Søk
CATERING MENY
    Menu Close

    Karbonader med potet- og sellerikrem



    ★ Pris pr. stk.
    ★ Frossen ferdigrett (500 g)

    ALLERGENER
    MATINFO
    kr 125
    i h

    Karbonader med potet- og sellerikrem

    Saftige karbonader
    Håndstekte karbonader laget med kvalitetskjøtt for en perfekt balanse mellom saftighet og smak.

    Potet- og sellerikrem
    En kremet og fyldig blanding av potet og selleri som gir en delikat og harmonisk smak.

    Fyldig brun saus
    En klassisk saus med dyp og rik smak som utfyller retten perfekt.

    Moderne innfrysningsteknologi
    Bevarer smaken, teksturen og næringsinnholdet, slik at retten alltid smaker som nylaget.

    Miljøvennlig valg
    Lang holdbarhet som bidrar til mindre matsvinn – bra for deg og miljøet.

    Denne retten er perfekt for deg som ønsker en rask og smakfull middag med klassiske, norske smaker. Nyt et måltid som gir følelsen av hjemmelaget kvalitet, enkelt og praktisk!

    INNHOLD

    Karbonader: Kjøttdeig av storfe (66%), Vann, Løk, Potetmel, Salt, Oksebuljong, Sort pepper
    Potet- og sellerikrem: Potet, Selleri, Melk, Smør, Salt, Hvit pepper
    Grønnsaker: Gulrot, Kålrot, Sellerirot
    Saus: Vann, Modifisert stivelse (potet, mais), Aroma, Solsikkeolje, Potetstivelse, Fargestoff (ammoniert karamell), Gjærekstrakt, Salt, Sukker, Glukosesirup, Tomat, Krydder

     

    NÆRINGSINNHOLD
    Energi 
    421 kj / 101 kcal
    Fett 5.5 g
    -hvorav mettede fettsyrer 2.9 g
    Karbohydrat 5.3 g
    -hvorav sukkerarter 1.7 g
    Protein 7 g
    Salt 0.5 g

    GTIN
    7090007930809

    PRODUSENT
    Matspecialen AS,
    Ole Deviks vei 26-28,
    0666 Oslo, Norge

    NETTSTED
    matspecialen.no

    KONTAKT
    kundeservice@matspecialen.no
    Tlf: 23 03 95 00

    OPPBEVARING
    Fryst produkt. Oppbevares ved minus 18-20 °C.
    Oppbevares i fryser frem til maten skal varmes.
    Tint produkt bør ikke fryses igjen.

    TILBEREDNING MICROBØLGEOVN
    Stikk noen hull i plasten.
    Varmes på medium styrke (ca. 500 W) i 5 minutter.
    Fjern toppfolien og rør om.
    Varm opp i ytterligere 5 minutter, eller til produktet er gjennomvarmt.

    TILBEREDNING STEKEOVN
    Stikk noen hull i plasten.
    Varmes på 160 °C (varmluft) i 15 minutter.
    Fjern toppfolien og rør om.
    Varm opp i ytterligere 15 minutter, eller til produktet er gjennomvarmt.

    "Husk at alle ovner er forskjellige, derfor er den anbefalte oppvarmingstiden
    kun veiledende. Makstemperatur toppfolie 170 °C."