Søk
CATERINGMENY
  Menu Close

  KONDITORI

  På Matspecialen har vi vårt eget Konditori hvor våre dyktige konditorer lager alt hva hjertet kan begjære og kundene ønsker å bestille. Vi er stolte av å tilby Oslos beste utvalg av kaker, porsjonskaker og desserter i vårt sortiment! Fra våre klassikere som Budapest kake og Marsipankake, til vår populære fruktkake, har vi alt du trenger for å gjøre ditt neste arrangement eller begivenhet enda mer spesiell.

  Vi tilbyr også et bredt utvalg av hvetebakst og sesongbakst, som kransekake og fastelavnsboller, samt smakfulle porsjonspaier, skolebrød og boller inkludert vår egen Sarah Bernard kake. Hvis du ønsker å imponere gjestene dine med hjemmelagde desserter, tilbyr vi også et utvalg av disse i vårt Konditori.

  I vår nettbutikk kan du enkelt navigere deg rundt og gjøre deg kjent med utvalget vårt av kaker, porsjonskaker og desserter. Vi har flotte og oppdaterte bilder av produktene våre, og muligheter for å velge størrelse og farge på kaken du ønsker å bestille. Uansett hva behovet ditt er, står vi på Matspecialen klare til å ta imot din kakebestilling og skreddersy en kake som passer dine krav og preferanser.

  Å bestille kake fra et cateringfirma har aldri vært lettere! Ved å velge Matspecialen som din kakeleverandør, kan du være trygg på at kaken vil være av høy kvalitet og laget av våre erfarne konditorer. Så hvis du vil gjøre ditt neste arrangement eller begivenhet enda mer spesiell, bestill en av våre gode kaker eller porsjonskaker. Vi garanterer at dine gjester vil elske det!

  Les mer