Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  JULEDESSERTER

  banner

  En juleverden av søte fristelser!

  Velkommen til vår julens desserter, der vi gir deg de mest fristende og tradisjonelle norske oppskrifter for å avslutte julemåltidet på best mulig måte. Våre desserter er nøye utvalgt for å gi deg en smak av de herlige klassikerne som har vært en del av norske juletradisjoner i generasjoner.

  Riskrem med rød saus er en av de mest elskede juledessertene i Norge. Den silkemyke konsistensen av risgrøt og krem, toppet med en søt og fruktig rød saus, gir en perfekt balanse mellom tekstur og smak. Dette er en dessert som garantert vil vekke barndomsminner og skape nye magiske øyeblikk rundt julebordet.

  Multekrem med krumkake er en annen uimotståelig dessert som forener de delikate smakene av multer og krem i en herlig symfoni. Den sprø krumkaken komplementerer den myke multekremen og skaper en kontrast som er både smakfull og visuelt tiltalende. Denne desserten er et uttrykk for det norske julekjøkkenets rikdom og mangfold.

  Karamellpudding med saus er en dessert som virkelig fortjener sin plass på listen over klassiske juledesserter. Den myke og fyldige karamellpuddingen, kombinert med en rik og smøraktig saus, er en fest for smaksløkene. Denne desserten er et bevis på at julemagi finnes i alle former og smaker.

  Kransekake er en av de mest ikoniske norske julekakene. Med sin spiraltårnform og dekorative glasurstriper er denne mandelbaserte kaken et mesterverk både for øyet og ganen.

  Kransekakehjerte tar denne tradisjonen et skritt videre, ved å forme kaken som et hjerte som fylles med hjemmelagede marsipanfrukter, makroner, sjokolade og annet snadder. Vil garantert spre ekstra juleglede og kjærlighet!

  Lekre desserter som vil gjøre juletiden enda mer spesiell!

  Vi inviterer deg til å utforske de ulike rettene og la deg inspirere av smakene og tradisjonene som preger den norske julefeiringen. Gled deg til å servere disse vidunderlige dessertene og del kosen med dine kjære.

  Klikk her for en utskriftsvennlig versjon av julemenyen vår (PDF)

  Julemat er tilgjengelig fra 01. November til 13. Januar hvert år!

  Les mer
  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  Riskrem

  Riskrem

  Julens mest populære dessert er Matspecialens deilige riskrem med rød saus!

  Pris pr. porsjon > Julemat er tilgjengelig fra 01.11 til 13.01 hvert år!
  kr 79
  Multekrem

  Multekrem

  Julens beste dessert er Matspecialens Multekrem med krumkake!

  Pris pr. porsjon > Julemat er tilgjengelig fra 01.11 til 13.01 hvert år!
  kr 99
  Karamellpudding 2

  Karamellpudding

  Deilig klassisk karamellpudding med karamellsaus. Pyntet med bær og krem!

  Pris pr. porsjon
  kr 99
  Kransekake

  Kransekake

  Hjemmelaget kransekake, høyreist og vakker. Kommer ferdig pyntet!

  Pris pr. kake > Størrelse: 18 ringer > Tårnformet kake
  kr 623
  Kransekakehjerte Jul

  Kransekakehjerte

  Et håndlaget kransekakehjerte fylt med konditoriets beste godsaker. Her snakker vi makroner, konfekt og søtsaker i lange baner! Innholdet vil variere med sesong, men vil representere årstidens smaker på en god måte
  Må forhåndsbestilles utenom juletider.

  Pris pr. kake > Størrelse: ca. 15-20 porsjoner > Hjerteformet kake
  kr 623