Søk
CATERING MENY
  Menu Close
  TILBAKE

  Kake med Eget Bilde og Tekst på Kakelokket

  Matspecialen kan nå lage kaker med personlige bilder og tekst! Det betyr at kundene selv kan komme med eget bilde som man vil ha designet på kakelokket til kakene.
  Mange kan tilby bilde på kaken, men dette er alltid printet på rispapir (som er fordøyelig, men ikke godt eller behagelig i munnen) og deretter overført til et marsipanlokk eller lignende.

  Matspecialens nye kakeprinter printer direkte på geleen, kremen, makronen eller marsipanen. Slik kan vi tilby flotte spesialkaker på en enda bedre måte. I denne bloggposten viser vi noen eksempler på hva vi kan få til med Norges aller første ordentlige kakeprinter!

  På tide å være litt kreativ når man bestiller kaker!

  De aller fleste bestiller vanlige standard kaker selv til merkedager og større anledninger. Hvorfor ikke overraske selskapet med et artig bilde og en morsom tekst på kakelokket?

  Det er faktisk så enkelt at du bare tar å sender inn et bilde på mail, eller tar med et digitalt bilde til oss. Morsomme tekster er heller ingen utfordring:)

  Tenk deg hvilken stemning det kan bli hvis du spesiallager en kake til bursdag eller merkedag?

  Hva med temakake til barnebursdagen?

  Hva med det gamle brudebildet til 25 års bryllupsdag? Å legge ned den ekstra innsatsen, det er romantisk, det

  Og på en konfirmasjon trenger man jo kanskje et bilde av den unge lovende?

   

   

  For en bedrift som har lyst til å gjøre ekstra stas på en ansatt, har en anledning å feire, eller et event man skal arrangere er det utrolig mye man kan finne på med en skreddersydd kake.

  Signaleffekten er stor, og på denne måten viser man at man har planlagt litt lenger enn noe standard fra nærmeste bakeridisk. Man viser at man har tenkt på dette og ikke bare skaffer noe søtt til kaffen i siste liten. Morsomme og gjennomtenkte kaker vil øke "feirings-faktoren" på et arrangement med umiddelbar virkning!

   

   

  Matspecialen ser alltid etter nye muligheter for å utvide og utvikle vårt produktspekter både innen catering og konditori. Vi har nå anskaffet Norges første "fullblods" kakeprinter for å tilby våre kunder en mer kreativ vri på kakene enn andre tilbydere i markedet.

   

   

  Neste gang du skal bestille kake til en anledning eller et arrangement, husk at du faktisk kan kjøpe en kake med bilde og tekst på.
  Det oppleves som mere stas, og hos oss smaker den nemmelig akkurat like godt!