Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  ESKER OG GAVEPAKKER

  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  GAVEPAKKE LITEN 1

  GAVEPAKKE LITEN

  Gi en fristende gavepakke med Sjokolade til noen som fortjener det. En salig blanding av våre beste produkter, her finner alle noe de kan like!

  1 Marsipanrute – ca. 60 g
  1 Bringebærgele – ca. 70 g
  1 Sjokoladeplate Barnas Favoritt – ca. 95 g
  1 Drasjerte Mais – ca. 100 g
  kr 249
  KJÆRLIGHETSPAKKE 1

  KJÆRLIGHETSPAKKE

  Vis at du setter pris på din kjære med denne romantiske gavepakken! En salig blanding av våre beste produkter, her finner alle noe de kan like! Overøs din kjære med denne amorøse og romantiske gavepakken fra Sjokoladekompaniet! Her finner du alt hva hjertet kan begjære – bokstavelig talt.

  1 Sjokoladeplate I Love You – ca. 40 g
  1 Marsipanhjerte – ca. 55 g
  1 Bringebærgele – ca. 70 g
  1 Drasjerte Mandler – ca. 100 g
  1 Stort Sjokoladehjerte – ca. 135 g
  kr 449
  GAVEPAKKE STOR 1

  GAVEPAKKE STOR

  Gi en fristende gavepakke med Sjokolade til noen som fortjener det. En stor og salig blanding av våre beste produkter, her finner alle noe de kan like!

  1 Marsipanrute – ca. 60 g
  1 Pasjonsfruktgele – ca. 70 g
  1 Sjokoladeplate Mørk – ca. 80 g
  1 Sjokoladeplate Barnas Favoritt – ca. 95 g
  1 Marsipanstenger – ca. 100 g
  1 Drasjerte Hasselnøtter – ca. 100 g
  1 Drasjerte Mais – ca. 100 g
  kr 479
  SJOKOLADEHJERTER 1

  SJOKOLADEHJERTER

  Eksklusive Sjokoladehjerter produsert av førsteklasses kvalitetssjokolade. Nydelig kombinasjon av Salt Karamell, Bringebær og Hasselnøtt i en stilfull eske med 9 hjerter. Opplev følelsen av ekte kvalitetssjokolade med våre Sjokoladehjerter. Hver boks inneholder 9 håndlagde hjerter, produsert med kun den beste sjokoladen. Med et dedikert fokus på råvarekvalitet, sikrer vi at hver bit gir en uforglemmelig smaksopplevelse. Når du velger våre Sjokoladehjerter, velger du ikke bare en sjokolade, men et løfte om kvalitet og håndverk. Den elegante esken gjør også produktet til den perfekte gave for sjokoladeelskere.

  1 Eske - ca. 90 g – 9 Sjokoladehjerter à ca. 10 g – 3 smaker
  kr 189
  VÅRE UTVALGTE KONFEKTER 1

  VÅRE UTVALGTE KONFEKTER

  Eksklusive konfekter i en trio av sofistikerte smaker: Salt Karamell, Lakris, og Hasselnøtt. Presentert i en luksuriøs eske med 9 utvalgte biter. La deg friste av “Våre Utvalgte Konfekter”. I en luksuriøs eske finner du 9 konfektbiter av høyeste kvalitet, som representerer det ypperste av vårt håndverk. Opplev den salte karamellen, den unike lakrissmaken, og den harmoniske hasselnøtten. Våre konfekter er nøye sammensatt med kvalitetsingredienser for en harmonisk smaksopplevelse.

  1 Eske - ca. 90 g – 9 Konfekter à ca.10 g – 3 smaker
  kr 189
  STORT SJOKOLADEHJERTE 1

  STORT SJOKOLADEHJERTE

  Stort Sjokoladehjerte – en uovertruffen gave for å uttrykke ekte kjærlighet. Vårt Stort Sjokoladehjerte er mer enn en sjokolade; det er et kjærlighetsbudskap. Sjokoladehjertet støpes og fylles med drasjert mais og preges med budskapet: "Jeg elsker deg". Dette hjertet en genuin gest av kjærlighet og hengivenhet. Uansett anledning – enten det er Valentinsdag, et jubileum, eller bare fordi – er vårt Stort Sjokoladehjerte den ideelle gaven for å si “Du betyr alt for meg”.

  1 Hjerte - ca. 135 g
  kr 199
  PREMIUM FUDGE 1

  PREMIUM FUDGE

  Luksuriøs eske med førsteklasses fudge i smakene Karamell, Sjokolade og Lakris. Forfør smaksløkene med disse utsøkte bitene. Vår eske med Premium Fudge inneholder en trio av fantastiske smaker. Med fokus på kvalitet og smak, er hver bit laget for å gi en ren og autentisk smaksopplevelse. Ideell for koselige stunder eller som en gave til en spesiell anledning.

  1 Eske - ca. 168 g – 6 Fudgebarer à ca. 28 g – 3 smaker
  kr 199
  VÅRE UTVALGTE SJOKOLADEBARER 1

  VÅRE UTVALGTE SJOKOLADEBARER

  Eksklusiv eske med 6 sjokoladebarer i smakene Peanøtt, Hasselnøtt og Bringebær- og Lakris – perfekt for deling eller egen nytelse. Oppdag vårt utvalg av førsteklasses sjokoladebarer. Perfekt for både deling og egen nytelse, garanterer denne esken en unik og rik smaksopplevelse. Nyt øyeblikkene med kvalitetssjokolade fra hjertet av vårt håndverk.

  1 Eske ca. 230 g – 6 barer à ca. 38 g – 3 smaker
  kr 249
  JULEPAKKE 1

  JULEPAKKE

  Julens beste produkter samlet i en eske! En salig blanding av sjokolade- og marsipanprodukter, her finner alle noe de kan like! Kos deg med det beste sesongen har å by på! Her har vi satt sammen en deilig eske med alle våre julefavoritter. Et perfekt produkt å gi bort som gave, eller å nyte nå i adventstiden! Kos deg med det beste sesongen har å by på! Her har vi satt sammen en deilig eske med alle våre julefavoritter. Et perfekt produkt å gi bort som gave, eller å nyte nå i adventstiden!

  1 Sjokoladeplate Merry Christmas - ca. 40 g
  1 Marsipanrute - ca. 60 g
  1 Drasjerte Mandler - ca. 100 g
  1 Marsipangris - ca. 120 g
  1 Sjokoladekuler Pepperkake - ca. 130 g
  kr 349
  PÅSKEPAKKE 1

  PÅSKEPAKKE

  En perfekt påskepakke til hele familien. Her finner du vår aller beste godis til en hyggelig pakkepris! Det beste godteriet til påske finner du på Sjokoladekompaniet. Her har vi satt sammen en eske fyllt til kanten med marsipan, sjokolade og gele produkter. Alt sammen til en hyggelig pris. God Påske!

  1 Pasjonsfruktgele - ca. 70 g
  1 Sjokoladeplate Påskecrunch - ca. 75 g
  1 Marsipanstenger Påskegull - ca. 100 g
  1 Drasjerte Mandler - ca. 100 g
  1 Påskepose - ca. 130 g
  kr 359