Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  GRYTERETTER

  Oppdag de smakfulle gryterettene fra Matspecialen! Utforsk vårt varierte utvalg av varmende og deilige retter fra hele verden, der vi har satt sammen en imponerende samling av populære gryteretter som vil pirre enhver smaksløk. Fra saftig Biff Stroganoff til eksotisk Asiatisk kyllinggryte – her finner du noe for enhver anledning. Alle våre gryteretter er laget fra grunnen av, med ordentlige råvarer, minimalt med tilsetninger og fagfolk over grytene.

  Vår Biff Stroganoff er en klassiker som aldri går av moten. Med mørt biffkjøtt, smørstekte sopp og en kremet saus, er denne øst-europeiske retten en absolutt favoritt blant våre gjester. Nytes best med ris og salat for en perfekt harmoni av smaker.

  Asiatisk kyllinggryte er en fargerik og smakfull rett som byr på en deilig smaker og det beste fra asiatisk kjøkken. Med saftig kylling, sprø grønnsaker og et hint av soya og krydder, er dette en gryterett som tar deg med på en kulinarisk reise gjennom en eksotisk verdensdel.

  For de som elsker tradisjonelle norske retter, er Bifflapskaus et must. Denne gryteretten er en herlig blanding av biff, poteter, gulrøtter og løk, kokt sammen i en fyldig saus. Det er en ideell hverdagsrett som vil varme hjertet og fylle magen. Serveres best med flatbrød og godt smør.

  Kylling Tikka Masala, en autentisk indisk rett, er en annen populær gryterett på menyen. Med mørt kyllingkjøtt marinert i krydret yoghurt, og en rik, smakfull tomatsaus, kan denne retten nytes med basmatiris og naanbrød for en komplett indisk måltidsopplevelse.

  Vår kremete Viltgryte er en skikkelig vinterfavoritt, med et utvalg av viltkjøtt, rotgrønnsaker og en rik, kremet saus. Denne gryteretten er en skandinavisk klassiker som er perfekt for kalde kvelder.

  Baskisk svinegryte er en spennende rett inspirert av det baskiske kjøkkenet i Spania og Frankrike. Med mørt svinekjøtt, chorizo, paprika og et hint av chili, er denne gryteretten en smaksopplevelse som vil imponere selv de mest kresne ganer.

  Så neste gang du ønsker å nyte en deilig, hjemmelaget gryterett, husk å sjekke utvalget hos oss først! Våre gryteretter er tilberedt med de ferskeste ingredienser og er fulle av smak, noe som gjør dem perfekte for enhver anledning. Bestill din favoritt i dag og la smaksløkene dine feire!

  Les mer
  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  Biff stroganoff med ris og salat

  Biff stroganoff med ris og salat

  Vår velsmakende Biff Stroganoff kommer i rause porsjoner. Serveres med ris, salat og dressing!

  Pris pr. porsjon
  kr 213
  Asiatisk kyllinggryte

  Asiatisk kyllinggryte

  Vår Asiatiske kyllinggryte er en meget populær rett. Marinert kylling, smaksrik soya-basert saus og sprø grønnsaker serveres med ris!

  Pris pr. porsjon
  kr 209
  Lasagne med kuvertbrød

  Lasagne med kuvertbrød

  Dette er vår desiderte bestselger. Teknisk sett kanskje mer en ovnsrett enn en gryterett, men du finner den ihvertfall her! Vår Lasagne serveres med salat, dressing, brød og smør.

  Pris pr. porsjon
  kr 202
  Bifflapskaus med flatbrød

  Bifflapskaus med flatbrød

  Skikkelig lapskaus er alltid en vinner. Vi serverer vår Biff lapskaus på klassisk vis med flatbrød og smør!

  Pris pr. porsjon
  kr 161
  Lys Lapskaus med flatbrød

  Lys Lapskaus med flatbrød

  Dette er en smaksrik og saftig variant av lys lapskaus. Saltet svinekjøtt, rotgrønnsaker og potet i skjønn forening. Serveres tradisjonellt med flatbrød og smør!

  Pris pr. porsjon
  kr 156
  Kyllinggryte Tikka Masala

  Kyllinggryte Tikka Masala

  Vår Kyllinggryte Tikka Masala er en krydret og god middag. Her får du autentiske indiske smaker og mør kylling servert med ris. Vi anbefaler å kjøpe Nan brød i tillegg til denne gryteretten!

  Pris pr. porsjon
  kr 224
  Viltgryte med tilbehør

  Viltgryte med tilbehør

  Strimlet viltkjøtt med løk, skogsopp i nydelig fløtesaus tilsmakt med portvin. Serveres med baconsautert rosenkål, tyttebær og poteter!

  Pris pr. kuvert > Nok til 2 ganger servering > Julemat er tilgjengelig fra 01.11 til 13.01 hvert år!
  kr 304
  Baskisk gryte med chorizo

  Baskisk gryte med chorizo

  Vi har en vinner! En av verdens beste råvarer - svinekjøtt, krydres og langtidsbakes på forhånd. Deretter deles den opp i porsjonsvennlige biter og toppes med en fersk tomatsaus. Sausen lages med løk, chorizo, rotgrønnsaker, poteter, kidneybønner, tomat og kyllingkraft. Varmes opp sammen, og drysses med masse fersk bladpersille og jalapeños. Helt nydelig!

  Pris pr. porsjon
  kr 213
  Bilde mangler

  Vegetarwok med ris

  Et rikt utvalg av sprø grønnsaker, spirer og urter freses raskt og vendes ned med en soya-basert vegetarisk wok-saus. Retten serveres med ris!

  Pris pr. porsjon
  kr 202
  Nanbrød

  Nanbrød

  Det perfekte tilbehøret til f.eks. Kyllinggryte Tikka Masala. Passer forørig fint til andre gryteretter også!

  Pris pr. stk.
  kr 25