Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  TAPAS

  banner

  Vi på Matspecialen har et lidenskapelig forhold til tapas!

  Vi tilbyr et bredt utvalg av autentiske og smakfulle tapasretter, som er perfekte for å dele med venner og familie på enhver anledning. Våre tapasretter er laget med ferske, kvalitetsingredienser, og er inspirert av tradisjonelle spanske oppskrifter med en moderne vri.

  Tapas er en fantastisk måte å dele forskjellige smaker og teksturer i løpet av et måltid!

  Matspecialen har noe for enhver smak og anledning. Vi tilbyr alt fra enkle retter som spanske oliven og manchego-ost, til mer komplekse retter som tortilla og paella. Vi har også et bredt utvalg av vegetariske og veganske tapasretter for de som ønsker det.

  Vi tilbyr fiks ferdige tapaspakker og tapastallerkener, men du kan også plukke og matche din egen favorittmeny helt etter eget ønske. Alle våre tapasretter er tilgjengelige for bestilling til både små og store grupper, og vi tilbyr også en rekke tilbehør som brød, oliven og drikkevarer for å gjøre din bestilling komplett.

  Matspecialen leverer tapas catering i Oslo og omegn!

  Vi garanterer en smakfull og autentisk matopplevelse. Vår tapas cateringmeny kan tilpasses etter dine preferanser og krav, og vi kan også tilby spesialtilpassede retter for personer med allergier eller spesielle diettbehov.

  Tapas er en populær matstil over hele verden og vi er stolte av å kunne tilby en autentisk og smakfull tapasopplevelse.

   

  Les mer