Søk
CATERINGMENY
  Menu Close

  KONFIRMASJON

  Vi leverer deilig mat til din konfirmasjon!

  Vi har satt sammen to forskjellige tilbud på konfirmasjonspakker for å forenkle valget for dere. Vi garanterer alltid ferske råvarer og produkter. Basert på mangeårige erfaringer, består konfirmasjonspakkene våre av en kombinasjon av klassiske koldtbordretter og og smakfulle tapasretter. Dette vet vi at du vil like!

  Som en takk til deg for å gjøre logistikken enklere i en travel sesong, spanderer vi en 20-biters Marsipankake med tekst (verdi 880,-), hvis du velger en av våre pakkeløsninger (under) til minimum 20 personer. 

   

  Leveranse til konfirmasjonsdagen!

  Matspecialen er et av de største catering selskapene i Oslo, og har stor kapasitet og rask levering. Vi anbefaler alikevel at du er ute i god tid med å booke ditt arrangement til konfirmasjonssesongen. Skulle det komme endringer opp imot arrangementsdatoen er det lettere å endre en eksisterende booking, enn å ta imot en ny bestilling i siste øyeblikk. All erfaring tilsier at det enkelte helger på vår og høst er fullbooket og ikke muligheter for ytterligere bestillinger, så igjen: Takk for at du er tidlig ute med å registrere arrangementet ditt hos oss, det setter vi stor pris på:)

   

  Vi gleder oss til hjelpe dere med årets konfirmasjonsfeiring!