Utleie av personale - en løsning som fristiller vertsskapet!
Servitører pr. time (min. 5 timer) Kokker pr. time (min. 4 timer)
Vi er behjelpelig med å skaffe personale. Rutinerte folk er vanskelig å få tak i, og blir ofte tidlig booket. Ha dette i tankene og vær tidlig ute! Om arrangementet varer lenger enn siste avgang for offentlig kommunikasjon, belastes taxi til Ole Deviksvei 26 som standard.
NB. Vi gjør oppmerksom på at dersom du bestiller personale til ditt selskap øker alle prisene i menyen med cirka 10%. Dette er fordi mva-satsene øker fra 15% ved catering til 25% ved servering.
Leie av personale må planlegges med kundeservice pr. mail eller ring oss gjerne på 23 03 95 00.
Vi er behjelpelig med å skaffe personale. Rutinerte folk er vanskelig å få tak i, og blir ofte tidlig booket. Ha dette i tankene. Om arrangementet varer lenger enn siste avgang for offentlig kommunikasjon, belastes taxi til Ole Deviksvei 26 som standard.
NB. Vi gjør oppmerksom på at dersom du bestiller personale til ditt selskap øker alle prisene i menyen med cirka 10%. Dette er fordi mva øker fra 15% ved catering til 25% ved servering. Leie av personale må planlegges med kundeservice pr. mail eller ring oss gjerne på 23 03 95 00.
Vi er behjelpelig med å skaffe personale. Rutinerte folk er vanskelig å få tak i, og blir ofte tidlig booket. Ha dette i tankene. Om arrangementet varer lenger enn siste avgang for offentlig kommunikasjon, belastes taxi til Ole Deviksvei 26 som standard.
NB. Vi gjør oppmerksom på at dersom du bestiller personale til ditt selskap øker alle prisene i menyen med cirka 10%. Dette er fordi mva øker fra 15% ved catering til 25% ved servering. Leie av personale må planlegges med kundeservice pr. mail eller ring oss gjerne på 23 03 95 00.
• Edamerost
• Reker med majones
• Gravet laks med sennepssaus
• Kalkunbryst med waldorfsalat
• Roastbiff med husets potetsalat
• Ribbe med surkål, epler og svisker
• Assortert brød, kjeks og smør
Pris pr. tallerken > Julemat er tilgjengelig fra 01.11 til 13.01 hvert år!
• Edamerost
• Skagenrøre
• Sylte med rødbeter og sennep
• Roastbiff med dansk remulade
• Gravet laks med hjemmelaget sennepssaus
• Ribbe og medisterkaker med surkål, epler og svisker
• Assortert brød, kjeks og smør
Pris pr. tallerken > Julemat er tilgjengelig fra 01.11 til 13.01 hvert år!
Vår Juletapas er en populær affære av en grunn. Her finner du det beste av julens klassiske norske smaker i en sosial og moderne serveringsform! Både kalde og varme retter.
Pris pr. kuvert > Julemat er tilgjengelig fra 01.11 til 13.01 hvert år!
• Røkt laks med eggerøre
• Edamerost, brie og kjeks
• Ribbe med rødkål og svisker
• Skagenrøre med reker og kreps
• Roastbiff med hjemmelaget potetsalat
• Assortert brød og smør
• Riskrem med rød saus
Pris pr. kuvert > Julemat er tilgjengelig fra 01.11 til 13.01 hvert år!
• Fylt kylling med ost surret i bacon på coleslaw
•Fransk Brie med håndlaget salamipølse fra Ask Gård
• Reker med aioli, sitron, frisk dill og nykvernet pepper
• Røkt laks med hjemmelaget eggerøre, villreker XO og asparges
• Klassisk roastbiff med hjemmelaget potetsalat, chorizo, sylteagurker og cherrytomat
Dette er vår lille tapas favoritt. Den perfekte mengden for en normal lunsj eller en lett middag. Her har vi tatt vekk de enkleste komponentene, brød, spekemat og dessert, og gir deg muligheten til å ordne dette selv!
Dette er vår absolutte bestselger. Den perfekte mengden for en normal stor middag. Her har vi satt sammen en komplett pakke med gode, populære smaker til en fornuftig pris!
Dette er vår desiderte bestselger. Teknisk sett kanskje mer en ovnsrett enn en gryterett, men du finner den ihvertfall her! Vår Lasagne serveres med salat, dressing, brød og smør.