Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  ØVRIGE SØTSAKER

  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  BRINGEBÆRGELE 1

  BRINGEBÆRGELE

  Pâte de Fruits Bringebærgele. En liten eske med hjemmelaget bringebærgele. Skåret opp i perfekte ruter. En deilig frisk gele laget av de beste råvarer. Her kjenner du virkelig bærsmaken skinne gjennom. Dette er kjempegodt! Produktet er vegansk.

  9 Ruter – ca. 70 g
  kr 59
  PASJONSFRUKTGELE 1

  PASJONSFRUKTGELE

  Pâte de Fruits Pasjonsfruktgele. En liten eske med hjemmelaget pasjonsfruktgele. Skåret opp i perfekte ruter. En deilig frisk gele laget av de beste råvarer. Her kjenner du virkelig fruktsmaken skinne gjennom. Dette er kjempegodt! Produktet er vegansk.

  9 Ruter – ca. 70 g
  kr 59
  MAKRONER 1

  MAKRONER

  En liten eske med hjemmelagede makroner med bringebærfyll. Preget med hjertestempel. Våre makroner lages med grovt mandelmel og fylles med et syrlig bringebærfyll. Dette er virkelig velsmakende!

  2 Makroner – ca. 25 g
  kr 39
  BRINGEBÆRHJERTER 1

  BRINGEBÆRHJERTER

  NB. Dette produktet selges kun som en del av Kjærlighetspakke.

  En liten eske med hjemmelaget bringebær gele. Formet på den mest romantiske måten vi kunne tenke oss. En deilig frisk gele laget av de beste råvarer. Her kjenner du virkelig bærsmaken skinne gjennom. Dette er kjempegodt! Produktet er vegansk.

  1 Eske – ca. 45 g
  kr 39
  PÅSKEKAKAO 1

  PÅSKEKAKAO

  En skikkelig vinner for hele familien! Vår lyse påskehare er fyllt med mørk sjokolade, drikkesjokoladepulver og marshmallows. Putt den opp i en kopp med rykende varm melk og rør rundt. Verdens beste og enkleste kakao for små (og store) barn i alle aldre! Påskeharen har et triks opp i ermet i år! Vår deilige lyse påskehare er fyllt opp til brimmen med god mørk sjokolade, mini-marshmallows og sjokoladedrikkpulver. Bare å stikke den ned i en kopp med rykende varm melk, vente noen sekunder og røre om. Fiks ferdig sjokoladedrikk med marshmallows på toppen. En vinner for alle sjokoladeglade mennesker der ute! Husk å filme når du lager Påskekakaoen, dette blir en vinner på sosiale medier;)

  1 Påskehare - ca. 50 g
  kr 79