Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  VARMRETTER

  Velkommen til vår Selvplukk meny - kategorien for deg som ønsker å sette sammen ditt eget skreddersydde Koldtbord. Under kategorien "Varmretter" finner du en rekke deilige og smakfulle alternativer for å gi din Koldtbord-opplevelse et ekstra løft.

  Velg fra vår saftige albondigas med parmesan, vår smakfulle salmalaks med spinatkrem, våre delikate villreker XO, vår smakfulle soya-glasert kylling, våre hjemmelagede karbonader med løk eller vår rike biff stroganoff med ris for å gi dine gjester en varm og smakfull opplevelse.

  I tillegg til våre varme retter, kan du velge fra vårt brede utvalg av retter fra kategoriene "Kjøtt", "Fisk- & Skalldyr", "Grønnsaker og tilbehør", "Desserter og Brød" for å skape en unik og velsmakende opplevelse som passer perfekt til ditt arrangement.

  Våre varme retter er laget av ferske og kvalitetsrike ingredienser for å gi deg en smakfull og mettende opplevelse. Bestill din Selvplukk meny i dag og la oss hjelpe deg med å lage en varm og smakfull buffet for ditt neste arrangement.

  Les mer
  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  Albondigas med parmesan

  Albondigas med parmesan

  Hjemmelagde spanske kjøttboller varmes i en god tomatsaus og toppes med parmesan!

  Pris pr. porsjon
  kr 50
  Villreker XO

  Villreker XO

  På Matspecialen har vi valgt å bytte ut Scampi med argentinske villreker, da dette ansees som et mer bærekraftig skalldyrprodukt. De store, gode rekene freses i panne på høy varme med chili, hvitløk og fersk ingefær, og avsluttes med en asiatisk XO saus. Dette er en smaksrik skalldyrrett, som vi tror du vil like veldig godt!

  Pris pr. porsjon
  kr 59
  Soya-glasert kylling

  Soya-glasert kylling

  Denne kyllingretten er vår hyllest til Korean BBQ trenden som er stor for tiden. Rause stykker av kyllinglår, blir marinert i asiatiske smaker og sprøstekt. Det saftige kjøttet toppes med ristede sesamfrø, vårløk og fersk koriander. Bedre blir det ikke!

  Pris pr. porsjon
  kr 46
  Karbonader med løk

  Karbonader med løk

  Våre velsmakende egenlagde karbonader serveres her med brunet karamellisert løk. Enkelt og greit!

  Pris pr. porsjon
  kr 46
  Biff Stroganoff med ris

  Biff Stroganoff med ris

  En av våre aller beste gryteretter. En øst-europeisk klassiker som alltid er populær. Vår Biff Stroganoff serveres med ris ved siden av!

  Pris pr. porsjon
  kr 70