Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  SALATER OG FRUKT

  Utforsk det friske og smakfulle utvalget av salater og frukt vi tilbyr på Matspecialen! Vi har satt sammen et variert sortiment av deilige salater og fristende fruktalternativer som passer både som sunne måltider, tilbehør eller som en "pick-me-up" på et langt møte på jobben. Velg blant klassiske salater som Cæsar salat og Gresk salat, eller prøv våre innovative veganske og asiatisk inspirerte alternativer. Alle våre salat er nylagde, kommer med dressing ved siden av i tillegg til brød og smør.

  Cæsar salat er en tidløs favoritt som passer perfekt til lunsj eller middag. Med sprø salat, saftige kyllingbiter, knasende krutonger og en kremet Cæsar-dressing, er denne salaten et populært valg blant våre gjester.

  Gresk salat er en herlig blanding av solmodne tomater, frisk agurk, rødløk, oliven og fetaost. Dette klassiske alternativet fra Middelhavet er en smaksopplevelse som tar deg rett til hjertet av Hellas.

  Vår Vegansk salat er en fargerik og næringsrik rett, full av smak og tekstur. Med et utvalg av friske grønnsake og belgfrukter, er denne salaten både mettende og bærekraftig.

  Salat med bakte rotgrønnsaker er en varmende og smakfull rett som passer utmerket i kjøligere vær. Med et utvalg av ovnsbakte rotgrønnsaker som f. eks gulrøtter, pastinakk og søtpotet og beter kombinert med frisk salat, er dette en salat som vil fylle deg med gode smaker og næring.

  Villreke salat er en eksklusiv og delikat rett som byr på en herlig kombinasjon av saftige villreker, friske grønnsaker og en lett dressing. Denne salaten er perfekt for de som virkelig vil kose seg og vil garantert falle i smak.

  Asiatisk kyllingsalat er et spennende og smakfullt alternativ som byr på en blanding av sprø grønnsaker, saftig kylling og en eksotisk dressing. Denne salaten er ideell for de som ønsker en mer smaksrik og østlig inspirert salat opplevelse.

  Når det kommer til fruktalternativer, har vi også noe for enhver smak. Velg mellom vår 5 kg Fruktkurv, fylt med sesongens beste hele frukt, vårt oppskårede fruktfat som er perfekt for deling og som møtemat, eller nyt våre dekadente sjokolade dyppede jordbær for en søt avslutning på måltidet.

  Sjekk ut Matspecialens deilige utvalg i dag og nyt våre friske og smakfulle salater og fruktalternativer, laget med de beste råvarene og en stor dose kjærlighet. Velg din favoritt og la deg fristes av våre sunne og vitamin rike retter!

  Les mer
  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  Cæsar salat

  Cæsar salat

  Grovkuttet romano- og hjertesalat, krutonger, parmesan, kyllingbryst og bacon. Serveres med Cæsardressing, kuvertbrød og smør!

  Pris pr. porsjon > Inkludert brød og smør
  kr 196
  Gresk salat

  Gresk salat

  Hjertesalat, tomat, rødløk, agurk, oliven og fetaost. Serveres med tzatziki dressing, kuvertbrød og smør!

  Pris pr. porsjon > Inkludert brød og smør
  kr 178
  Vegansk salat

  Vegansk salat

  Salat, bakte rotgrønnsaker, kikerter, bønner og stekte småpoteter. Serveres med vegansk sriracha dressing, kuvertbrød og hummus!

  Pris pr. porsjon > Inkludert brød og hummus
  kr 178
  Bakte grønnsaker salat

  Bakt Grønnsakssalat

  Salat, bakte rotgrønnsaker, tomat og grønnkål. Serveres med kremet balsamico-sirup, kuvertbrød, hummus og smør.

  Pris pr. porsjon > Inkludert brød, hummus og smør
  kr 178
  Villreke salat

  Villreke salat

  Salat, avokado, agurk, villreker, rødløk og spirer. Serveres med mango- og currydressing, kuvertbrød og smør!

  Pris pr. porsjon > Inkludert brød og smør
  kr 208
  Asiatisk kylling salat

  Asiatisk kylling salat

  Grovkuttet romano- og hjertesalat, grønnkål, marinert kyllinglår, paprika og vårløk. Serveres med soya- og ingefærvinagrette, kuvertbrød og smør!

  Pris pr. porsjon > Inkludert brød og smør
  kr 191
  Fruktkurv

  Fruktkurv

  5 kg med vasket, hel assortert frukt legges opp på kjøkkenet hos oss. Bare å sette rett på bordet!

  Pris pr. kurv
  kr 339
  Oppskåret frukt

  Oppskåret frukt

  Vi skjærer opp ett variert utvalg av sesongens frukter. Sunt, spiseklart og fristende. 200g skåret frukt pr. porsjon!

  Pris pr. porsjon
  kr 70
  Sjokolade jordbær

  Sjokolade jordbær

  Vi smelter sjokolade og dypper sesongens friske jordbær til deg. Alltid godt med det lille ekstra! 3 stk. sjokolade-jordbær pr. porsjon

  Pris pr. porsjon
  kr 44