Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  SJOKOLADEKOMPANIET

  Velkommen til Sjokoladekompaniet - vår spennende nye underavdeling dedikert til å produsere deilige sjokoladeprodukter og konfekt av høyeste kvalitet. Med vår langvarige erfaring og lidenskap for sjokolade har vi etablert denne nye avdelingen for å utfolde vår kreativitet og skape unike og smakfulle sjokoladeprodukter.

  Vi har en dedikert sjokolademaker som arbeider hardt for å sikre at hver eneste bit av sjokolade og konfekt som forlater oss, er laget med omhu og presisjon. Vårt utvalg inkluderer alt fra klassiske Sjokoladebarer, Fudge, Sjokoladeplater, Konfekt og håndlagede Kuler. Vi bruker kun de beste råvarene, inkludert kvalitetssjokolade fra anerkjente produsenter og lokale ingredienser der det er mulig.

  Selv om vi er i oppstarten nå, vil sortimentet vårt stadig utvides, forbedres og kvalitetssikres. Vi streber etter å tilby et bredt utvalg av sjokoladeprodukter som appellerer til alle, uansett smak og preferanser. Enten du liker mørk sjokolade, melkesjokolade, hvit sjokolade eller smakssatte varianter, vil du finne noe som passer for deg hos oss!

  Så om du leter etter en deilig sjokoladebit til deg selv, eller en søt gave som vil bli verdsatt, vil produktene fra Sjokoladekompaniet være et utmerket valg. Vi ser frem til å dele vår lidenskap for sjokolade med deg!

  Les mer
  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  Stort Sjokoladehjerte

  Stort Sjokoladehjerte

  Stort Sjokoladehjerte – en uovertruffen gave for å uttrykke ekte kjærlighet. Vårt Stort Sjokoladehjerte er mer enn en sjokolade; det er et kjærlighetsbudskap. Skapt med omtanke og håndverk, representerer dette hjertet en genuin gest av kjærlighet og hengivenhet. Uansett anledning – enten det er Valentinsdag, et jubileum, eller bare fordi – er vårt Store Sjokoladehjerte den ideelle gaven for å si “Du betyr alt for meg”.

  1 Hjerte - ca. 80 g
  kr 149
  Sjokoladehjerter

  Sjokoladehjerter

  Eksklusive Sjokoladehjerter produsert av førsteklasses kvalitetssjokolade. Nydelig kombinasjon av Salt Karamell, Bringebær og Hasselnøtt i en stilfull eske med 9 hjerter. Opplev kvaliteten av ekte sjokolade med våre Sjokoladehjerter. Hver boks inneholder 9 håndstøpte hjerter, produsert med kun den beste kvalitetssjokoladen. Med et fokus på råvarekvalitet, sikrer vi at hver bit gir en uforglemmelig smaksopplevelse. Når du velger våre Sjokoladehjerter, velger du ikke bare en sjokolade, men et løfte om kvalitet og håndverk. Den elegante esken gjør også produktet til den perfekte gave for sjokoladeelskere.

  1 Eske - ca. 90 g – 9 Sjokoladehjerter à ca. 10 g – 3 smaker
  kr 189
  Våre Utvalgte Konfekter

  Våre Utvalgte Konfekter

  Eksklusive konfekter i en trio av sofistikerte smaker: Salt Karamell, Lakris, og Hasselnøtt. Presentert i en luksuriøs eske med 9 utvalgte biter. La deg friste av “Våre Utvalgte Konfekter”. I en luksuriøs eske finner du 9 konfektbiter av høyeste kvalitet, som representerer det ypperste av vårt håndverk. Opplev den salte karamellen, den unike lakrissmaken, og den kjente hasselnøtten. Våre konfekter er nøye sammensatt med kvalitetsingredienser for en harmonisk smaksopplevelse.

  1 Eske - ca. 100 g – 9 Konfekter à ca.11 g – 3 smaker
  kr 189
  Våre Utvalgte Sjokoladebarer

  Våre Utvalgte Sjokoladebarer

  Eksklusiv eske med 6 sjokoladebarer i smakene Peanøtt, Bringebær & Lakris, og Hasselnøtt – perfekt for deling eller egen nytelse. Oppdag vårt utvalg av 6 førsteklasses sjokoladebarer i smakene Peanøtt, Bringebær & Lakris, og Hasselnøtt. Perfekt for både deling og egen nytelse, garanterer denne esken en unik og rik smaksopplevelse. Nyt øyeblikkene med kvalitetssjokolade fra hjertet av vårt håndverk.

  1 Eske ca. 230 g – 6 barer à ca. 38 g – 3 smaker
  kr 219
  Premium Fudge

  Premium Fudge

  "Premium Fudge" - 6 luksuriøse fudgebarer i smakene karamell, sjokolade, og lakris. La deg henføre av rikheten i vårt "Premium Fudge" utvalg. Innenfor denne pakken venter 6 håndlagde fudgebarer som representerer håndverk på sitt beste. Med smakene karamell, sjokolade, og lakris gir hver bar en silkemyk konsistens kombinert med dype, velsmakende toner. Enten det er til en koselig kveld alene, eller som en flott gave til en venn, er vårt "Premium Fudge" det ideelle valget for den som setter pris på kvalitet og smak.

