Søk
CATERING MENY
  Menu Close
  TILBAKE

  Julen 2022 - Tilbake i Salen!

   

  Julebord og julelunsj på kontoret og hjemme - er et godt alternativ til restaurant!
  Veldig enkelt og praktisk å få cateringmaten levert på døra!

   

  Mange prioriterer å ta julebordet eller julelunsjen et annet sted enn ute på restaurant. Ved å bruke et cateringselskap som Matspecialen finnes det svært mange alternativer av forskjellig typer julemat. Du kan få julematen levert helt ferdig på kontoret eller hjemme på døra. Catering er et svært enkelt, rimelig og godt alternativ!

   

  Julen er den tiden på året hvor man virkelig kan kose seg litt ekstra med god mat.

  Og her er arbeidsplassen ingen unntak. Men julen kan også være en hektisk periode på jobben, med mange gjøremål og sammenkomster. Dette har vi i Matspecialen selvfølgelig tenkt på! Vi lager julematen for deg og dine kollegaer, og leverer rett til arbeidsplassen. Vår varierte julemeny inneholder alt du måtte ønske deg av julens smaker -enten det skal arrangeres julebordjulelunsj 
  eller mat til andre anledninger på arbeidsplassen

     Matspecialen er et av de største catering-selskapene i Oslo

  Siden vi er blant de største catering-selskapene i Oslo og omegn har vi et meget stort tilbud av julemat både til store og små arrangementer. Vi har egne biler som kjører ut maten direkte fra vårt kjøkken til kontoret eller hjemmet. Matspecialen har holdt på med levering og servering av kvalitetsmat siden 1961!

   

  Hva slags julemat kan du bestille hos Matspecialen?

  Julen er den tiden på året hvor du virkelig kan kose deg og unne deg ekstra god mat. Enten du skal arrangere julebord, julelunsj eller julemiddag så har vi satt sammen en rekke delikatesser som gjør julens arrangementer ekstra smakfulle. 

  Ta gjerne kontakt med Matspecialen for bestilling av Julemat Catering, så skreddersyr vi dine arrangementer etter behov.

   

  Juletallerkener

  Våre juletallerkener er et populært konsept som gir deg et fullverdig utvalg av julens deilige smaker. Dette er en super løsning for deg at arrangementet skal være effektivt å få unna, uten at det går på bekostning av smaken.

   

  Julesnitter og smørbrød

  Vi har satt sammen et utvalg av julesnitter og smørbrød med ekstra godt pålegg for julehøytiden. Du kan velge mellom luksuriøse smørbrød med pålegg etter eget ønske, eller gå for et variert utvalg av skikkelig feststemmte julesnitter. Alle våre snitter og smørbrød kan lages glutenfrie!

   

  Julebuffet

  Matspecialens julebuffet kommer i et spennende utvalg og forskjellige størrelser: Det overdådige "Vårt store julefestbord", det rikholdige "Vårt julebord" og bestselgeren "Vårt julelunsjbord". Uansett hvilken variant du velger, får du rikelig med matog et spennede utvalg av julens smaker. Ønsker du varmmat i tilegg kan dette også ordnes!

   

  Hovedretter

  Alle våre hovedretter kommer i rikholdige porsjoner som metter godt. I menyen vår kan du velge fritt blant klassikerne sprø ribbe, mørt pinnekjøtt eller deilig viltstek.

   

  Juletapas

  Tapas er både sosialt og smakfullt, også i julen. Vi disker opp med dadler i bacon, hjemmelagde medisterkaker, julepølser og sprø ribbe. I tillegg til wraps, ost og lefse med fyll.

   

  Julens desserter

  Våre desserter gir deg den perfekte avslutning på julemåltidet. Vi kan friste med klassiske og velsmakende desserter som himmelsk riskrem, nydelig multekrem og en helt særegen karamellpudding.

    

  Hvordan bestiller du julemat hos Matspecialen?

  Det er enkelt å bestille julemat hos Matspecialen! På vår nettside kan du enkelt og effektivt legge inn din bestilling. Du kan også ringe inn din bestilling på tlf. 23 03 95 00, eller sende en mail til kundeservice!