Søk
CATERINGMENY
    Menu Close
    RSS

    Blogg

    LA ET CATERINGSELSKAP ORDNE MATEN TIL KONFIRMASJONEN

     

     "I forkant av en konfirmasjon har de fleste "hundre ting" å huske på.

    Hvis man i tillegg skal lage maten selv, kan det bli så hektisk at man ikke får tid til å nyte den store dagen?"

     

    DETTE ER HVORFOR DU HELLER SKAL LA MATSPECIALEN FIKSE MATEN:

     

    HVA SLAGS MAT SKAL MAN VELGE NÅR MAN BENYT...

    KAKER

    KAKER TIL FEST, PÅ JOBB OG TIL FEIRING

     

    Kaker kan brukes til absolutt alle arrangementer!

    Det finnes nesten ingen anledninger hvor det ikke passer å servere kake.  

    Ta vår "vitenskapelig dokumenterte test" (under) for å se om nettopp du burde spise kake:)

     

      

    SÅ? HVORDAN GIKK DET? HAR DU ...

    TAPAS SOM CATERING

    STØRSTE UTVALGET I OSLO

    For mange dreier catering seg om smørbrød, snitterkoldtbord og lunsjtallerkener. Men en cateringmeny kan bestå av så mye mer. Vi på Matspecialen har derfor utviklet en helt ny tapasmeny, med et svært godt utvalg av forskjellige spennende smaker.

    GOURMET CATERING MED TAP...

    FERDIGE MIDDAGER OG LUNSJER

     

    FERDIGE MIDDAGER OG LUNSJER

    De siste årene har det blitt mer og mer vanlig å ha ferdige middager og lunsjer liggende i fryseren. God ferdig mat rett ut av fryseren kan være fint for de dagene man ikke har tid, eller lyst til å lage maten selv. Det samme gjelder lunsjer og overtidsmat på kontor...

    MATSVINN

     

    MATSPECIALEN er veldig opptatt av å utnytte alle ressurser, alt i 1991 startet vi med å levere overskuddsmat til trengende i Oslo Sentrum. På den tiden hadde vi ett matpakke-konsept der det ofte ble produsert for mange matpakker. Det var utrolig hyggelig å se så mange glade ansikter når de fikk...

    JULEHILSEN FRA MATSPECIALEN

    Tusen takk til alle våre kunder!

     

    Cateringbransjen har i likhet med andre bransjer store problemer om dagen på grunn av Covid 19.

    Våre kunder fortjener en rose for all støtte dere gir oss i denne utrolig vanskelige tid! 

     

    Takk og lov at Matspecialen har bygd opp en solid økonomi siden 1961...

    DEN SPESIELLE JULEN 2020

    I år tar næringslivet julebord 

    og julelunsj på kontoret

     

    "Covid-19 spredningen i Oslo og andre store byer gjør at risikoen for å utsette medarbeidere og
    kolleger for smitte i de store byene bare øker. Det er kjedelig å ikke kunne tilby sine
    medarbeidere julebord eller julelunsj i år. Den smar...

    VELG RIKTIG VIN TIL MATEN

    Å velge vin til mat er aldri lett. Aperitiffen bør være lett, tørr og lav i alkoholprosent - her skal ganen åpnes. Velg en tørr musserende vin, enten Cremant de Bourgogne, Champagne, Prosecco eller Cava. Et glass Sherry, som en Fino eller Manzanilla fungerer også flott, særlig dersom du serverer n...

    JULEMAT


    -HVA SLAGS DUFTER FYLLER HJEMMET DITT PÅ JULEAFTEN?

    Skulle vi gjette, ville vi nok sagt den gode lukta fra ribba i ovnen. Ispedd lukten av  granbar, kongerøkelse, appelsin og nellik fra kakeboksen.

    Vi mennesker har 5 sanser: Smak, hørsel, berøringssans, syn og lukt. Og av disse, har smaks og luk...

    SÅ ENKELT SETTER DU OPP EN BUFFET

     

    En buffet er en fristende og enkel måte å servere mange mennesker. Her kan alle finne noe de liker, man får raskt mat på tallerkenen og rettene kan lages opp og anrettes på forhånd.

    Hva slags mat buffeten skal bestå av er heller ikke spesiellt regelbundet, men vi oppfordrer selvsagt til å ha gje...