Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  DRIKKEVARER

  banner

  Et rikt utvalg av både kalde og varme drikker som passer perfekt til enhver anledning!

  I underkategorien Kald drikke finner du alt fra mineralvann i både 0,5 liter og 1,5 liter varianter til lokalprodusert eplejuice fra Abildsø gård her i Oslo. I tillegg til dette fører vi både Tines juicer, samt økologiske frukt- og grønnsaksjuicer fra Dyre gård og Ringi. Vi har noe for enhver smak og preferanse, og vårt utvalg er nøye utvalgt for å sikre at våre kunder får de beste drikkevarene markedet har å tilby.

  For de som ønsker noe "varme opp", har vi et rikholdig utvalg av varme drikker som te, kaffe og gløgg. Alle våre varme drikker kommer med passende garnityrer som f.eks sukker, kuvertmelk eller mandler foruten tilbehør som pappbegre og teskje. Du kan være trygg på at vi har tenkt på alt, slik at du kan fokusere på å nyte drikke og deilig mat sammen med gjestene dine.

  På Matspecialen er vi opptatt av å tilby ikke bare god mat, men også passende drikkevarer for enhver anledning!

  Så hvorfor ikke la oss ta oss av drikkevarene også, neste gang du bestiller fra Matspecialen? Vi garanterer at du vil bli fornøyd med vårt utvalg og vår leveringsevne. Bestill nå og la oss bidra til å gjøre ditt neste arrangement til en suksess!

  Les mer