Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  SJOKOLADEKOMPANIET

  banner

  Velkommen til Sjokoladekompaniet!

  Vår nye underavdeling opprettet for å produsere deilige sjokoladeprodukter og konfekt av høyeste kvalitet. Med vår lange erfaring og lidenskap for sjokolade har vi etablert dette nye kjøkkenet for å kunne utfolde oss og skape gode sjokoladeopplevelser! Sjokoladekompaniets gode produkter kan kjøpes her hos oss, eller direkte fra egen nettside!

  Vi har hentet inn ekstern kompetanse og det beste utstyret!

  Vi har en dedikert sjokolademaker som arbeider hardt for å sikre at hver eneste bit av sjokolade og konfekt som forlater oss, er laget med omhu og presisjon. Vårt utvalg inkluderer alt fra klassiske Sjokoladebarer, Fudge, SjokoladeplaterKonfekt og håndlagede sjokoladekuler m/fyll. Vi bruker kun de beste råvarene, inkludert kvalitetssjokolade fra anerkjente produsenter og lokale ingredienser der det er mulig.

  Selv om vi er i oppstarten nå, vil sortimentet vårt stadig utvides, forbedres og kvalitetssikres ytterligere!

  Vi streber etter å tilby et bredt utvalg av sjokoladeprodukter som appellerer til alle, uansett smak og preferanser. Enten du liker mørk sjokolade, melkesjokolade, hvit sjokolade eller smakssatte varianter, vil du finne noe som passer for deg her hos oss!

  Så om du leter etter en deilig sjokoladebit til deg selv, eller en søt gave som vil bli verdsatt. Produktene fra Sjokoladekompaniet vil være et utmerket valg!

  Vi ser frem til å dele vår lidenskap for sjokolade med deg!

  Les mer
  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  SJOKOLADEHJERTER 1

  SJOKOLADEHJERTER

  Eksklusive Sjokoladehjerter produsert av førsteklasses kvalitetssjokolade. Nydelig kombinasjon av Salt Karamell, Bringebær og Hasselnøtt i en stilfull eske med 9 hjerter. Opplev kvaliteten av ekte kvalitetssjokolade med våre Sjokoladehjerter. Hver boks inneholder 9 håndlagde hjerter, produsert med kun den beste sjokoladen. Med et dedikert fokus på råvarekvalitet, sikrer vi at hver bit gir en uforglemmelig smaksopplevelse. Når du velger våre Sjokoladehjerter, velger du ikke bare en sjokolade, men et løfte om kvalitet og håndverk. Den elegante esken gjør også produktet til den perfekte gave for sjokoladeelskere.

  1 Eske - ca. 90 g – 9 Sjokoladehjerter à ca. 10 g – 3 smaker
  kr 189
  VÅRE UTVALGTE KONFEKTER 1

  VÅRE UTVALGTE KONFEKTER

  Eksklusive konfekter i en trio av sofistikerte smaker: Salt Karamell, Lakris, og Hasselnøtt. Presentert i en luksuriøs eske med 9 utvalgte biter. La deg friste av “Våre Utvalgte Konfekter”. I en luksuriøs eske finner du 9 konfektbiter av høyeste kvalitet, som representerer det ypperste av vårt håndverk. Opplev den salte karamellen, den unike lakrissmaken, og den harmoniske hasselnøtten. Våre konfekter er nøye sammensatt med kvalitetsingredienser for en harmonisk smaksopplevelse.

  1 Eske - ca. 90 g – 9 Konfekter à ca.10 g – 3 smaker
  kr 189
  STORT SJOKOLADEHJERTE 1

  STORT SJOKOLADEHJERTE

  Stort Sjokoladehjerte – en uovertruffen gave for å uttrykke ekte kjærlighet. Vårt Stort Sjokoladehjerte er mer enn en sjokolade; det er et kjærlighetsbudskap. Sjokoladehjertet støpes og fylles med drasjert mais og preges med budskapet: "Jeg elsker deg". Dette hjertet en genuin gest av kjærlighet og hengivenhet. Uansett anledning – enten det er Valentinsdag, et jubileum, eller bare fordi – er vårt Stort Sjokoladehjerte den ideelle gaven for å si “Du betyr alt for meg”.

