Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  KONDITORI

  banner

  Vi er stolte av å tilby Oslos beste utvalg av kaker, porsjonskaker og desserter i vårt sortiment!

  På Matspecialen har vi vårt eget Konditori hvor våre dyktige konditorer lager alt hva hjertet kan begjære og kundene ønsker å bestille. Fra våre klassikere som Budapest kake og Marsipankake, til vår populære Fruktkake, har vi alt du trenger for å gjøre ditt neste arrangement eller begivenhet enda mer spesiell. Porsjonskaker har vi også!

  Hvis du ønsker å imponere gjestene dine med hjemmelagde desserter, tilbyr vi også et utvalg av disse i vårt Konditori. I vår nettbutikk kan du enkelt navigere deg rundt og gjøre deg kjent med utvalget vårt av kaker, porsjonskaker og desserter.

  Eget Sjokolademakeri er nå på plass!

  Sjekk ut Sjokoladekompaniet her, eller på deres egen frittstående nettside! Vi har flotte og oppdaterte bilder av produktene våre, og muligheter for å velge størrelse og farge på kaken du ønsker å bestille. Uansett hva behovet ditt er, står vi på Matspecialen klare til å ta imot din kakebestilling og skreddersy en kake som passer dine ønsker og preferanser.

  Å bestille kake fra et cateringfirma har aldri vært lettere!

  Ved å velge Matspecialen som din kakeleverandør, kan du være trygg på at kaken vil være av høy kvalitet og laget av våre erfarne konditorer. Så hvis du vil gjøre ditt neste arrangement eller begivenhet enda mer spesiell, bestill en av våre gode kaker eller porsjonskaker. Vi garanterer at dine gjester vil elske det!

  Les mer