider som konfirmasjoner og jul.
  •        Varer vi ser ikke blir solgt før siste salgsdato.

  I tillegg er det jo også hyggelig å kunne være med til å bidra for de som trenger det, særlig nå i denne tiden der ekstra mange har det vanskelig.

  Julen 2020 har jo vært veldig spesiell, og vanskelig å planlegge…

  Primo desember så det ut som om det skulle bli utrolig stille, men så kom plutselig ordrene! Det kan ikke sammenlignes med 2019, men i disse tider må en være fornøyd med det en får, og bare gjøre det beste ut av situasjonen.

  Vi takker alle våre kunder for tilliten.

  Etter julen har vi en del nydelig ribbe, julepølser og medisterkaker  til overs. Dette har vi lyst å gi bort sammen med saus, poteter, rødkål og tyttebær til en komplett julemiddag. Totalt er det 150 porsjoner.

  Vi ønsker derfor tips om 3 forskjellige institusjoner eller organisasjoner à ca. 5o personer som vi kan glede med en forsinket eller ekstra julemiddag.

  Hvem synes du fortjener det?

  Tips oss gjerne også om steder der vi kan levere overskudd gjennom hele året.

  Ønsker dere alle ett riktig godt 2021

   

  Jan Nielsen
  Daglig leder