Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  GRYTERETTER

  banner

  Oppdag de smakfulle gryterettene fra Matspecialen!

  Utforsk vårt varierte utvalg av varmende og deilige gryteretter fra hele verden! Vi tilbyr en rekke populære gryteretter som vil pirre enhver smaksløk. Fra saftig husmannskost til asiatiske smaker – her finner du noe for enhver anledning.

  Alle våre gryteretter er laget fra grunnen av, med ordentlige råvarer, minimalt med tilsetninger og fagfolk over grytene!

  Vår Biff Stroganoff er en klassiker som aldri går av moten. Med mørt biffkjøtt, smørstekte sopp og en kremet saus, er denne øst-europeiske retten en absolutt favoritt blant våre gjester. Nytes best med ris og salat for en perfekt harmoni av smaker.

  Asiatisk kyllinggryte er en fargerik og smakfull rett som byr på en deilig smaker og det beste fra asiatisk kjøkken. Med saftig kylling, sprø grønnsaker og et hint av soya og spennendwe krydder, er dette en gryterett som tar deg med på en kulinarisk reise gjennom en fjern og eksotisk verdensdel.

  For de som elsker tradisjonelle norske retter kan vi trygt anbefale Lys Lapskaus med røkt svinekjøtt, eller hvorfor ikke favoritten Bifflapskaus? Denne gryteretten er en herlig blanding av biff, poteter, gulrøtter og løk, kokt sammen i en fyldig saus. Det er en ideell hverdagsrett som vil varme hjertet og fylle magen. Serveres best med flatbrød og godt smør.

  Gryteretter er den perfekte cateringmaten!

  Kylling Tikka Masala er en autentisk indisk rett, som er en veldig  populær gryterett på menyen. Med mørt kyllingkjøtt marinert i krydret yoghurt, og en rik, smakfull tomatsaus, kan denne retten nytes med basmatiris og naanbrød for en komplett indisk måltidsopplevelse.

  Vår kremede Viltgryte er en skikkelig høst- og vinterfavoritt, med et utvalg av viltkjøtt, rotgrønnsaker og en rik, kremet saus. Denne gryteretten er en skandinavisk klassiker som er perfekt for kalde kvelder!

  Baskisk svinegryte er en spennende rett inspirert av det baskiske kjøkkenet i Spania. Med mørt svinekjøtt, chorizo, paprika og et hint av chili, er denne gryteretten en smaksopplevelse som vil imponere selv de mest kresne ganer.

  Våre gryteretter er tilberedt med de ferskeste ingredienser og er fulle av smak!

  Noe som gjør dem perfekte for enhver anledning. Bestill din favoritt i dag og la smaksløkene dine glede seg til feiring!

  Les mer
  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  BIFF STROGANOFF MED RIS OG SALAT

  BIFF STROGANOFF MED RIS OG SALAT

  Vår velsmakende Biff Stroganoff kommer i rause porsjoner. Serveres med ris, salat og dressing!

  Pris pr. porsjon
  kr 218
  KYLLING RED CURRY

  KYLLING RED CURRY

  Vår thai inspirerte kyllinggryte er en meget populær rett. Marinert kylling, smaksrik red-curry-basert saus og sprø grønnsaker serveres med ris!

  Pris pr. porsjon
  kr 214
  LASAGNE MED KUVERTBRØD

  LASAGNE MED KUVERTBRØD

  Dette er vår desiderte bestselger. Teknisk sett kanskje mer en ovnsrett enn en gryterett, men du finner den ihvertfall her! Vår Lasagne serveres med salat, dressing, brød og smør.

  Pris pr. porsjon
  kr 207
  BIFFLAPSKAUS MED FLATBRØD

  BIFFLAPSKAUS MED FLATBRØD

  Skikkelig lapskaus er alltid en vinner. Vi serverer vår Biff lapskaus på klassisk vis med flatbrød og smør!

  Pris pr. porsjon
  kr 165
  LYS LAPSKAUS MED FLATBRØD

  LYS LAPSKAUS MED FLATBRØD

  Dette er en smaksrik og saftig variant av lys lapskaus. Saltet svinekjøtt, rotgrønnsaker og potet i skjønn forening. Serveres tradisjonellt med flatbrød og smør!

  Pris pr. porsjon
  kr 160
  KYLLINGGRYTE TIKKA MASALA

  KYLLINGGRYTE TIKKA MASALA

  Vår Kyllinggryte Tikka Masala er en krydret og god middag. Her får du autentiske indiske smaker og mør kylling servert med ris. Vi anbefaler å kjøpe Nan brød i tillegg til denne gryteretten!

  Pris pr. porsjon
  kr 230
  VILTGRYTE MED TILBEHØR 1

  VILTGRYTE MED TILBEHØR

  Strimlet viltkjøtt med løk, skogsopp i nydelig fløtesaus tilsmakt med portvin. Serveres med baconsautert rosenkål, tyttebær og poteter!

  Pris pr. kuvert > Nok til 2 ganger servering
  kr 317
  BASKISK GRYTE MED CHORIZO

  BASKISK GRYTE MED CHORIZO

  Vi har en vinner! En av verdens beste råvarer - svinekjøtt, krydres og langtidsbakes på forhånd. Deretter deles den opp i porsjonsvennlige biter og toppes med en fersk tomatsaus. Sausen lages med løk, chorizo, rotgrønnsaker, poteter, kidneybønner, tomat og kyllingkraft. Varmes opp sammen, og drysses med masse fersk bladpersille og jalapeños. Helt nydelig!

  Pris pr. porsjon
  kr 218
  LINSEGRYTE MED GRØNNSAKER

  GRØNNSAKSGRYTE

  Et rikt utvalg av gode grønnsaker i en indisk inspirert gryterett. Retten serveres med ris!

  Pris pr. porsjon
  kr 207
  NANBRØD

  NANBRØD

  Det perfekte tilbehøret til f.eks. Kyllinggryte Tikka Masala. Passer forørig fint til andre gryteretter også!

  Pris pr. stk.
  kr 26