Søk
CATERINGMENY
    Menu Close
    RSS

    Blogginnlegg av 2020 oktober

    Kommentarer ( d) VELG RIKTIG VIN TIL MATEN

    Å velge vin til mat er aldri lett. Aperitiffen bør være lett, tørr og lav i alkoholprosent - her skal ganen åpnes. Velg en tørr musserende vin, enten Cremant de Bourgogne, Champagne, Prosecco eller Cava. Et glass Sherry, som en Fino eller Manzanilla fungerer også flott, særlig dersom du serverer n...

    Kommentarer ( d) JULEMAT


    -Hva slags dufter fyller hjemmet deres på juleaften?

    Skulle vi gjette, ville vi nok sagt den gode lukta fra ribba i ovnen. Ispedd lukten av  granbar, kongerøkelse, appelsin og nellik fra kakeboksen.

    Vi mennesker har 5 sanser: Smak, hørsel, berøringssans, syn og lukt. Og av disse, har smaks og lu...