Søk
CATERINGMENY
  Menu Close

  Konfirmasjon

  Skal du feire konfirmasjon

  Vi leverer mat til ditt arrangement.

  Dette er en viktig dag for den unge og fremadstormende, og også for familien rundt!. Våre konfirmasjonspakker er sammensatt av kalde og varme favoritter, disse er konstruert basert på våre lange erfaringer med dette, og vil være fengende for alle aldersgrupper og segmenter. Om du ønsker å sette sammen din helt egne meny til deres konfirmasjon, hjelper kundeservice deg også gjerne!
  Velger du å lytte til vår anbefaling, og bestiller et av våre to konfirmasjonstilbud, følger en saftig og nylaget marsipankake (20-biters) med på kjøpet!

  Dette tilbudet inkluderer også Tekst på kaken (Gjelder ikke sammen med andre rabatter).

   

  Konfirmasjon

  Velg mellom koldtbord eller tapas.

  Matspecialen har levert populære menyer og skreddersydde tilbud til konfirmanter i store deler av Oslo og omegn. Vi har lang erfaring med dette og tusenvis av fornøyde kunder. Denne dagen er viktig for både konfirmanten og gjestene. Våre konfirmasjonspakker er komponert av varme og kalde favoritter, og vil være et attraktivt oppsett for alle typer gjester. Om du ønsker å skreddersy din helt egen meny fra vårt store utvalg, hjelper våre blide kundebehandlere deg gjerne med dette også!

  Leveranse på konfirmasjonsdagen

  Matspecialen er et av de største cateringselskapene i Oslo, dette gjør at vi har god kapasitet og rask levering. Vi anbefaler at man allikevel er ute i god tid med å bestille til konfirmasjonsdagen. Visse helger blir alltid fullbooket, og av respekt for produkt og personalet, tar vi selvfølgelig ikke på oss mer enn vi kan klare!

  Dette er hva vi foreslår

  Vi har satt sammen to unike konfirmasjonspakker, får å gjøre vaalget enkelt for dere. Vi garanterer friske råvarer og nylagde produkter. Basert på vår lange erfaring består konfirmasjonsmenyen av Tradisjonelle koldtbordretter med varme tillegg. Og smakfulle varme og kalde Tapasretter.

  Til kaffen- som du selvfølgelig også kan bestille hos oss, anbefaler vi at du sjekker ut våre egenlagde kaker fra eget konditori. Her bugner det av klassikere og moderne varianter. Dette er produkter som er anbefalt av våre tidligere kunder! Kjøper du ett av våre konfirmasjonstilbud til 20 personer eller flere, inkluderer vi uten ekstra kostnad en flott marsipankake til 20 personer med valgfri tekst på kaken. For eksempel: konfirmasjonsdato og konfirmantens navn. Vi garanterer en smakfull begivenhet.

  Ta gjerne kontakt om du har spørsmål!

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Konfirmasjons buffet

  Konfirmasjons buffet

  Minimum 6 personer.
  Allergener
  kr 354,00
  Konfirmasjons tapas

  Konfirmasjons tapas

  Minimum 6 personer.
  Allergener
  kr 354,00
  Bilde av Marsipankake 20 biter

  Marsipankake 20 biter

  Marsipankake 20 biter
  Allergener
  kr 820,00