Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  KOLDTBORD PAKKER

  Våre Koldtbord-pakker er nøye satt sammen av vår erfarne kjøkkensjef for å gi deg og dine gjester en balansert og velsmakende opplevelse. Hver pakke er nøye planlagt for å sikre at smakene harmoniserer og at det er noe for enhver smak.

  Koldtbord-pakken "Koldtkjøkkenets signatur" inkluderer noen av våre mest klassiske buffetretter, som er nøye utvalgt for å gi en balansert og smakfull opplevelse. Pakken inneholder blant annet gourmetsalat med rotgrønnsaker, roastbiff med parmesan, røkt laks med eggerøre, lune frikadeller med surkål og en inkludert fruktkake.

  "Hell's Kitchen" er satt sammen for å tekke de "kule-kidsa i blant oss. Her får du et knippe klassiske smaker parret vel med  "streetfood-vibber". Stikkord her kan være fransk kokekunst møter det beste fra Italia og Latin-Amerika. Her finner du digg Caprese salat, spansk spekemat og Taco med pulled-chicken for å nevne noe!

  For de som ønsker å utforske vår tapasverden,  er "Vårt koldtbord-tapasbord" den perfekte pakken. Denne pakken er satt sammen av en rekke spennende og smakfulle tapasretter som vil tilfredsstille enhver smaksløk.

  "Matspecialens 80 talls klassiker" vil ta deg tilbake til de gode gamle dagene. Denne pakken inkluderer noen av våre mest klassiske bufferetter fra 80-tallet, som er nøye utvalgt for å gi en balansert, klassiske og velsmakende opplevelse. We love the 80s!

  Våre Koldtbord-pakker inkluderer også spesialtilpassede pakker som "Konfirmasjons buffet" og "Konfirmasjons tapas" som begge kan friste med kake ved en viss mengde bestillt. I tillegg har vi vårt populære spekebord og en tradisjonell rømmegrøt med smør.

  Vi bruker kun de beste ingrediensene i våre Koldtbord-pakker og hver rett er tilberedt med lidenskap og kjærlighet. Velg en ferdig komponert pakkeløsning fra Matspecialen i dag. Suksessen er garantert!

  Les mer
  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  Koldtkjøkkenets favoritt

  Koldtkjøkkenets favoritt

  Ta godt imot vårt nyeste koldtbord på menyen. Koldtkjøkkenets favoritt er satt sammen for å skape en komplett fest av gode smaker og bredde i utvalget. Rene, fristende smaker med en moderne tvist!

  Pris pr. kuvert > Inkludert fruktkake!
  kr 392
  Vårt koldt- og tapasbord

  Vårt koldt- og tapasbord

  En av våre mestselgende buffeter. Her får du en populær kombinasjon av koldtbord og tapasretter!

  Pris pr. kuvert
  kr 425
  Matspecialens 80-talls klassiker

  Matspecialens 80-talls klassiker

  Bli med på en reise tilbake til det gyldne 80-tallet. Denne menyen var en hit da, og den er fortsatt en av våre mest populære buffeter!

  Pris pr. kuvert
  kr 323
  Vårt lille lunsjbord

  Vårt lille lunsjbord

  En deilig lunsjbuffet er servert! Kanskje ikke vårt største og mest komplekse koldtbord, men denne lille favoritten er pakket full av våre aller beste retter!

  Pris pr. kuvert
  kr 276
  Konfirmasjons buffet

  Konfirmasjons buffet

  Bestiller du Konfirmasjons buffet til min. 20 personer spanderer vi en supergod Marsipankake (20-biter) med valgfri tekst på kjøpet!

  Pris pr. kuvert > Tilbudet er tilgjengelig fra 01.04 til 30.06 og fra 26.08 til 31.10
  kr 456
  Konfirmasjons tapas

  Konfirmasjons tapas

  Bestiller du Konfirmasjons tapas til min. 20 personer spanderer vi en supergod Marsipankake (20-biter) med valgfri tekst på kjøpet!

  Pris pr. kuvert > Tilbudet er tilgjengelig fra 01.04 til 30.06 og fra 26.08 til 31.10
  kr 456
  Spekebord

  Spekebord

  Et klassisk norsk spekebord med alt som hører til! Her er det bare å lene seg tilbake og nyte!

  Pris pr. kuvert
  kr 333
  Bilde mangler

  Rømmegrøt

  Ønsker du rømmegrøt som en tilleggsrett til koldtbordet eller spekematen? Da har du kommet til rett produkt!

  Pris pr. porsjon > Kun som tilleggsrett til koldtbord/spekemat
  kr 79