  1 Hjerte - ca. 135 g
  kr 199
  PREMIUM FUDGE 1

  PREMIUM FUDGE

  Luksuriøs eske med førsteklasses fudge i smakene Karamell, Sjokolade og Lakris. Forfør smaksløkene med disse utsøkte bitene. Vår eske med Premium Fudge inneholder en trio av fantastiske smaker. Med fokus på kvalitet og smak, er hver bit laget for å gi en ren og autentisk smaksopplevelse. Ideell for koselige stunder eller som en gave til en spesiell anledning.

  1 Eske - ca. 168 g – 6 Fudgebarer à ca. 28 g – 3 smaker
  kr 199
  VÅRE UTVALGTE SJOKOLADEBARER 1

  VÅRE UTVALGTE SJOKOLADEBARER

  Eksklusiv eske med 6 sjokoladebarer i smakene Peanøtt, Hasselnøtt og Bringebær- og Lakris – perfekt for deling eller egen nytelse. Oppdag vårt utvalg av førsteklasses sjokoladebarer. Perfekt for både deling og egen nytelse, garanterer denne esken en unik og rik smaksopplevelse. Nyt øyeblikkene med kvalitetssjokolade fra hjertet av vårt håndverk.

  1 Eske ca. 230 g – 6 barer à ca. 38 g – 3 smaker
  kr 249
  MARSIPANRUTE 1

  MARSIPANRUTE

  Marsipanrute – trukket i mørk sjokolade og toppet med hakkede mandler. La deg forføre av julens beste smaker! Vi bruker kun den beste marsipanen og lager her en lekker rute av denne. Godsakene er så trukket med 61% Mørk sjokolade for en fin kontrast i de søte smakene. Det hele er toppet med et lett dryss av hakkede mandler! Produktet er vegansk.

  1 Rute – ca. 60 g
  kr 49
  MARSIPANSTENGER 1

  MARSIPANSTENGER

  Her får du et deilig brett med sjokoladetrekte marsipanstenger. Godsakene er trukket i mørk sjokolade og overdrysset med hakkede pistasjnøtter. Dette er rett og slett knallgodt! 4 deilige marsipanstenger er trukket i mørk (61%) sjokolade. Vi bruker kun den beste marsipanen til våre stenger og dette kjennes på smaken. Sjokoladekompaniets Marsipanstenger Pistasj er den perfekte følgesvennen i påskeegget eller ved siden av rykende varm kaffe fra termosen i skiløypa! Produktet er vegansk.

  1 Brett - ca. 100 g
  kr 79
  BRINGEBÆRGELE 1

  BRINGEBÆRGELE

  Pâte de Fruits Bringebærgele. En liten eske med hjemmelaget bringebærgele. Skåret opp i perfekte ruter. En deilig frisk gele laget av de beste råvarer. Her kjenner du virkelig bærsmaken skinne gjennom. Dette er kjempegodt! Produktet er vegansk.

  9 Ruter – ca. 70 g
  kr 59
  PASJONSFRUKTGELE 1

  PASJONSFRUKTGELE

  Pâte de Fruits Pasjonsfruktgele. En liten eske med hjemmelaget pasjonsfruktgele. Skåret opp i perfekte ruter. En deilig frisk gele laget av de beste råvarer. Her kjenner du virkelig fruktsmaken skinne gjennom. Dette er kjempegodt! Produktet er vegansk.

  9 Ruter – ca. 70 g
  kr 59
  DRASJERTE HASSELNØTTER 1

  DRASJERTE HASSELNØTTER

  Deilige hasselnøtter bakes og drasjeres med sjokolade og salt lakrispulver. En spennende og smaksrik kombinasjon! Drasjering er en kulinarisk teknikk som går ut på at vi dekker de bakte hasselnøttene med et tykt lag sjokolade gjennom tromling av nøttene og tilførsel av sjokolade, smak og glans under prosessen. Dette gir et spennende produkt med god balanse i smaken og en spennende konsistens!

