Søk
CATERINGMENY
  Menu Close

  SJOKOLADE KOMPANIET

  Velkommen til Sjokoladekompaniet - vår spennende nye underavdeling dedikert til å produsere deilige sjokoladeprodukter og konfekt av høyeste kvalitet. Med vår langvarige erfaring og lidenskap for sjokolade har vi etablert denne nye avdelingen for å utfolde vår kreativitet og skape unike og smakfulle sjokoladeprodukter.

  Vi har en dedikert sjokolade- og konditorimaker som arbeider hardt for å sikre at hver eneste bit av sjokolade og konfekt som forlater oss, er laget med omhu og presisjon. Vårt utvalg inkluderer alt fra klassiske sjokoladebarer til håndlagde trøfler, praliner og andre delikatesser. Vi bruker kun de beste råvarene, inkludert kvalitetssjokolade fra anerkjente produsenter og lokale ingredienser der det er mulig.

  Selv om vi er i oppstarten nå, vil sortimentet vårt stadig utvides, forbedres og kvalitetssikres. Vi streber etter å tilby et bredt utvalg av sjokoladeprodukter som appellerer til alle, uansett smak og preferanser. Enten du liker mørk sjokolade, melkesjokolade, hvit sjokolade eller smakssatte varianter, vil du finne noe som passer for deg hos oss!

  Så om du leter etter en deilig sjokoladebit til deg selv, eller en søt gave som vil bli verdsatt, vil produktene fra Sjokoladekompaniet være et utmerket valg. Vi ser frem til å dele vår lidenskap for sjokolade med deg!

   

  Les mer
  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Sjokoladeplate med tekst

  Sjokoladeplate med tekst

  Pris pr. stk. Velg variant under.
  ALLERGENER
  MATINFO
  Fra kr 43
  Sjokoladeplate

  Sjokoladeplate

  Pris pr. stk. Velg variant under.
  ALLERGENER
  MATINFO
  Fra kr 63
  Sjokoladekuler

  Sjokoladekuler

  Pris pr. pose. Velg variant under.
  ALLERGENER
  MATINFO
  Fra kr 119
  Påske stenger

  Påske stenger

  Pris pr. pose. 6 stenger i posen.
  ALLERGENER
  MATINFO
  kr 69