Søk
CATERING MENY
  Menu Close
  TILBAKE

  Tapas som Catering

   

  For mange dreier catering seg om smørbrød, snitter og lunsjtallerkener. Men en cateringmeny kan bestå av så mye mer.

  Vi på Matspecialen har derfor utviklet en helt ny tapasmeny, med et svært godt utvalg av forskjellige spennende smaker.

  Største utvalget i Oslo - Gourmet catering med Tapas

  Selv om vår mer tradisjonelle cateringmat smaker utmerket, så vet vi at våre kunder fra tid til annen ønsker noe litt mer spesiellt. Vi nordmenn har etterhvert blitt modigere når det gjelder å smake på nye ting. Grunnen til dette er at vi reiser mer og får med oss matkulturer fra andre land. Og Spania er jo et av nordmenns favorittreisemål!

  Matspecialen bestemte oss derfor for å forske på og teste nye catering-retter og legge fokuset på en tapasmeny denne gangen. Vi har latt oss inspirere av tapasens opphav i Spania, men har også hentet smaker og ideer fra andre land.

  For å sette sammen denne nye tapasmenyen har vi både testet og utviklet selv, samt invitert med oss Bocuse d'or deltager for Singapore, Mathew Leong og hans coach Ulrik Jepsen fra Restaurant Alaise i Oslo. Mathew har sammen med oss utviklet flere gode retter med asiatisk og europeisk preg, og Ulrik har vært med på rådgive oss i skalere disse smakene og rettene optimalt for catering.

  Tusen takk til begge to og lykke til i kokke-VM!

   

  Resultatet har blitt en svært smakfull og bredt sammensatt tapasmeny, som vi er stolte av å kunne tilby dere kunder.

  Vi mener selv at det er få andre catering selskaper som har enn bedre tapasmeny enn oss!

  Tapas og småretter kan være så mangt. Men hovedtanken bak er uansett at man kan plukke og nyte mange forskjellige smaker i samme servering. Her synes vi at variasjonen i våre tapas produkter gjør våre tapasmenyer til et meget spennende valg og vi tror det vil passe i de fleste anledninger og enhver gjest vil finne både noen gamle og nye favoritter.

  Vi har satt opp tre forskjellige Tapas-pakker basert på menyen vår. En 8-retters, en 11-retters og en 13-retters. Her finner et balansert utvalg av retter fra menyen, sammensatt for å gi en komplett opplevelse. Disse pakkene er noe vi håper vil slå ann, og vi har priset dem gunstig, som belønning for at du stoler på oss. I tillegg har du selvsagt mulighet til å skreddersy din helt egen Tapasmeny og plukke selv blant kalde og varme retter. I denne kategorien finner du hele vårt tapssortiment og ikke mindre enn 28 retter å velge i.

   

  Vi ser optimistisk fram mot at ting normaliserer seg litt i verden, og får vi sjansen...

  -Gleder vi oss til å hjelpe deg med nydelig tapas til ditt neste arrangement!