  1 Pose – ca. 100 g
  kr 79
  DRASJERTE MAIS 1

  DRASJERTE MAIS

  Luftige og sprø-puffet mais drasjeres med sjokolade og glans. En moderne og fristende kombinasjon! Drasjering er en kulinarisk teknikk som går ut på at vi dekker den salte, puffede maisen med et tykt lag sjokolade gjennom tromling av maisen og tilførsel av sjokolade og glans under prosessen. Dette gir et spennende produkt med god balanse i smaken og en spennende crunchy konsistens!

  1 Pose – ca. 100 g
  kr 79
  DRASJERTE MANDLER 1

  DRASJERTE MANDLER

  Deilige mandler saltes, bakes og drasjeres med sjokolade og glans. En klassisk og smakfull kombinasjon! Drasjering er en kulinarisk teknikk som går ut på at vi dekker de saltede mandlene med et tykt lag sjokolade gjennom tromling av nøttene og tilførsel av sjokolade, farge og glans under prosessen. Dette gir et spennende produkt med god balanse i smaken og en klassisk fristende tekstur!

  1 Pose – ca. 100 g
  kr 79
  I LOVE YOU 1

  I LOVE YOU

  I Love You sjokoladeplate – en sammensmeltning av melkesjokolade og karamellsjokolade. Den ideelle kjærlighetshilsenen! Vår velsmakende sjokoladeplate er en liten gest med stor betydning. Med kjærlighetstekst preget på platen, kombinerer den rik melkesjokolade med søt karamellsjokolade og skaper en uimotståelig velbalansert smak. Enten du ønsker å sende en kjærlighetshilsen til ditt hjertes utkårede eller simpelthen feire deg selv(!), er denne sjokoladeplaten den perfekte måten å gjøre det på.

  1 Plate - ca. 40 g
  kr 49
  HAPPY BIRTHDAY 1

  HAPPY BIRTHDAY

  Happy Birthday sjokoladeplate – en harmoni av melkesjokolade og karamellsjokolade. Den perfekte bursdagshilsenen. Vår sjokoladeplate er ikke bare velsmakende, men også en hilsen som varmer hjertet. Med bursdagsbudskapet elegant preget på platen, blander den fyldige melkesjokoladen seg med den søte karamellsjokoladen, noe som gir en deilig, velbalansert smak. Denne platen er ideell som en ekstragave til en som fyller år, eller som en liten belønning til deg selv på din egen spesielle dag.

  1 Plate - ca. 40 g
  kr 49
  THANK YOU 1

  THANK YOU

  Thank You sjokoladeplate – en delikat blanding av melkesjokolade og karamellsjokolade. Den ideelle gaven når du synes noen fortjener en takk. Vår sjokoladeplate er en søt måte å uttrykke din takknemlighet på. Preget med budskapet Thank You, er denne platen en kombinasjon av rik melkesjokolade og deilig karamellsjokolade, noe som gir en perfekt balansert smaksopplevelse. Enten du ønsker å takke noen for deres generelle innsats, hardt arbeid, eller bare for å være der for deg, er denne sjokoladeplaten en oppriktig og velsmakende måte å si det på.

  1 Plate - ca. 40 g
  kr 49
  MELKESJOKOLADE 1

  MELKESJOKOLADE

  En fristende sjokoladeplate – ren og fyldig melkesjokolade kombinert med vår aller beste karamellsjokolade for den ultimate kos. Nyt den rike kombinasjonen av vår melkesjokoladeplate, som blander fyldig melkesjokolade med søt karamellsjokolade. Denne platen er laget for de som verdsetter dyp, rik smak og ønsker litt ekstra å nyte. Denne er perfek for de øyeblikkene hvor du vil unne deg noe spesielt, alene eller med andre.

  1 Plate - ca. 70 g
  kr 59
  BARNAS FAVORITT 1

  BARNAS FAVORITT

  Barnas Favoritt sjokoladeplate – melk- og karamellsjokolade toppet med fargerike sjokoladelinser. Ren glede for små og store! Vår Barnas Favoritt sjokoladeplate er spesielt utformet med de yngste i tankene, men kan selvsagt nytes av alle! Den kombinerer vår myke melkesjokolade med karamellsjokolade og fargerike og sprøe sjokoladelinser, som garantert vil glede og fascinere. Denne platen er ikke bare en fest for øynene, men også en smakfull nytelse som vi tror du vil elske. Enten det er en overraskelse, en bursdagsgave, en tilleggsgave eller bare fordi, Barnas Favoritt er det perfekte valget for de små sjokoladeelskerne (og de store)!

