Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  PÅSMURT

  banner

  Et rikt utvalg av påsmurt og brødmat!

  Hos Matspecialen har vi et bredt utvalg av påsmurt brødmat. Inkludert her er: Ekte danske smørbrød, nysmurte snitter, nylagde baguetter. elegante canapèer, rause smørbrød, knasende focaccia, mettende rundstykker og lettvinte wraps - alt lages ferskt og på bestilling for deg!
  Våre påsmurt brødmat alternativer er enkle, smakfulle og passer til enhver anledning. Vi bruker nybakt brød fra lokale bakerier og det beste bransjen har å tilby innen bake-off og fyller disse med hjemmelagde, deilige pålegg av kjøtt, fisk og grønnsaker! Vi har også et godt utvalg av glutenfrie alternativer for de med behov for dette.

  Det er enkelt å bestille!

  Bestilling av vår påsmurt brødmat er enkelt, og vi kan levere direkte til ditt møtelokale, hjem på døra eller eller til ditt arrangement. Vi tilbyr også en rekke tilbehør som salaterfrukt og drikkevarer for å gjøre bestillingen komplett. Uansett om du skal ha en enkel jobblunsj, en minnestund eller en større konferanse, vil du finne et utvalg av smakfulle alternativer i vårt sortiment for påsmurt brødmat.

  Våre produkter er perfekte for å gi deg og dine gjester en enkel og smakfull matopplevelse.

  Vi gleder oss til å hjelpe deg med påsmurt brødmat ved din neste anledning! Kontakt oss i dag for å bestille!

  Les mer