Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  GRILLMAT

  Utforsk vår fantastiske Grillmat! Perfekt for sommerens utendørsfester.

  Når solen skinner og duften av grillmat sprer seg i luften, er det ingen tvil om at sommeren har meldt sin ankomst. For å feire denne deilige årstiden har vi satt sammen den ultimate grillmat menyen, slik at du kan nyte de beste smakene sommeren har å by på.

  Prøv vår grillmat: For en komplett og smakfull grillfest

  Vår Store Grillmeny er en ferdig pakkeløsning som gir deg det aller beste innen grillmat. Pakken består av marinerte villreker på spyd, saftig svinenakke, smakfulle kyllinglår, ovnsbakte gourmetpoteter og sprø maiskolber. Alle disse rettene kommer klargjort for grillen, slik at du kan fokusere på å nyte tiden med venner og familie.

  For å gjøre måltidet komplett, serveres alle varmrettene med deilige kalde garnityrer som chimichurri, rødbethummus, piquillosaus, klassisk coleslaw, tomat og babyleafsalat og bakte rotgrønnsaker. Disse tilbehørene er nøye utvalgt for å komplementere smakene i grillretter og gi deg en fullstendig sommeropplevelse.

  Smakfulle alternativer: Hamburgere og Pølser

  I tillegg til vår Matspecialens Grillmeny, tilbyr vi også supergode Hamburger- og Pølsemenyer. Menyene kommer med velsmakende garnityrer og gir deg muligheten til å velge mellom luksuriøst Brioche-brød eller glutenfritt brød, slik at alle kan nyte grillfesten uten bekymringer.

  Våre Hamburgere og Pølser er av høy kvalitet og smaker fantastisk når de grilles til perfeksjon. Du vil garantert imponere gjestene dine med dette utvalget av deilige alternativer.

  Utforsk alle de deilige rettene og tilbehørene vi har å tilby, og gjør sommeren ekstra spesiell med Vår Store Grillmeny, Hamburger- og Pølsemenyer.

  Besøk vår nettside og bestill din grillpakke nå for å sikre deg en uforglemmelig smaksopplevelse i sommersolen. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å lage minner som varer lenge etter at grillen er slukket.

  Les mer
  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  Bilde mangler

  Vår store grillmeny

  En deilig grillbuffet der alle råvarer er klargjort for grilling, og du avslutter varmebehandlingen selv. Bestillingsfrist 48 timer i forkant av levering. Husk god drikke til maten og kos deg med gjestene dine!

  Pris pr. kuvert > Tilgjengelig fra 01.05 til 31.08 hvert år
  kr 485
  Bilde mangler

  Hamburgermeny

  En deilig hamburgermeny der alle råvarer er klargjort for grilling, og du avslutter varmebehandlingen selv. Bestillingsfrist 48 timer i forkant av levering. Husk god drikke til maten og kos deg med gjestene dine!

  Pris pr. kuvert > Velg variant under > Tilgjengelig fra 01.05 til 31.08 hvert år
  Fra kr 255
  Bilde mangler

  Pølsemeny

  En deilig pølsemeny der alle råvarer er klargjort for grilling, og du avslutter varmebehandlingen selv. Bestillingsfrist 48 timer i forkant av levering. Husk god drikke til maten og kos deg med gjestene dine!

  Pris pr. kuvert > Velg variant under > Tilgjengelig fra 01.05 til 31.08 hvert år
  Fra kr 224
  Bilde mangler

  Pølse- og Hamburgermeny  Pris pr. kuvert
  Fra kr 275