Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  PÅSMURT

  Hvis du trenger mat til møtet, minnestunden eller ønsker en god og enkel kald servering, så er dette kategorien for deg! Hos Matspecialen har vi et bredt utvalg av påsmurt brødmat, inkludert nysmurte snitter, elegante canapèer, rause smørbrød, knasende focaccia, rundstykker og lettvinte wraps - alt lages fersk og på bestilling for deg!

  Våre påsmurt brødmat-alternativer er enkle, smakfulle og passer til enhver anledning. Vi bruker ferskt brød fra lokale bakerier og det beste bransjen har å tilby innen bake-off og fyller disse med hjemmelagde, deilige pålegg av kjøtt, fisk og grønnsaker. Vi har også et utvalg av glutenfrie alternativer for de med behov for dette.

  Det er enkelt å bestille!

  Bestilling av vår påsmurt brødmat er enkelt, og vi kan levere direkte til ditt møtelokale, hjem på døra eller eller til ditt arrangement. Vi tilbyr også en rekke tilbehør som salater, frukt og drikkevarer for å gjøre bestillingen komplett.

  Uansett om du skal ha en enkel jobblunsj, en minnestund eller en større konferanse, vil du finne et utvalg av smakfulle alternativer i vår kategori for påsmurt brødmat. Våre danske og norske smørbrød, rundstykker, wraps, snitter og baguetter er perfekte for å gi deg og dine gjester en enkel og smakfull matopplevelse.

  Vi gleder oss til å hjelpe deg med å velge det perfekte påsmurt brødmat alternativet for din neste anledning! Kontakt oss i dag for å bestille!

  Les mer