Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  KOLDTBORD

  banner

  Velkommen til vårt store utvalg av koldtbord - en buffetopplevelse som passer for alle!

  Enten du skal arrangere et bryllup, konfirmasjon eller en enkel sammenkomst, kan våre Koldtbordpakker og Selvplukk meny imøtekommer dine behov!

  Våre Koldtbordpakker er satt sammen av våre mest populære retter for å sikre at du får en fullverdig og komplett opplevelse. Fra vårt populære Koldtkjøkkenets favoritt til den klassiske 80-tallsbuffeten fra Matspecialen, har vi en rekke forskjellige pakker som vil falle i smak. Vårt Koldt- og tapasbord er også en favoritt blant våre kunder, og vårt Spekebord er helt selvsagt for alle som elsker tradisjonelle norske smaker. Og la oss ikke glemme - ingen fest er komplett uten en skål med Rømmegrøt og godt smør til! 

  For de som ønsker å ha full kontroll over hva som skal på buffeten, tilbyr vi også en egen Selvplukk meny. Her kan du velge blant alle våre retter, uansett om du foretrekker kjøtt, fisk- og skalldyr, Grønnsaker og tilbehør, Varmretter, Desserter og brød. Du kan blande og matche etter dine egne ønsker og skreddersy din egen unike koldtbord-drøm!

  Alle liker en feiende flott buffet!

  Bestill ditt Koldtbord i dag og la oss hjelpe deg med å gjøre ditt neste arrangement til en knallsuksess!

  Trenger du råd om hvordan du best setter opp en buffet? Les gjerne vår bloggartikkel om dette!

  Les mer