Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  DESSERTER

  banner

  Her finner du et bredt utvalg av deilige desserter som alle blir laget her på stedet av våre dyktige konditorer!

  En av våre mest populære desserter er sitronterte med marengs. Denne klassiske desserten kombinerer en søt og sprø marengstopp med en syrlig sitronfylling som vil garantert få deg i godt humør!
  Hvis du er glad i sjokolade, vil vår Sjokoladedrøm dessert være en soleklar anbefaling. Denne rike og fyldige desserten er en ekte sjokoladeelskeres drøm, med flere lag velsmakende sjokolademousse og servert med en delikat bærsaus.
  For de som ønsker en klassisk dessert, kan vi anbefale vår Crème Brûlée med bær. Denne fløyelsmyke desserten er en favoritt blant mange, med en smaksrik gele på toppen og en myk vaniljekrem som er perfekt avrundet med ferske bær.

  Vi slår et slag for mer dessert i hverdagen!

  Hvis du er glad i en touch av spansk smak, vil vår variant av Crema Catalana med hint av appelsin og kanel være perfekt for deg. Denne desserten har en rik og kremet konsistens og vil passe for de fleste ganer.
  Vi har også inkludert vår norske favoritt - Karamellpudding - på vår dessertmeny. Denne tradisjonelle desserten er et must for alle som ønsker å oppleve en smak av Norge. Passer til alle anledninger, ikke bare til jul!
  Til slutt, for en liten, enkel og deilig dessert, kan vi anbefale noe så enkelt som - sjokoladedyppede jordbær. Denne lette desserten kombinerer friske jordbær dyppet i smeltet sjokolade, og vil garantert tilfredsstille ditt søtsug.

  Uansett hva slags dessert du er ute etter, har vi et bredt utvalg av deilige alternativer tilgjengelig her på Matspecialen.

  Ta kontakt eller legg inn en ordre her i nettbutikken når du trenger dessert til ditt neste arrangement!

   

  Les mer
  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  Sitronterte med marengs

  SITRONTERTE MED MARENGS

  Verdens beste dessert! Syrlig, kremet sitroncurd bakes i mørdeigsbunn og toppes med marengs!

  Pris pr. porsjon
  kr 155
  Sjokoladedrøm med sjokoladejord

  SJOKOLADEDRØM MED SJOKOLADEJORD

  Vår lekre sjokoladedrøm serveres her som en rik og syndig dessert med sjokoladejord!

  Pris pr. porsjon
  kr 155
  Créme Brûlée

  CRÈME BRÛLÈE

  Husets hjemmelagde Créme Brûlée toppes med appelsingelè og friske bær!

  Pris pr. porsjon
  kr 130
  Crema Catalana

  CREMA CATALANA

  Husk noe søtt som avsluttning på Tapasbuffeten din, det vil gjestene dine sette pris på! Crema Catalana er spanjolenes svar på Créme Brûlée, men istede for vanilje er Catalanaen smakssatt med appelsin og kanel. På toppen av fløtepuddingen er det et "lokk" med appelsin gelè.

  Pris pr. porsjon
  kr 58
  Karamellpudding 1

  KARAMELLPUDDING

  Deilig klassisk karamellpudding med karamellsaus. Pyntet med bær og krem!

  Pris pr. pudding - mer enn nok til 6 personer!
  kr 606
  SJOKOLADE JORDBÆR

  SJOKOLADE JORDBÆR

  Vi smelter sjokolade og dypper sesongens friske jordbær til deg. Alltid godt med det lille ekstra! 3 stk. sjokolade-jordbær pr. porsjon

  Pris pr. porsjon
  kr 45