  1 Eske - ca. 168 g – 6 Fudgebarer à ca.28 g – 3 smaker
  kr 179
  Sjokoladeplate "I Love You"

  Sjokoladeplate "I Love You"

  "I Love You" sjokoladeplate - en sammensmeltning av melkesjokolade og karamellsjokolade. Den ideelle kjærlighetshilsenen. Vår velsmakende sjokoladeplate er en liten gest med stor betydning. Med teksten "I Love You" preget på platen, kombinerer den rik melkesjokolade med søt karamellsjokolade og skaper en uimotståelig velbalansert smak. Enten du ønsker å sende en kjærlighetshilsen til noen spesielle eller simpelthen feire deg selv, er denne sjokoladeplaten den perfekte måten å gjøre det på!

  1 Plate - ca. 40 g
  kr 49
  Sjokoladeplate "Happy Birthday"

  Sjokoladeplate "Happy Birthday"

  “Happy Birthday” sjokoladeplate – en harmoni av melkesjokolade og karamellsjokolade. Den perfekte bursdagshilsenen. Vår “Happy Birthday” sjokoladeplate er ikke bare velsmakende, men også en hilsen som varmer hjertet. Med “Happy Birthday” elegant preget på platen, blander den fyldige melkesjokoladen seg med den søte karamellsjokoladen, noe som gir en deilig, velbalansert smak. Denne platen er ideell som en bursdagsgave til en du er glad i, eller som en liten belønning til deg selv på din spesielle dag.

  1 Plate - ca. 40 g
  kr 49
  Sjokoladeplate "Thank You"

  Sjokoladeplate "Thank You"

  "Thank You" sjokoladeplate - en delikat blanding av melkesjokolade og karamellsjokolade. Den ideelle gaven når du synes noen fortjener en takk. Vår "Thank You" sjokoladeplate er en søt måte å uttrykke din takknemlighet på. Preget med "Thank You", er denne platen en kombinasjon av rik melkesjokolade og deilig karamellsjokolade, noe som gir en perfekt balansert smaksopplevelse. Enten du ønsker å takke noen for deres generelle innsats, hardt arbeid, eller bare for å være der, er denne sjokoladeplaten en oppriktig og velsmakende måte å si takk på.

  1 Plate - ca. 40 g
  kr 49
  Sjokoladeplate "Barnas Favoritt"

  Sjokoladeplate "Barnas Favoritt"

  "Barnas Favoritt" sjokoladeplate - melkesjokolade beriket med fargerike sjokoladelinser. Ren glede for de små! Vår "Barnas Favoritt" sjokoladeplate er spesielt utformet med de yngste i tankene. Den kombinerer vår myke melkesjokolade med fargerike og spennende sjokoladelinser, som garantert vil glede og fascinere. Denne platen er ikke bare en fest for øynene, men også en smakfull nytelse som barna vil elske. Enten det er en overraskelse, en bursdagsgave, eller bare fordi, "Barnas Favoritt" er det perfekte valget for de små sjokoladeelskerne (og de store)!

  1 plate - ca. 95 g
  kr 79
  Sjokoladeplate "Melkesjokolade"

  Sjokoladeplate "Melkesjokolade"

  En fristende sjokoladeplate - ren og fyldig melkesjokolade kombinert med vår aller beste karamellsjokolade for den ultimate kos.Nyt den rike kombinasjonen av vår større sjokoladeplate, som blander fyldig melkesjokolade med søt karamellsjokolade. Denne platen er laget for de som verdsetter dyp, rik smak og ønsker litt ekstra å nyte. Med sin generøse størrelse er den perfekt for de øyeblikkene hvor du vil unne deg noe spesielt, alene eller med andre.

  1 Plate - ca. 70 g
  kr 69
  Sjokoladeplate "Hasselnøtt"

  Sjokoladeplate "Hasselnøtt"

  "Hasselnøtt" sjokoladeplate - melkesjokolade kombinert med hele karamelliserte hasselnøtter. En nøtteaktig nytelse! Vår "Hasselnøtt" sjokoladeplate tar melkesjokoladen til nye høyder ved å integrere hele, karamelliserte hasselnøtter. Disse nøttene gir en søt, sprø kontrast til den rike sjokoladen, og skaper en dybde av smaker som er både fristende og tilfredsstillende. Perfekt for de som elsker kombinasjonen av søtt og nøttete, denne platen representerer det beste av begge verdener. Enten du nyter den alene eller deler med andre, er "Hasselnøtt" platen en deilig måte å tilfredsstille dine sjokoladebehov på.

  1 plate - ca. 95 g
  kr 79
  Sjokoladekuler "Kaffe"

  Sjokoladekuler "Kaffe"

  "Kaffe" sjokoladekuler - 10 sjokoladekuler med rikt kaffefyll. Utforsk den dype aromaen av vår "Kaffe" sjokoladekuler. Hver pose inneholder 10 sjokoladekuler, fylt med et hjemmelaget kaffefyll. Denne kombinasjonen av rik sjokolade og intenst kaffefyll gir hver kule en sofistikert og dypt tilfredsstillende smak. Ideell for de øyeblikkene hvor du vil ha en liten oppkvikkende godbit eller ønsker å dele en smaksopplevelse med andre kaffeentusiaster.

