Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  FERDIGRETTER

  banner

  Matspecialens ferdigretter består av spennende, varierte middagsretter i porsjonsforpakninger!

  Tilberedningen av ferdigrettene gjør du raskt og enkelt selv, og alle rettene kan oppbevares i fryseren og har lang holdbarhet. På denne måten har du alltid gode, ferdige middager lett tilgjengelig! Våre kokker har satt sammen en fristende meny og dette er ordentlig håndlaget mat og spennende, sunne smaker! Med våre ferdige retter kan du planlegge middagene effektivt, og tilberedningen foregår enkelt i enten mikro- eller stekeovn. Alle våre frosne middagsretter er smarte å ha i fryseren, spesielt i små husholdninger der man ønsker en rask og enkel middagstilberedning uten matsvinn. Spar tid og unngå matavfall ved å fylle opp fryseren med våre velsmakende ferdigretter! 

  Vi tilbyr håndlagde, frosne middagsretter i praktiske porsjonspakninger, perfekte for små husholdninger som ønsker rask og enkel middagstilberedning uten svinn!

  Kylling Tikka Masala med ris er en autentisk indisk rett, full av smak og aroma. Med mørt kyllingkjøtt i en rik, krydret tomatsaus, er dette en ferdigrett som vil imponere selv de mest kresne ganer. 

  Bifflapskaus er en tradisjonell norsk rett som vil varme hjertet og fylle magen. Denne gryteretten er en herlig blanding av biff, poteter, gulrøtter og løk, kokt sammen i en fyldig saus – perfekt for en hverdagsmiddag. 

  Biff Stroganoff med ris er en klassisk øst-europeisk rett som aldri går av moten. Med saftig biffkjøtt, smørstekte sopp og en kremet saus, er denne ferdigretten en absolutt favoritt blant våre kunder. 

  Pasta Bolognese er en tidløs italiensk rett som passer perfekt for hele familien. Vår ferdigrett består av en rik og smakfull kjøttsaus, servert over al dente pasta, og gir deg en autentisk smak av Italia rett hjemme i din egen stue. 

  Svenske kjøttboller med potetmos er en skandinavisk klassiker som aldri slår feil. Med saftige kjøttboller og kremet potetmos, er dette en ferdigrett som vil tilfredsstille både store og små. 

  Sjekk ut Matspecialens utvalg av hjemmelagde frossenretter i dag og prøv våre delikate ferdigretter. Med et variert utvalg av retter fra hele verden, kan du være sikker på å finne noe som passer enhver smak og anledning.

  La oss gjøre middagstilberedningen enklere og mer praktisk for din husholdning!

   

  Les mer
  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  Kylling Tikka Masala

  Kylling Tikka Masala

  Pris pr. porsjon > 375g, frossen ferdigrett
  kr 83
  Biff Lapskaus

  Biff Lapskaus

  Pris pr. porsjon > 375g, frossen ferdigrett
  kr 77
  Biff Stroganoff

  Biff Stroganoff

  Pris pr. porsjon > 375g, frossen ferdigrett
  kr 83
  Pasta Bolognese

  Pasta Bolognese

  Pris pr. porsjon > 375g, frossen ferdigrett
  kr 75
  Svenske kjøttboller

  Svenske kjøttboller

  Pris pr. porsjon > 375g, frossen ferdigrett
  kr 82