  1 plate - ca. 95 g
  kr 69
  HASSELNØTT 1

  HASSELNØTT

  Hasselnøtt sjokoladeplate – melkesjokolade og karamellsjokolade kombinert med hele karamelliserte hasselnøtter. En nøtteaktig nytelse! Vår Hasselnøttplate tar lys sjokolade til nye høyder ved å integrere hele, karamelliserte hasselnøtter. Disse nøttene gir en søt, sprø kontrast til den rike sjokoladen, og skaper en dybde av smaker som er både fristende og tilfredsstillende. Perfekt for de som elsker kombinasjonen av søtt og nøtterik smak, denne platen representerer det beste av begge verdener. Enten du nyter den alene eller deler med andre, er Hasselnøttplaten en deilig måte å tilfredsstille dine sjokoladebehov på.

  1 plate - ca. 95 g
  kr 79
  LAKRIS 1

  LAKRIS

  En deilig lys sjokoladeplate med lakris smak og knas! Vi bruker kun de beste råvarer til denne, og vår blanding av karamell- og melkesjokolade sammen med grovknust lakris-sukkertøy gir en meget spennende smaks opplevelse. Denne bør du teste ut! Et forfriskende pust fra tradisjonelle sjokoladevarianter er det du får her! Vår sjokoladeplate lakris er en sann fest av et sjokoladeprodukt og noe du bør glede deg til å få smake. Grovknuste biter av salt lakris-sukkertøy og en harmonisk blanding av lyse sjokoladetoner fungerer glimrende sammen. Denne sjokoladen vil bli din nye favoritt!

  1 Plate – ca. 80 g
  kr 79
  MØRK 1

  MØRK

  En deilig mørk sjokoladeplate som definitvt bør prøves! Vi bruker kun de beste råvarer til denne, og resultatet er en meget aromatisk og smaksrik sjokolade. Kakaoinnhold 61%. Vår Sjokoladeplate “Mørk” er en smaksrik og fruktig sjokolade variant. Til denne har vi valgt en italiensk kvalitetssjokolade med 61% kakaoinnhold. Produktet kommer i en pen eske og egner seg like godt som gave til den avanserte sjokoladeelskeren, nytes selv, eller som base i verdens beste sjokoladedrikk. Vi anbefaler at du deler den med en venn og nyter et glass iskald melk ved siden av! Produktet er vegansk.

  1 Plate – ca. 80 g
  kr 79
  RISKRISP 1

  RISKRISP

  En deilig lys sjokoladeplate med crunch! Vi bruker kun de beste råvarer til denne, og vår blanding av karamell- og melkesjokolade sammen med riskrisp gir en meget god og velsmakende opplevelse. Denne vil du garantert like! En supergod og knasende sjokoladeplate er hva du har i vente her! God sjokolade i seg selv hadde gjort susen, men det hele blir løftet til et nytt nivå med tilførselen av sprø og luftig riskrisp. Denne smaksprofilen vil tilfredsstille både tradisjonelle sjokoladeelskere og de som søker etter noe nytt og spennende!

  1 Plate – ca. 80 g
  kr 79
  SJOKOLADEKULER BRINGEBÆR- OG LAKRIS 1

  BRINGEBÆR- OG LAKRIS

  Bringebær- og Lakriskuler – 10 kuler som kombinerer det søte med det særegne. Utforsk den spennende smakskombinasjonen av våre bringebær og lakris. Hver pose skjuler 10 sjokoladekuler, som byr på et søtt, men friskt bringebær fyll kombinert med det karakteristiske hintet av lakris. Dette sammenspillet skaper en overraskende og uforglemmelig smaksopplevelse. Disse sjokoladekulene er perfekte for dem som liker å utforske unike smakskombinasjoner og dele opplevelsene med venner og familie.

