Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  MØRK BRINGEBÆR- OG PISTASJ

  En deilig mørk sjokoladeplate med nøtter og bær som definitvt bør prøves! Vi bruker kun de beste råvarer til denne, og resultatet er en meget aromatisk og smaksrik sjokolade. Kakaoinnhold 61%. Vår Sjokoladeplate “Mørk Pistasj- og Bringebær” er en smaksrik og fruktig sjokolade variant. Til denne har vi valgt en italiensk kvalitetssjokolade med 61% kakaoinnhold og har fyllt denne med aromatiske pistasjnøtter og syrlige bringebær. Produktet kommer i en pen eske og egner seg like godt som gave til den avanserte sjokoladeelskeren, eller nytes helt alene. Vi anbefaler alikevel at du deler den med en venn og nyter et glass iskald melk ved siden av! Produktet er vegansk.

  1 Plate – ca. 80 g
  ALLERGENER
  MATINFO
  kr 79
  i h

  INNHOLD
  Kakaomasse, Sukker, Kakaosmør, Pistasjnøtter, Bringebær, Tapiokastivelse, Bringebær konsentrat, Soyalecitin (E322), Naturlige aromaer

  NÆRINGSINNHOLD
  Energi 
  2401 kj / 578 kcal
  Fett 41 g
  -hvorav mettede fettsyrer 23 g
  Karbohydrat 40.5 g
  -hvorav sukkerarter 35 g
  Protein 7.6 g
  Salt 0 g

  OPPBEVARING
  Alle våre sjokoladeprodukter er laget av gode, ferske råvarer og uten bruk av konserveringsmidler. Dette gjør at produktene får kortere holdbarhet en industriproduserte lignende varer. Lagres mellom 10°C og 18°C. Se best før-dato på etiketten.

  BRUTTOVEKT
  90 g

  DIMENSJONER
  14.5 × 7.9 × 1.6 cm

  GTIN
  7090007930717

  PRODUKTNR.
  15028

  FOR UTVIDET INFORMASJON OG FULLT UTVALG, BESØK OSS PÅ:
  www.sjokoladekompaniet.no