Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  VARME RETTER

  banner

  Kombiner både varme og kalde tapasretter for å sette sammen ditt eget drømme tapasbord!

  Velg dine egne favoritter til din tapasbuffet og sett sammen din helt skreddersydde tapas opplevelse! Hos Matspecialen kan du velge fritt blant våre varme retter, og skreddersy cateringopplevelsen til dine egne preferanser og krav. Bestill kun de rettene fra oss du ikke rekker å lage selv!

  For å sikre at alle gjestene blir mette, anbefaler vi å tenke gjennom hvor mye mat de vil spise, og vi anbefaler 6-12 retter pr. person. En lunsj vil typisk ha 6-8 retter, mens 8-10 retter passer til en middag. Hvis dere skal spise lenge eller er skikkelig sultne, anbefaler vi 10-12 retter (eller mer).

  Når du velger dine egne tapasretter, kan du velge fra vår omfattende meny som tilbyr et bredt utvalg av smakfulle alternativer. Fra varmtkjøkkenet kan vi friste med argentinske villrekerkjøttboller i salsa (albondigas), baskisk svinegryte med chorizo, bakte søtpoteter og soya-glasert kylling.

  Det er viktig å vurdere mengden av hver rett når du velger dine egne tapasretter for å sikre at det er nok til alle gjestene dine. Vårt team på Matspecialen kan hjelpe deg med å velge mengden av hver rett, avhengig av størrelsen på ditt arrangement og antall gjester.

  Ved å velge dine egne tapasretter gir vi deg muligheten til å skreddersy cateringopplevelsen for din spesielle anledning, enten det er en bursdagsfeiring, et bryllup eller en bedriftsfest. Du kan velge tapasretter som passer til dine gjesters smak og matpreferanser, og sørge for at alle har noe de vil like.

  Så hvis du ønsker å velge dine egne tapasretter for din neste cateringopplevelse, har vi mange smakfulle alternativer å velge mellom, og vi står klare til å hjelpe deg.

  Velg Matspecialen for din neste tapasbuffet, og gi dine gjester en cateringopplevelse de vil elske!

  Les mer
  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  VILLREKER XO

  VILLREKER XO

  På Matspecialen har vi valgt å bytte ut Scampi med argentinske villreker, da dette ansees som et mer bærekraftig skalldyrprodukt. De store, gode rekene freses i panne på høy varme med chili, hvitløk og fersk ingefær, og avsluttes med en asiatisk XO saus. Dette er en smaksrik skalldyrrett, som vi tror du vil like veldig godt!

  Pris pr. porsjon
  kr 60
  DADLER, BACON OG CHILI

  DADLER, BACON OG CHILI

  Dadler pakkes i bacon og sprøstekes. For å gjøre retten litt mer spennende følges dette av bakt grønn chili. Men frykt ikke, dette er en mild chilitype, så retten oppleves som søt, salt og lett varmende - ikke sterk. Pimientos de Padròn er det spanske navnet, og dette er autentisk spansk tapas av høy kvalitet!

  Pris pr. porsjon
  kr 55
  BASKISK GRYTE MED CHORIZO

  BASKISK GRYTE MED CHORIZO

  Vi har en vinner! En av verdens beste råvarer - svinekjøtt, krydres og langtidsbakes på forhånd. Deretter deles den opp i porsjonsvennlige biter og toppes med en fersk tomatsaus. Sausen lages med løk, chorizo, rotgrønnsaker, poteter, kidneybønner, tomat og kyllingkraft. Varmes opp sammen, og drysses med masse fersk bladpersille og jalapeños. Helt nydelig!

  Pris pr. porsjon
  kr 55
  SØTPOTET MED SALSA VERDE

  SØTPOTET MED SALSA VERDE

  Dette er en supergod, varm grønnsaksrett. Her er det så mye god smak, at du ikke vil savne de animalske proteinene litt engang. Grove biter av søtpotet bakes med olje og krydder. Retten toppes med salsa verde, som rett og slett er en urtesaus. Snadder!

  Pris pr. porsjon
  kr 55
  ALBONDIGAS MED TOMATSAUS

  ALBONDIGAS MED TOMATSAUS

  Albondigas er spansk og betyr kjøttboller. Her på Matspecialen kan vi stolt fortelle at vi lager disse selv. Kjempegode kjøttboller laget på oksekjøtt, grønnsaker, urter og krydder. Retten toppes med en pikant tomatsaus. Dette er en vinner på et hvert selskapsbord og noe hele familien vil like!

  Pris pr. porsjon
  kr 47
  TAPAS SMÅPØLSER

  TAPAS SMÅPØLSER

  Noen ganger har våre gode leverandører så bra produkter at det er lite vits å trikse det til. Metervare er et kvalitetsslakteri på Sinsen i Oslo. Fra de får vi vår egen størrelse av tapaspølser. Å få ned størrelsen på pølsene var viktig for å kunne tilby dere kunder et større utvalg av smaker i en og samme tapasrett. I denne småretten stifter du nærmere bekjentskap med tre av Metervares utmerkede produkter:

  Oslo öst (grønnpepper og ost)
  Kampens Hete (chili)
  Helsfyr (jalapeño og ost)

  Pris pr. porsjon
  kr 47
  BAKTE GOURMETPOTETER MED SALSA

  BAKTE GOURMETPOTETER MED SALSA

  Ovnsbakte gourmetpoteter krydres og bakes møre med flaksalt. De varme potetene toppes med en frisk og god salsa og ferske urter. Det enkle er ofte det beste!

  Pris pr. porsjon
  kr 55
  SOYA-GLASERT KYLLING

  SOYA-GLASERT KYLLING

  Denne kyllingretten er vår hyllest til Korean BBQ trenden som er stor for tiden. Rause stykker av kyllinglår, blir marinert i asiatiske smaker og sprøstekt. Det saftige kjøttet toppes med ristede sesamfrø, vårløk og fersk koriander. Bedre blir det ikke!

  Pris pr. porsjon
  kr 47