Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  FIRMALUNSJ

  Oppdag våre skreddersydde Firmalunsj-løsninger fra Matspecialen! Vi tilbyr varierte og velsmakende lunsjtilbud til firmaer som ønsker en enkel og smakfull lunsjalternativ, spesielt egnet for små firmaer uten egen kantine i næringsbygget. Våre lunsjtilbud er designet for å tilfredsstille ulike smaker og behov.

  Nyt et fristende koldtbord på hverdager, med et utvalg av smørbrød, salater, brød og pålegg. Gjør onsdager og fredager ekstra spesielle ved å legge til noe snadder varmmat, slik at ansatte kan glede seg over en varm og mettende lunsj.

  For et rimelig og enkelt alternativ, tilbyr vi også vår matpakke-løsning. Den består av et deilig brødmåltid med enkelt pålegg, perfekt for de som ønsker en rask og praktisk lunsj for ansatte på farten.

  La oss ta hånd om lunsjen for ditt firma og tilby en velsmakende og variert meny som vil glede alle ansatte. Ta kontakt med oss i dag for å skreddersy deres perfekte Firmalunsj-løsningen for deg!

  Les mer
  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  Firmalunsj

  Matspecialens firmalunsj

  • 1 slag ost
  • 2 slag fisk
  • Dagens salat
  • 2 slag kjøttpålegg
  • Brød og smør

  Pris pr. kuvert
  kr 89
  Firmalunsj varmrett

  Matspecialens firmalunsj varmrett

  Kjøkkenet lager opp et godt forslag til varmmat til dere! Firmalunsj varmrett, kan kun bestilles sammen med firmalunsj kaldmat.

  Pris pr. kuvert
  kr 36
  Matpakke

  Matpakke

  Våre matpakker består av 2 skiver med variert, enkelt og godt pålegg!

  Pris pr. matpakke
  kr 59