  1 Pose - ca. 130 g - 10 kuler à ca. 13 g
  kr 129
  SJOKOLADEKULER HASSELNØTT 1

  HASSELNØTT

  Hasselnøtt sjokoladekuler – 10 deilige kuler fylt med rik sjokolade og hjemmelaget hasselnøttfyll. Dykk ned i den rike smaken av vår Hasselnøtt-kuler. Hver pose inneholder 10 sjokoladekuler, fylt med et hjemmelaget hasselnøttfyll, deilig sjokolade og rullet i knuste pannekakesmuler som gir en kremet, crunchy og nøtteaktig smaksopplevelse. Kombinasjonen av myk sjokolade og det rike fyllet gjør hver kule til en smakfull nytelse.

  1 Pose - ca. 140 g - 10 kuler à ca. 14 g
  kr 129
  SJOKOLADEKULER KAFFE 1

  KAFFE

  Kaffe berikede sjokoladekuler – 10 sjokoladekuler med rikt kaffefyll. Utforsk den dype aromaen av våre Kaffekuler med sjokolade. Hver pose inneholder 10 kuler, fylt med et hjemmelaget mørkt og kraftig fyll. Denne kombinasjonen av rik sjokolade og intenst kaffefyll gir hver kule en sofistikert og dypt tilfredsstillende smak. Ideell for de øyeblikkene hvor du vil ha en liten oppkvikkende godbit eller ønsker å dele en smaksopplevelse med andre kaffe- og sjokolade entusiaster.

  1 Pose - ca. 130 g - 10 kuler à ca. 13 g
  kr 129
  SJOKOLADEKULER LAKRIS 1

  LAKRIS

  Lakriskuler av sjokolader – 10 sjokoladekuler med fortryllende lakrisfyll. Oppdag den unike smaksopplevelsen av våre lakris infuserte sjokoladekuler. Hver pose inneholder 10 kuler, fylt med et hjemmelaget, deilig lakrisfyll. Den mørke sjokoladen kombinert med det særegne fyllet skaper en harmoni av smaker som både overrasker og forfører. Perfekt for de øyeblikkene hvor du vil ha noe litt annerledes, eller for å dele en eksklusiv smaksopplevelse med venner og familie.

  1 Pose - ca. 130 g - 10 kuler à ca. 13 g
  kr 129
  SJOKOLADEKULER PASJONSFRUKT 1

  PASJONSFRUKT

  Pasjonfruktkuler av hvit sjokolade – 10 kuler av hvit sjokolade med et tropisk pasjonsfrukt-fyll er bare himmelsk. Bli forført av den tropiske smaken av våre Pasjonsfrukt sjokoladekuler! Hver pose inneholder 10 kuler av den fineste sjokoladen, som skjuler et friskt og saftig pasjonsfruktfyll på innsiden. Den søte hvite sjokoladen kombinert med det syrlige pasjonsfrukt-fyllet gir en perfekt balanse og en uforglemmelig smaksreise. Disse kulene er ideelle for de som ønsker en sommerlig smak, eller som en spesiell gave til noen du bryr deg om.

  1 Pose - ca. 130 g - 10 kuler à ca. 13 g
  kr 129
  SJOKOLADEKULER SALT KARAMELL LYS 1

  SALT KARAMELL LYS

  Salt Karamell Lys sjokoladekuler – 10 kuler som fanger essensen av sødme og salte toner. Gjør deg klar for en smaksreise med våre Salt Karamell sjokoladekuler. I posen venter 10 kuler som kombinerer den deilige sødmen av karamell med en subtil salt undertone. Dette sammenspillet skaper en uforglemmelig balanse, som appellerer til både søtmonsene og de som søker det lille ekstra i sjokoladeproduktene sine. Disse sjokoladekulene er et must for enhver anledning, enten som en liten skatt for deg selv eller som en delikatesse å dele med andre.

  1 Pose - ca. 130 g - 10 kuler à ca. 13 g
  kr 129
  SJOKOLADEKULER SALT KARAMELL MØRK 1

  SALT KARAMELL MØRK

  Salt Karamell Mørk sjokoladekuler – 10 sjokoladekuler med rikt karamellfyll, trukket i mørk sjokolade. Utforsk den dype aromaen av vår Salt Karamell kuler. Hver pose inneholder 10 mørke sjokoladekuler, fylt med et hjemmelaget karamellfyll med et dryss av havsalt. Denne kombinasjonen av kraftig sjokolade, salt og karamell gir hver kule en sofistikert og dypt tilfredsstillende smak. Ideell for de øyeblikkene hvor du vil ha en liten oppkvikkende godbit eller ønsker å dele en smaksopplevelse med andre sjokoladeentusiaster.

