Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  UTLEIE

  Utleie - Alt du trenger for en vellykket fest

  Hos oss finner du mer enn bare deilige retter, kaker og drikkevarer. Vi tilbyr også utleie muligheter både for bemanning, grillutstyr og lastebil.

  Bemanningstjenester er en viktig del av enhver vellykket fest. Vårt profesjonelle og erfarne kokker og servitører vil sørge for at alt går som det skal, slik at du kan fokusere på å nyte arrangementet og være vert. Vi samarbeider med et eventbyrå og kan derfor tilby et bredt spekter av tjenester, inkludert servering, kjøkkenmedarbeidere, bartendere, vakthold og renhold, slik at du kan velge den bemanningen som passer best for ditt arrangement.

  Grillutstyr er en nødvendighet når det kommer til utendørsarrangementer og sommerfester. Vi tilbyr utleie av høykvalitets grillutstyr som vil imponere gjestene dine og sørge for et smakfullt måltid. Vårt utvalg av grillutstyr inkluderer både liten kullgrill og stor kullgrill med mulighet for helgrilling av både kylling, lam og svin. Begge våre grilltyper kommer med kull og tennvæske inkludert i prisen. Vi har alt du trenger for å skape en uforglemmelig grillopplevelse.

  Å frakte utstyr og varer til arrangementet kan være en utfordring. Derfor tilbyr vi utleie av lastebil for å gjøre transporten så enkel og effektiv som mulig. Vår lastebil er romslige og pålitelige, og sikrer at alt du trenger for arrangementet ditt kommer frem i tide og i perfekt stand. Vil du bruke den til en flyttejobb eller lignende er dette også mulig.

  Utforsk vår utleiekategori for å finne alt du trenger for å gjøre arrangementet ditt komplett. Vi er stolte av å kunne tilby førsteklasses tjenester og produkter som vil bidra til å skape minneverdige øyeblikk for deg og dine gjester. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om våre utleietjenester og la oss hjelpe deg med å planlegge den perfekte festen.

  Les mer