  1 Pose - ca. 130 g - 10 kuler à ca. 13 g
  kr 129
  Sjokoladekuler "Pasjonsfrukt"

  Sjokoladekuler "Pasjonsfrukt"

  "Pasjonfrukt" sjokoladekuler - 10 kuler av hvit sjokolade med et tropisk pasjonsfrukt-fyll. Bli forført av den tropiske smaken av våre "Pasjonsfrukt" sjokoladekuler. Hver pose inneholder 10 kuler av den fineste hvite sjokoladen, som skjuler et friskt og saftig pasjonsfrukt-fyll inni. Den søte hvite sjokoladen kombinert med det syrlige pasjonsfrukt-fyllet gir en perfekt balanse og en uforglemmelig smaksreise. Disse kulene er ideelle for de som ønsker en sommerlig smak, eller som en spesiell gave til noen du bryr deg om.

  1 Pose - ca. 130 g - 10 kuler à ca. 13 g
  kr 129
  Sjokoladekuler "Hasselnøtt"

  Sjokoladekuler "Hasselnøtt"

  "Hasselnøtt" sjokoladekuler - 10 deilige kuler fylt med rik sjokolade og hjemmelaget hasselnøttfyll. Dykk inn i den rike smaken av vår Hasselnøtt-kuler. Hver pose inneholder 10 sjokoladekuler, fylt med et hjemmelaget hasselnøttfyll som gir en kremet og nøtteaktig smaksopplevelse. Kombinasjonen av myk sjokolade og det rike fyllet gjør hver kule til en smakfull nytelse.

  1 Pose - ca. 140 g - 10 kuler à ca. 14 g
  kr 129
  Sjokoladekuler "Bringebær & Lakris"

  Sjokoladekuler "Bringebær & Lakris"

  "Bringebær & Lakris" sjokoladekuler - 10 kuler som kombinerer det søte med det særegne. Utforsk den spennende smakskombinasjonen av våre "Bringebær & Lakris" sjokoladekuler. Hver pose skjuler 10 sjokoladekuler, som byr på en søt bringebærfylling møtt med det karakteristiske hintet av lakris. Dette sammenspillet mellom søtt og dypt skaper en overraskende og uforglemmelig smaksopplevelse. Disse sjokoladekulene er perfekte for dem som liker å utforske unike smakskombinasjoner og dele dem med venner og familie.

  1 Pose - ca. 130 g - 10 kuler à ca. 13 g
  kr 129
  Sjokoladekuler "Salt Karamell"

  Sjokoladekuler "Salt Karamell"

  "Salt Karamell" sjokoladekuler - 10 kuler som fanger essensen av sødme og salte toner. Gjør deg klar for en smaksreise med våre "Salt Karamell" sjokoladekuler. I posen venter 10 kuler som kombinerer den deilige sødmen av karamell med en subtil salt undertone. Dette sammenspillet skaper en uforglemmelig balanse, som appellerer til både søtmonsene og de som søker det lille ekstra. Disse sjokoladekulene er et must for enhver anledning, enten som en liten skatt for deg selv eller som en delikatesse å dele med andre.

  1 Pose - ca. 130 g - 10 kuler à ca. 13 g
  kr 129
  Sjokoladekuler "Solbær"

  Sjokoladekuler "Solbær"

  "Solbær" sjokoladekuler - 10 kuler av mørk sjokolade med et søtt solbær-fyll. La deg fortrylle av den dype smaken av våre "Solbær" sjokoladekuler. Inne i hver av de 10 mørke sjokoladekulene venter et saftig solbær-fyll, som gir en perfekt kontrast til den rike sjokoladen. Kombinasjonen av den mørke sjokoladen og det søt-syrlige fyllet av solbær gir en smaksopplevelse som både er sofistikert og oppfriskende. Disse sjokoladekulene er ideelle for en rolig stund alene eller for å dele med andre som setter pris på kvalitetssjokolade.

  1 Pose - ca. 130 g - 10 kuler à ca. 13 g
  kr 129
  Sjokoladekuler "Lakris"

  Sjokoladekuler "Lakris"

  "Lakris" sjokoladekuler - 10 sjokoladekuler med fortryllende lakrisfyll. Oppdag den unike smaksopplevelsen av våre "Lakris" sjokoladekuler. Hver pose inneholder 10 sjokoladekuler, fylt med et hjemmelaget lakrisfyll. Den mørke sjokoladen kombinert med det særegne lakrisfyllet skaper en harmoni av smaker som både overrasker og forfører. Perfekt for de øyeblikkene hvor du vil ha noe litt annerledes, eller for å dele en eksklusiv smaksopplevelse med venner og familie.

  1 Pose - ca. 130 g - 10 kuler à ca. 13 g
  kr 129