Red Curry med kylling og ris
Mørt kyllingkjøtt
Saftig kylling tilberedt med omsorg for å bevare den naturlige smaken.
Aromatisk red curry
En rik og krydret saus laget med autentiske thailandske ingredienser som chili og kokosmelk.
Perfekt kokt ris
Luftig og delikat ris som balanserer den smakfulle sausen.
Moderne innfrysningsteknologi
Bevarer smak, tekstur og næring, slik at retten alltid smaker nylaget.
Miljøvennlig valg
Lang holdbarhet som bidrar til mindre matsvinn – godt for planeten og perfekt for deg.
Red Curry fra Matspecialen er det perfekte valget for deg som ønsker en eksotisk middag med autentisk smak, tilberedt på en rask og enkel måte. Nyt en smaksreise fra ditt eget kjøkken!
INNHOLD
Kylling (24%), Kokosmelk, Ris, Løk, Babymais, Grønn paprika, Rød paprika, Vann, Red Curry paste, Limejuice (sulfitt), Tomatpuré, Kyllingbuljong, Sukker, Chili, Hvitløk, Salt
NÆRINGSINNHOLD
Energi 490 kj / 117 kcal
Fett 6.7 g
-hvorav mettede fettsyrer 4.6 g
Karbohydrat 8.1 g
-hvorav sukkerarter 2 g
Protein 5.7 g
Salt 0.6 g
GTIN
7090007930816
PRODUSENT
Matspecialen AS,
Ole Deviks vei 26-28,
0666 Oslo, Norge
NETTSTED
matspecialen.no
KONTAKT
kundeservice@matspecialen.no
Tlf: 23 03 95 00
OPPBEVARING
Fryst produkt. Oppbevares ved minus 18-20 °C.
Oppbevares i fryser frem til maten skal varmes.
Tint produkt bør ikke fryses igjen.
TILBEREDNING MICROBØLGEOVN
Stikk noen hull i plasten.
Varmes på medium styrke (ca. 500 W) i 5 minutter.
Fjern toppfolien og rør om.
Varm opp i ytterligere 5 minutter, eller til produktet er gjennomvarmt.
TILBEREDNING STEKEOVN
Stikk noen hull i plasten.
Varmes på 160 °C (varmluft) i 15 minutter.
Fjern toppfolien og rør om.
Varm opp i ytterligere 15 minutter, eller til produktet er gjennomvarmt.
"Husk at alle ovner er forskjellige, derfor er den anbefalte oppvarmingstiden
kun veiledende. Makstemperatur toppfolie 170 °C."