Søk
CATERINGMENY
  Menu Close
  TILBAKE

  JULEHILSEN FRA MATSPECIALEN

  Tusen takk til alle våre kunder!

  Cateringbransjen har i likhet med andre bransjer store problemer om dagen på grunn av Covid 19.

  Våre kunder fortjener en rose for all støtte dere gir oss i denne utrolig vanskelige tid.

   

   

  Takk og lov at Matspecialen har bygd opp en solid økonomi siden 1961 noe som gjør at vi skal klare å komme oss gjennom denne krisen, selv om vi som alle i vår bransje taper mange penger i disse dager.

  Men vi ser også at vi kanskje er mindre utsatt enn andre fordi våre kunder fortsatt bidrar til at vi kan ha mange av våre flinke medarbeidere på jobb. Tusen takk for at dere holder hjulene i gang!

  Vi håper og tror at grunnen til at vi klarer oss gjennom dette, skyldes kvaliteten på vår mat og servicegraden vi yter dere kunder.

  Det er viktigere enn noen gang for oss, at våre kunder er fornøyd med oss. Så si fra hvis vi kan forbedre oss ytterligere!

  Siden mars har vi brukt alle tilgjengelige ressurser på å  utvikle nye produkter, skru sammen en ny nettbutikk og forbedre eksisterende rutiner og meny. Vi håper virkelig at denne innsatsen vil gjøre at vi kommer sterkere og raskere ut på andre siden.

  Vår julemat for oppvarming er populært i disse tider.

  https://www.matspecialen.no/tradisjonell-julemiddag-for-2-personer

  Vi har relansert vårt allerede populære frossenmat konsept og etter jul kommer den også i større former

  -Enkelt om du skal ha gjester.

  https://www.matspecialen.no/frosne-middagsretter-fra-matspecialen

  Vi er først ut i Norge om et konsept med frossen kvalitetsmat direkte fra et kjøkken, håndlaget av flinke folk og umiddelbart nedfryst med moderne teknologi til minus 41 grader. Dette for å ivareta kvaliteten på maten på best mulig måte. Logistikken håndterer vi selv, med egne Matspecialen-biler direkte til både privatkunder og bedrifter.

  I årsskiftet kommer vi også med en helt ny tapasmeny, gleder oss til å presentere den for dere!

  Vi hadde selvfølgelig vært utrolige glade hvis dere som kjenner oss, kunne anbefale oss videre til nye mulige kunder. Vi er alle ute etter mer å gjøre, både under og etter pandemien.

  Igjen TUSEN TAKK  til alle våre kunder som er med å hjelper oss gjennom disse mørkeste tider. Vi hadde ikke klart det uten dere!

  Ønsker dere alle en riktig god jul og et forhåpentligvis mye bedre nytt år!

  Med vennlig hilsen

   

  Jan Nielsen

  Daglig leder 

  Kommentarer
  Legg igjen en kommentar Lukk