Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  KOLDTBORD

  Velkommen til vårt store utvalg av Koldtbord - en buffetopplevelse som skulle passe for enhver! Enten du skal arrangere et bryllup, konfirmasjon eller en enkel sammenkomst, kan våre Koldtbord-pakker og Selvplukk-meny imøtekomme dine behov. 

  Våre Koldtbord-pakker er satt sammen av våre mest populære retter for å sikre at du får en fullverdig og komplett opplevelse. Fra vår populære Koldtkjøkkenets signatur til den klassiske 80-tallsbuffeten fra Matspecialen, har vi en rekke forskjellige pakker som vil falle i smak. Vårt tapasbord er også en favoritt blant våre kunder, og vårt spekebord er et must for alle som elsker tradisjonelle norske smaker. Og ikke minst, ingen fest er komplett uten en skål med rømmegrøt og godt smør til! 

  For de som ønsker å ha full kontroll over sin egen buffet, tilbyr vi også Selvplukk-menyen. Her kan du velge blant ALLE våre retter, uansett om du foretrekker kjøtt, fisk, skalldyr, grønnsaker, varmretter, tilbehør, desserter eller brød. Du kan blande og matche etter dine egne ønsker og skreddersy din egen unike Koldtbord-opplevelse. 

  Vi tilbyr Koldtbord-pakker til en fordelaktig pris, da du ved å velge dette, forenkler jobben en del for kjøkkenet. Enten du velger en av våre ferdige pakker eller skreddersyr din egen meny etter smak og lommebok, vil vårt erfarne team av kjøkkenmedarbeidere, kundesenter ansatte og sjåfører sørge for å levere de beste opplevelsene til din fest. 

  Bestill ditt Koldtbord i dag og la oss hjelpe deg med å gjøre ditt neste arrangement til en knallsuksess!

  Trenger du råd om hvordan du best setter opp en buffet? Les gjerne vår bloggartikkel om dette!

  Les mer