Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  GRØNNSAKER OG TILBEHØR

  Velkommen til vår Selvplukk meny - kategorien for deg som ønsker å skape ditt eget skreddersydde Koldtbord. Under kategorien "Grønnsaksretter og tilbehør" finner du en rekke deilige og smakfulle tilleggsretter som beriker Koldtbord-opplevelse et ekstra piff.

  Velg fra vår eggerøre, vår deilige waldorfsalat eller vår hjemmelagde potetsalat for å gi dine gjester en smakfull og variert opplevelse. Her finner du også sauser som Remulade, Aioli og selvfølgelig kuvertsmør.

  I tillegg til våre tilbehør, kan du velge fra vårt brede utvalg av retter fra kategoriene "Kjøtt", "Fisk- & Skalldyr", "Varmretter" og "Desserter og brød".

  Våre tilbehør er laget av ferske og kvalitetsrike ingredienser for å gi deg en smakfull og variert opplevelse. Bestill din Selvplukk meny i dag og la oss hjelpe deg med å skape en smakfull og variert buffet til ditt neste arrangement.

  Les mer
  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  Gourmetsalat med rotgrønnsaker

  Gourmetsalat med rotgrønnsaker

  Bakte og ferske rotgrønnsaker vendes i syrlig dressing og krydder. En fryd for både øye og gane!

  Pris pr. porsjon
  kr 51
  Tomat og mozzarella salat

  Tomat og mozzarella salat

  Akkurat så godt som det høres ut! Modne tomater og fersk mozzarella ost toppes med syrlig balsamico dressing og fersk basilikum.

  Pris pr. porsjon
  kr 49
  Eggerøre

  Eggerøre

  Vår hjemmelagde eggerøre passer som tilbehør til så mangt. Til fiskeretter, spekemat eller rett på skinkeskiva. Dette er snadder!

  Pris pr. porsjon
  kr 19
  Waldorfsalat

  Waldorfsalat

  Klassikeren Waldorfsalat er det perfekte tilbehøret til magrere retter! Nylaget av ferske grønnsaker og frukt med en majonesbasert dressing!

  Pris pr. porsjon
  kr 31
  Potetsalat

  Potetsalat

  Vår egen potetsalat lages her på Matspecialen. Et mettende og godt tilbehør til koldtbordet ditt!

  Pris pr. porsjon
  kr 24
  Remulade

  Remulade

  Hjemmelaget remulade er alltid et populært tilbehør på koldtbordet!

  Pris pr. porsjon
  kr 12
  Kuvertsmør

  Kuvertsmør

  Pris pr. stk. > Velg variant under
  kr 6
  Aioli

  Aioli

  Et populært tilbehør til våre koldtbord og tapasretter! Aioli er en spansk variant av majones med hvitløk. Perfekt erstatter for smør på brød og som dip-saus til magre retter. Ekstra aioli er alltid kjærkomment på buffeten, og har du rester er holdbarheten god nok til at du kan kose deg med restene i uka etter arrangementet også!

  Pris pr. porsjon
  kr 12