Søk
CATERING MENY
  Menu Close
  TILBAKE

  La et Cateringselskap Ordne Maten til Konfirmasjonen

   

  I forkant av en konfirmasjon har de fleste 1000 ting de skal huske på. Hvis man i tillegg skal lage maten selv kan det bli så hektisk at man ikke får tid til å nyte den store dagen?

  La Matspecialen fikse maten

  Det finnes hundrevis av cateringselskaper. Det er individuelt hvort stort utvalg av mat de har. En konfirmant på 14 år burde få være med å velge mat han eller hun liker. Det kan være en liten utfordring å finne noe som faller i smak både hos en tidlig tenåring, småsøsken og hos besteforeldrene. Men det burde ikke være noe problem å få mat som oppfyller alles ønsker på en gang, eller? Man er da avhengig av et cateringselskap som har et stort utvalg av mat slik at man kan velge seg litt forskjellig!

  Alt du trenger til ditt arrangement

  Vi på Matspecialen vil påstå at vi kanskje har det største og beste sortimentet, og det mest populære utvalget av catering-mat i Oslo og omegn. Det kan velges mellom tradisjonelt koldtbord, snitter, fingermat og smørbrød. Ferdige pakkeløsninger eller fritt valg fra selvplukk-menyen.

  Vi har selvfølgelig tapas i mange varianter og egne selskapsmenyer med forretter, hovedretter og dessert. Og skulle man ha lyst på gryteretter eller en salat, så har vi selvfølgelig det også. I tillegg til dette har vi også egne grillmenyer, og du kan til og med leie egen kokk og utstyr, hvis du vil fristille deg skikkelig.

  Når det gjelder kaker så har vi et eget konditori som kan trylle frem de beste og fineste kakene. Herfra får du alt hjertet kan begjære for kakebordet. Det garanterer vi!

  For å få full oversikt over mulighetene du har for konfirmasjonen vil vi anbefale at dere tar dere en "rundtur" på nettsidene våre og gjør dere kjente! Hvis det er noe dere ikke finner, er det bare å spørre oss om råd.

  Leveransesikkerhet til konfirmasjonen

  Vi vet hvor viktig det er for dere å få maten levert til riktig tid. Med så mye arbeid som ligger bak en slik viktig dag og alle gjestene dine som har tatt seg tiden til å komme, er en for sen eller mangelfull leveranse noe man ikke ønsker å oppleve.

  Matspecialen kan love at vi har dette som høyeste prioritet. Som et av de aller største cateringselskapene i Oslo, med effektive moderne lokaler og en sentral beliggenhet er volum og logistikk noe vi er gode på. Vi har holdt på med dette i over 60 år, noe som gir oss en enorm erfaring med å få slike arrangementer til å gå silkemykt. Dette kan vi!

  Matspecialen er her for dere når dere trenger det. På sommeren, på kveldstid og de dagene mange andre cateringleverandører holder stengt. Vi holder åpent 365 dager i året, uansett!

   

  Planlegg konfirmasjonen nå

  Det er mange gode grunner til å planlegge maten til konfirmasjonen allerede nå. Ved å starte tidlig har du mulighet til å få kontroll over kostnadene og budsjettet for konfirmasjonen. Å planlegge mat til en konfirmasjon kan også være en stressende oppgave, spesielt hvis du har mange gjester å forholde deg til. Vi hjelper deg med å redusere stresset, slik at du kan føle deg mer avslappet når selve konfirmasjonen nærmer seg.

  Ved å planlegge maten tidlig har du også tid til å utforske de forskjellige alternativene og gjøre endringer etter behov. Det er lettere å kunne gjøre endringer på en eksisterende bestilling i siste stund, enn å ta imot en en ny ordre "i tolvte time". Hovedansvaret vårt er tross alt å ta vare på eksisterende ordre først, og ikke ta på oss mer enn vi faktisk kan klare. Ta kontakt med kundeservice for undersøke hvilke muligheter vi har til å hjelpe deg.