  1 Pose – ca. 130 g – 10 kuler à ca. 13 g
  kr 129
  KJÆRLIGHETSPAKKE 1

  KJÆRLIGHETSPAKKE

  Vis at du setter pris på din kjære med denne romantiske gavepakken! En salig blanding av våre beste produkter, her finner alle noe de kan like! Overøs din kjære med denne amorøse og romantiske gavepakken fra Sjokoladekompaniet! Her finner du alt hva hjertet kan begjære – bokstavelig talt.

  1 Sjokoladeplate I Love You – ca. 40 g
  1 Marsipanrute – ca. 60 g
  1 Drasjerte Mandler – ca. 50 g
  1 Drasjerte Hasselnøtter – ca. 50 g
  1 Pâte de Fruits Bringebærhjerter – ca. 45 g
  1 Makroner (2 stk.) – ca. 25 g
  1 Sjokoladekuler Salt Karamell Lys – ca. 130 g
  kr 399
  MAKRONER 1

  MAKRONER

  En liten eske med hjemmelagede makroner med bringebærfyll. Preget med hjertestempel. Våre makroner lages med grovt mandelmel og fylles med et syrlig bringebærfyll. Dette er virkelig velsmakende!

  2 Makroner – ca. 25 g
  kr 39
  BRINGEBÆRHJERTER 1

  BRINGEBÆRHJERTER

  NB. Dette produktet selges kun som en del av Kjærlighetspakke.

  En liten eske med hjemmelaget bringebær gele. Formet på den mest romantiske måten vi kunne tenke oss. En deilig frisk gele laget av de beste råvarer. Her kjenner du virkelig bærsmaken skinne gjennom. Dette er kjempegodt! Produktet er vegansk.

  1 Eske – ca. 45 g
  kr 39
  JULEPAKKE 1

  JULEPAKKE

  Julens beste produkter samlet i en eske! En salig blanding av sjokolade- og marsipanprodukter, her finner alle noe de kan like! Kos deg med det beste sesongen har å by på! Her har vi satt sammen en deilig eske med alle våre julefavoritter. Et perfekt produkt å gi bort som gave, eller å nyte nå i adventstiden! Kos deg med det beste sesongen har å by på! Her har vi satt sammen en deilig eske med alle våre julefavoritter. Et perfekt produkt å gi bort som gave, eller å nyte nå i adventstiden!

  1 Marsipangris – ca. 65 g
  1 Marsipanrute – ca. 60 g
  1 Drasjerte Mandler – ca. 100 g
  1 Drasjerte Hasselnøtter – ca. 100 g
  1 Sjokoladeplate Merry Christmas – ca. 40 g
  kr 299
  MERRY CHRISTMAS 1

  MERRY CHRISTMAS

  Merry Christmas sjokoladeplate – en harmoni av melkesjokolade og karamellsjokolade. Den perfekte julehilsenen. Vår sjokoladeplate er ikke bare velsmakende, men også en hilsen som varmer hjertet. Med julens glade budskap er dette sesongens sikreste vinner! Vi blander den fyldige melkesjokoladen med den søte karamellsjokoladen, noe som gir en deilig, velbalansert smak. Perfekt å ta med som vertinne-gave, spise selv, eller gi noen i arrangementer rundt juletider!

  1 Plate – ca. 40 g
  kr 49
  MARSIPANGRIS 1

  MARSIPANGRIS

  Marsipangris – dyppet i lyse sjokolader og stemplet med “God Jul”. Kos deg med julens søteste favoritter! Vi bruker kun den beste marsipanen og lager her en lekker Marsipangris av denne. Herligheten er så dyppet i en blanding av melk- og karamellsjokolade og er om vi får si det selv: Svineaktig god! En perfekt premie til den som finner mandelen i grøten, eller hvis du bare vil kose deg med julens aller beste smaker!

