Søk
CATERINGMENY
  Menu Close

  KONFIRMASJON

  Vi leverer mat til din konfirmasjon.

  Denne dagen er viktig for både konfirmanten og gjestene. Vår konfirmantmeny er satt sammen av både varme og kalde retter, basert på våre erfaringer, slik at dette fenger alle aldersgrupper. Om du ønsker å sette sammen din egen meny til deres konfirmasjon, hjelper våre kundebehandlere deg gjerne!
  Bestiller du et av disse 2 konfirmasjonstilbudene til minimum 20 personer, får du en flott marsipankake (20-biters) med på kjøpet! Dette tilbudet inkluderer også Tekst på kaken (Gjelder ikke sammen med andre rabatter).

  Catering: Koldtbord eller tapas

  Matspecialen leverer catering til konfirmasjoner over hele stor Oslo og omegn, fra vår rikholdige menyutvalg. Matspecialen har mange års erfaring og tusenvis av fornøyde kunder. Denne dagen er viktig for både konfirmanten og gjestene. Vår konfirmantmeny er satt sammen av både varme og kalde retter, basert på våre erfaringer, slik at dette fenger alle aldersgrupper. Om du ønsker å sette sammen din egen meny til deres konfirmasjon, hjelper våre kundebehandlere deg gjerne!

  Leveranse til konfirmasjonsdagen

  Matspecialen er et av de største cateringselskapene i Oslo og har stor kapasitet og rask levering. Vi anbefaler at man allikevel er ute i god tid med å bestille til konfirmasjonsdagen. Skulle du ønske endringer, er det bare å ta kontakt med våre kundebehandlere.

  Våre anbefalinger til konfirmasjon

  Matspecialen har satt sammen to forskjellige tilbud på konfirmasjonsmenyer for å forenkle valget for dere. Vi garanterer alltid ferske råvarer og produkter. Basert på våre mangeårige erfaringer, består konfirmasjonsmenyene av tradisjonelle koldtbordretter med varme tillegg, smakfulle varme og kalde tapasretter.

  Til kaffen- som du også kan bestille hos oss, anbefaler vi flere varianter av smakfulle kaker fra vårt eget konditori. Her kan du velge mellom flere klassikere, kaker som er anbefalt av våre tidligere konfirmasjonskunder. Kjøper du ett av våre konfirmasjonstilbud til 20 personer eller flere, inkluderer vi uten ekstra kostnad en flott marsipankake til 20 personer med valgfri tekst på kaken. For eksempel: konfirmasjonsdato og konfirmantens navn. Vi garanterer en smakfull begivenhet.

  Ta gjerne kontakt om du har spørsmål!

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Konfirmasjons buffet

  Konfirmasjons buffet

  Minimum 6 personer.
  Allergener
  kr 354,00
  Konfirmasjons tapas

  Konfirmasjons tapas

  Minimum 6 personer.
  Allergener
  kr 354,00
  Bilde av Marsipankake 20 biter

  Marsipankake 20 biter

  Marsipankake 20 biter
  Allergener
  kr 820,00