Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  JULEMAT

  banner

  Utforsk julens smaker i Matspecialens meny!

  Forbered deg på å feire julehøytiden med vårt herlige utvalg av julemat, som gir deg et bredt spekter av velsmakende retter og fristende desserter. Fra 1. november til 13. januar hvert år, kan du glede deg over det ypperste innen julemat, med en rekke underkategorier som garanterer en uforglemmelig smaksopplevelse. 

  Vår Julemeny dekker alle dine behov for å skape en vellykket, kulinarisk julefeiring!

  Julesnitter og julesmørbrød
  Sett i gang julefesten med appetittvekkende julesnitter og julesmørbrød, som skaper en varm og smakfull atmosfære i julen.

  Juletallerkener
  Nyt et utsøkt og tradisjonelt kaldt julemåltid samlet på en tallerken, komplett med alle de klassiske ingrediensene som hører til den perfekte julemiddagen.

  Julebord
  Planlegg et imponerende julebord med et stort utvalg av retter, fra tidløse klassikere til moderne tolkninger av julemat. Både kalde og varme retter!

  Juletapas
  Skap en avslappet og sosial juletapas opplevelse med smakfulle småretter og delikatesser som passer perfekt til en julesammenkomst. Både kalde og varme retter!

  Julemiddager
  Velg blant et utvalg av julemiddager som garanterer en minneverdig kveld med dine nærmeste, og la julens magi fylle hjemmet ditt. Varm opp selv, eller få dette serveringsklart direkte fra oss.

  Juledesserter
  Fullfør måltidet med søte fristelser og tradisjonelle juledesserter, som gir en perfekt avslutning på en deilig julefeiring.

  Husk å være tidlig ute med din bestilling. Det er alltid travle og fullbookede dager opp i mot jul. 

  Besøk nettsiden vår og utforsk vårt omfattende utvalg av fristende julemat. La deg inspirere av delikate retter og lekre desserter som vil gjøre juletiden ekstra spesiell. Bestill i dag og la oss hjelpe deg med å skape varige minner og nye tradisjoner gjennom vårt fantastiske utvalg av julemat.

  Klikk her for en utskriftsvennlig versjon av julemenyen vår (PDF)

  Julemat er tilgjengelig fra 01. November til 13. Januar hvert år!

   

  Les mer