Søk
CATERING MENY
  Menu Close
  TILBAKE

  Ferdige Middager og Lunsjer

   

  De siste årene har det blitt mer og mer vanlig å ha ferdige middager og lunsjer liggende i fryseren. God ferdig mat rett ut av fryseren kan være fint for de dagene man ikke har tid, eller lyst til å lage maten selv. Det samme gjelder lunsjer og overtidsmat på kontoret.

  Sjekk ut våre deilige ferdigretter her!
   

  Ferdigmiddager skal være noe mer enn hurtigmiddager

  Det finnes i dag en rekke alternativer på fryst hurtigmat.  Men hva bør en ferdig middag egentlig gi oss? At maten skal gå raskt å tilberede, er selvsagt en viktig faktor. Pris har også litt og si, men hva med smaken, råvarekvaliteten og næringsinnholdet?

  Matspecialens ferdigmiddager består av smakfulle, dypfryste middager satt sammen av våre dyktige kokker.

  En variert og spennende meny. Dette er et fint alternativ dersom du ønsker ordentlig mat laget fra grunnen av på en hurtig måte. Våre kokker har gjort seg flid i å sette sammen en spennende meny bestående av 5 forskjellige retter. Alle rettene kommer i porsjonsstørrelser!

   

  Hva er sunnest, ferskt eller frossent?

   

  Hvordan kan Matspecialens ferdigretter holde så høy kvalitet?

  Matspecialen har et profesjonelt kvalitetskjøkken, og produserer alle sine retter på kjøkkenet ledet av faglært personale. Dette fører til høy standard, godt håndverk og strenge rutiner.

  Matspecialen har dessuten et moderne innfrysningsanlegg av en kvalitet få andre kan etterleve. Dette er med på å beholde kvaliteten i næringsinnholdet, og også holdbarheten på ferdigrettene. Ved å fryse ned maten på denne nye, raske måten, bevares smaker og vitamininnhold enda bedre.

  Matspecialen kjører maten helt hjem til døren din, enten du er hjemme eller på kontoret. De hygieniske retningslinjene for pakking, kjøring og levering er svært strenge hos oss, noe som sørger for at maten som kommer fra oss er forsvarlig og trygg.

   

  Matsvinn

  Å redusere matsvinn er noe det er sterkt fokus på for tide. I Norge kaster man i gjennomsnitt 390.000 tonn mat i året, og husholdninger står for over halvparten av dette svinnet. Ved å benytte seg av porsjonspakkede ferdigretter i fryseren, vil det derimot bli mindre eller ingen matsvinn, sammenlignet med for eksempel matkasser eller mat stående i kjøleskapet hjemme.

  Porsjonspakker sørger for at du ikke har mer mat enn hva som er beregnet å skulle spise opp, og ved å benytte seg av en familiepakke på 2,5 kg er det enkelt å nyte måltidet sammen, redusere emballasje behovet og spise godt med god samvittighet. 2,5 kg. pakker er også perfekt å ta med på f.eks hytta.


  Sunt raskt og enkelt

  • Bredt utvalg
  • Lang holdbarhet
  • Unngå matsvinn!
  • Enkel oppvarming
  • Alltid tilgjengelig fra fryseren
  • Håndlaget av profesjonelle kokker
  • Velsmakende næringsrike kvalitetsmåltider