Søk
Cateringmeny
    Menu Close
    RSS

    Blogg

    Kommentarer ( d) DEN SPESIELLE JULEN 2020

    I år tar næringslivet julebord

    og julelunsj på kontoret

     

    Covid-19 spredningen i Oslo og andre store byer gjør at risikoen for å utsette medarbeidere og
    kolleger for smitte i de store byene bare øker. Det er kjedelig å ikke kunne tilby sine
    medarbeidere julebord eller julelunsj i år. Den smarte ...

    Kommentarer ( d) VELG RIKTIG VIN TIL MATEN

    Å velge vin til mat er aldri lett. Aperitiffen bør være lett, tørr og lav i alkoholprosent - her skal ganen åpnes. Velg en tørr musserende vin, enten Cremant de Bourgogne, Champagne, Prosecco eller Cava. Et glass Sherry, som en Fino eller Manzanilla fungerer også flott, særlig dersom du serverer n...

    Kommentarer ( d) JULEMAT


    -Hva slags dufter fyller hjemmet deres på juleaften?

    Skulle vi gjette, ville vi nok sagt den gode lukta fra ribba i ovnen. Ispedd lukten av  granbar, kongerøkelse, appelsin og nellik fra kakeboksen.

    Vi mennesker har 5 sanser: Smak, hørsel, berøringssans, syn og lukt. Og av disse, har smaks og lu...

    Kommentarer ( d) SÅ ENKELT SETTER DU OPP EN BUFFET

     

     En buffet er en fristende og enkel måte å servere mange mennesker. Her kan alle finne noe de liker, man får raskt mat på tallerkenen og rettene kan lages opp og anrettes på forhånd.

    Hva slags mat buffeten skal bestå av er heller ikke spesiellt regelbundet, men vi oppfordrer selvsagt til å ha gj...

    Bloggarkiv