Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  SAMARBEIDSPARTNERE

   

  Da vi ønsket å utvide drikkeutvalget vårt med noen lokale spesialiteter, var Abildsø Gård det naturlige valget. Her får vi kortreist og prisvinnende eplemost produsert av lokale ungdommer. Inntektene fra juice-salget går til å forebygge frafall. Disse heier vi på!

   

  Når bare det beste er godt nok, er det A la Carte Produkter vi kontakter! De fører et stort utvalg av rålekre gourmetprodukter fra Frankrike, Italia og Spania.

   

   

  Denne aktøren trenger vel neppe en større introduksjon. Bama Storkjøkken er ikke bare en smeltedigel av inspirasjon og gode råvarer, men også en superdyktig og proff leverandør å forholde seg til. Vi handler både fisk og vilt fra Bama!

   

  Carl Evensen er en leverandør vi anbefaler. Ikke bare har de et stort og spennende sortiment, men de er også ekstremt gode til hjelpe oss på kort varsel. Dette er gull verdt når du opererer i cateringbransjen!

   

  Hovedandelen av vårt mineralvanns utvalg kommer fra Coca-Cola. Dette er kjente og kjære produkter som alle liker og etterspør. En stor og proff leverandør vi samarbeider godt med!

   

  Når personlig service og håndplukket sortiment er det du er ute etter, er du kommet til rett hylle med Condifa. Faglig sterk selger med en forkjærlighet for italienske nisje-produkter. En liten familiebedrift vi gjerne framsnakker!

   

  Ikke bare trenger man gode råvarer, men man trenger det beste utstyret for å lage maten også. Topp dette med sentralt lager og stort utvalg til gode priser. Alt dette og mye mer finner vi hos Culina!

   

  Da vi skulle lage ny nettside var veien kort til Digitroll i Bergen. De gir oss uvurderlig bistand med integrasjoner, support og rådgivning. Vi anbefaler alle med digitale behov om å ta en prat med de flinke folka i Digitroll!

   

  Er det noen som kan rengjøring og kjemikalie bruk, så er det Ecolab. Vi både handler av, og mottar konsulenttjenester fra Ecolab. Som kunde hos Ecolab får vi tildelt vår egen lokale representant, som både er kunnskapsrik og tilgjengelig for bedriftsbesøk og rådgivning. Her blir vi fulgt opp på en skikkelig bra måte!

   

  Vi bruker eSmileys digitale IK-mat system for å administrere og dokumentere matsikkerheten vår på en proff måte! Verktøyene de leverer er både bransjeledende og ekstremt enkle for oss som bedrift å administrere selv!

   

  Med et stort utvalg, gode priser og de ferskeste produktene er Fruktringen en langvarig samarbeidspartner og leverandør av oss. Med en servicegrad som setter kundens behov i fokus har de mye av æren for at vi klarer alle de "haste-bestillingene" vi ofte tar på oss. Slik skal gode leverandører være!

   

  Med base og produksjonsanlegg på Holtet Gård leverer Greens of Norway mikrourter og spirer til det profesjonelle kjøkken - hele året. Produktene herfra er av svært høy kvalitet og en sann fryd å få jobbe med. Hvis du vil ta dine matretter til det neste nivået, gjør du lurt i å ta kontakt med Greens of Norway!

   

   

  Idun er så ekstremt mye mer en ketchup! For oss med egne konditorier på huset, er det en essensiell leverandør av kake- og konditorråvarer også! Med ekte mennesker på kundeservice, en fantastisk netthandels-løsning og en kvalitetsavdeling alle andre bør måle seg mot er dette en favoritt i vår bok!

   

   

  Islamsk Råd Norge er en fantastisk og kompetent samarbeidspartner. Da vi halalsertifiserte konditoriet vårt fikk vi meget god hjelp og rådgivning med på veien. En samarbeidspartner i ordets rette forstand! Hvis du går med tanker om å ta produktene dine ut til et større marked, er dette en aktør du bør ha på lista di!

   

   

  De dyktige fagfolkene hos Metervare pølsemakeri på Sinsen i Oslo lager fantastiske produkter. Hvis du er ute etter ordentlige kjøttvarer laget på beste måten, er det her du skal kikke nærmere!

   

   

  Som en totalleverandør av non-food artikler mot storhusholdning er det få som kan matche NorEngros. Med knallstort utvalg, de beste prisene og sentral distribusjon er valget enkelt for oss! For alt vi trenger av lyspærer, plaster, engangs emballasje, papir og lignende, er NorEngros den foretrukne samarbeidspartneren!

   

   

  For et suverent utvalg av bakeingredienser, kaffe, sjokolade og bær-produkter er det ingen vi heller hadde valgt enn Pals. Med produkter fra øverste hylle og leveringsevne deretter er vi stolte over å få ha med Pals på "laget vårt"!

   

   

  Med et ektefølt fokus på bærekraft og dyrevelferd er Prior den produsenten og leverandøren av egg- og kyllingprodukter som er selvskreven samarbeidspartner for oss på Matspecialen. Definitivt verdt en vurdering hvis du vil sjekke utvalget og hente inspirasjon for fremtidige retter!

   

   

  Med fantastiske vekstvilkår for epler i Norge, er det klart vi må ha den beste eplejuicen på menyen også. Fra Øvre Ringi Gård får vi nettopp dette. Sjekk de ut, hvis du vil presse din egen eplemost fra egne epler, eller hvis du vil sjekke ut det flotte sortimentet de tilbyr. NB. Nydelig god eplegløgg har de også!

   

   

  Med et fantstisk sortiment av drikkevarer er Ringnes et selvsagt valg av leverandør for oss. Her finner du både øl, cider, mineralvann, alkoholfrie alternativer, energidrikker og flaskevann. Med et sterkt fokus på service og inspirasjon er dette et flott startsted hvis du vil se på mulighetene Ringnes kan gi din bedrift!

   

   

  Som travel bedrift er det viktig å finne samarbeidspartnere med mange varegrupper under samme paraply. Det har vi funnet hos Servicegrossistene. I motsetning til de store, sentralt eide grossistvirksomhetene, har Servicegrossistene dyp forankring i sitt lokalmiljø og tilbyr derfor i tillegg til nasjonale varelinjer - lokale produkter fra lokale produsenter. Ikke bare er vi kunde hos SG, men vi er leverandør også!

   

   

  Som en av norges sterkeste merkevarer er Tine godt kjent for alle. Gode meierivarer inngår som råvarer i mange av våre retter, og Tine Meierier leverer høykvalitets melk og juice-produkter til oss på Matspecialen!

   

   

  Når bare det beste kjøttet er godt nok, er Wulff & Co. de første vi tar kontakt med! Lokal bedrift med spennende utvalg og glimrende kundeservice. Er du som kunde ute etter produkter av høyeste kvalitet eller noe eksotisk og spennende er Wulff & Co de som skaffer oss dette!