Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  JULETAPAS

  banner

  Ekte Norsk juletapas levert rett til din dør! 

  Velkommen til vår spennende kategori for juletapas! Vi har satt sammen en fantastisk meny med både kalde og varme juleretter servert i tapasstil, perfekt for å skape en sosial og hyggelig atmosfære rundt bordet i juletiden. Vår juletapas er ideell for deg som ønsker å nyte et rikt utvalg av smaker og retter, samtidig som du kan dele denne kulinariske opplevelsen med kolleger, venner og familie. 

  Vår juletapas inkluderer et deilig utvalg av smakfulle retter!

  Sylte, edamerost og saftig kalkun. Hva med å prøve våre lekre wraps med juleskinke eller canapè med gravet laks? Lefse med pinnekjøtt og julepølse er også på menyen, sammen med andre favoritter som medisterkaker og ribbe. For en søt og salt kombinasjon, kan du ikke tråkke galt med våre dadler i bacon. De er kjempegode! Alle våre juletapasretter serveres med et utvalg av passende garnityrer og kommer på pent pyntede fat som legger til rette for den festlige stemningen. Vi inkluderer også brød, smør og aioli for å komplettere smakene og gi deg en helhetlig og mettende juletapas-opplevelse. Nytt av året er også vårt kjøttfritt juletapas alternativ. Et fullgodt alternativ for de som ikke spiser kjøtt, men vil ha et fisk- og grønnsaksbasert tapasprodukt.. For vegansk alternativ, se her.

  Så, hvorfor ikke prøve noe litt annerledes i år og bestill vår unike Norske juletapas?

  Med et bredt utvalg av retter og smaker, er det noe for enhver anledning. Bestill i dag for å sikre deg et uforglemmelig julearrangement med venner og familie, der julens smaker og gleder deles på en sosial måte.

  Klikk her for en utskriftsvennlig versjon av julemenyen vår (PDF)

  Julemat er tilgjengelig fra 01. November til 13. Januar hvert år!

  Les mer
  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  Juletapas

  JULETAPAS

  Vår Juletapas er en populær affære av en grunn. Her finner du det beste av julens klassiske norske smaker i en sosial og moderne serveringsform! Både kalde og varme retter.

  Pris pr. kuvert > Julemat er tilgjengelig fra 01.11 til 13.01 hvert år!
  kr 470
  Juletapas "Kjøttfri" - Bilde mangler

  JULETAPAS "KJØTTFRI"

  Vår kjøttfrie Juletapas er en populær affære av en grunn. Her finner du det beste av julens klassiske smaker og internasjonale favoritter i en sosial og moderne serveringsform!

  Pris pr. kuvert > Julemat er tilgjengelig fra 01.11 til 13.01 hvert år!
  kr 470