  1 Marsipangris – ca. 65 g
  kr 59
  HAPPY VALENTINES DAY 1

  HAPPY VALENTINES DAY

  Happy Valentines Day sjokoladeplate – en delikat blanding av melkesjokolade og karamellsjokolade. Den ideelle gaven når du vil feire din kjære på en romantisk måte. Vår deilige sjokoladeplate er en romantisk måte å uttrykke din kjærlighet på. Preget med et perfekt budskap er denne platen en kombinasjon av rik melkesjokolade og deilig karamellsjokolade, noe som gir en perfekt balansert smaksopplevelse. Hvis du ønsker å virkelig vise din kjæreste eller partner at du setter pris på dem, er denne sjokoladeplaten en oppriktig og velsmakende måte å si dette på.

  1 Plate - ca. 40 g
  kr 49
  PÅSKEPAKKE 1

  PÅSKEPAKKE

  En perfekt påskepakke til hele familien. Her finner du vår aller beste godis til en hyggelig pakkepris! Det beste godteriet til påske finner du på Sjokoladekompaniet. Her har vi satt sammen en eske fyllt til kanten med marsipan, sjokolade og gele produkter. Alt sammen til en hyggelig pris. God Påske!

  1 Sjokoladeplate Påskecrunch - ca. 75 g
  1 Marsipanstenger Pistasj - ca. 100 g
  1 Drasjerte Mandler - ca. 100 g
  1 Pâte de Fruits Pasjonsfruktgele - ca. 70 g
  1 Påskepose - ca. 130 g
  kr 359
  PÅSKEKAKAO 1

  PÅSKEKAKAO

  En skikkelig vinner for hele familien! Vår lyse påskehare er fyllt med mørk sjokolade, drikkesjokoladepulver og marshmallows. Putt den opp i en kopp med rykende varm melk og rør rundt. Verdens beste og enkleste kakao for små (og store) barn i alle aldre! Påskeharen har et triks opp i ermet i år! Vår deilige lyse påskehare er fyllt opp til brimmen med god mørk sjokolade, mini-marshmallows og sjokoladedrikkpulver. Bare å stikke den ned i en kopp med rykende varm melk, vente noen sekunder og røre om. Fiks ferdig sjokoladedrikk med marshmallows på toppen. En vinner for alle sjokoladeglade mennesker der ute! Husk å filme når du lager Påskekakaoen, dette blir en vinner på sosiale medier;)

  1 Påskehare - ca. 50 g
  kr 79
  PÅSKECRUNCH 1

  PÅSKECRUNCH

  En krisp og god sjokoladeplate. Her har vi valgt en blanding av melkesjokolade og lys karamellsjokolade. I kombinasjon med sprøstekt pannekake, blir dette både velsmakende og knasende sprøtt i munnen. Dette må være den beste tur-sjokoladen på markedet, uten tvil. Passer godt når man har gjort en innsats i skisporet og fortjener en godbit ved siden av den obligatoriske appelsinen. Melkesjokolade, karamellsjokolade og sprøstekt pannekake er en vinner! Her får du en knasende god sjokoladeplate som vi er overbeviste om at vil være førstevalget for mange denne påsken! Nyyyt!

  1 Plate - ca. 75 g
  kr 69
  PÅSKEPOSE 1

  PÅSKEPOSE

  En velsmakende pose med påskeprodukter. Denne vil du like! Bare det beste er godt nok til påske! I Sjokoladekompaniets påskepose finner du både sjokolade- og marsipanprodukter av høy kvalitet. Deilige sjokoladetrekte marsipanegg, sjokoladebiter og marsipanfigurer. Ta med deg en pose av dette produktet i solveggen i år!

  1 Pose – ca. 130 g
  kr 99
  DRASJERTE MANDLER GULL 1

  DRASJERTE MANDLER PÅSKEGULL

  Deilige mandler saltes, bakes og drasjeres med sjokolade og glans. En klassisk og smakfull kombinasjon! Drasjering er en kulinarisk teknikk som går ut på at vi dekker de saltede mandlene med et tykt lag sjokolade gjennom tromling av nøttene og tilførsel av sjokolade, farge og glans under prosessen. Dette gir et spennende produkt med god balanse i smaken og en klassisk fristende tekstur!

  1 Pose – ca. 100 g
  kr 79