Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  SJOKOLADEPLATER

  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  I LOVE YOU 1

  I LOVE YOU

  I Love You sjokoladeplate – en sammensmeltning av melkesjokolade og karamellsjokolade. Den ideelle kjærlighetshilsenen! Vår velsmakende sjokoladeplate er en liten gest med stor betydning. Med kjærlighetstekst preget på platen, kombinerer den rik melkesjokolade med søt karamellsjokolade og skaper en uimotståelig velbalansert smak. Enten du ønsker å sende en kjærlighetshilsen til ditt hjertes utkårede eller simpelthen feire deg selv(!), er denne sjokoladeplaten den perfekte måten å gjøre det på.

  1 Plate - ca. 40 g
  kr 49
  HAPPY BIRTHDAY 1

  HAPPY BIRTHDAY

  Happy Birthday sjokoladeplate – en harmoni av melkesjokolade og karamellsjokolade. Den perfekte bursdagshilsenen. Vår sjokoladeplate er ikke bare velsmakende, men også en hilsen som varmer hjertet. Med bursdagsbudskapet elegant preget på platen, blander den fyldige melkesjokoladen seg med den søte karamellsjokoladen, noe som gir en deilig, velbalansert smak. Denne platen er ideell som en ekstragave til en som fyller år, eller som en liten belønning til deg selv på din egen spesielle dag.

  1 Plate - ca. 40 g
  kr 49
  THANK YOU 1

  THANK YOU

  Thank You sjokoladeplate – en delikat blanding av melkesjokolade og karamellsjokolade. Den ideelle gaven når du synes noen fortjener en takk. Vår sjokoladeplate er en søt måte å uttrykke din takknemlighet på. Preget med budskapet Thank You, er denne platen en kombinasjon av rik melkesjokolade og deilig karamellsjokolade, noe som gir en perfekt balansert smaksopplevelse. Enten du ønsker å takke noen for deres generelle innsats, hardt arbeid, eller bare for å være der for deg, er denne sjokoladeplaten en oppriktig og velsmakende måte å si det på.

  1 Plate - ca. 40 g
  kr 49
  MELKESJOKOLADE 1

  MELKESJOKOLADE

  En fristende sjokoladeplate – ren og fyldig melkesjokolade kombinert med vår aller beste karamellsjokolade for den ultimate kos. Nyt den rike kombinasjonen av vår melkesjokoladeplate, som blander fyldig melkesjokolade med søt karamellsjokolade. Denne platen er laget for de som verdsetter dyp, rik smak og ønsker litt ekstra å nyte. Denne er perfek for de øyeblikkene hvor du vil unne deg noe spesielt, alene eller med andre.

  1 Plate - ca. 70 g
  kr 59
  BARNAS FAVORITT 1

  BARNAS FAVORITT

  Barnas Favoritt sjokoladeplate – melk- og karamellsjokolade toppet med fargerike sjokoladelinser. Ren glede for små og store! Vår Barnas Favoritt sjokoladeplate er spesielt utformet med de yngste i tankene, men kan selvsagt nytes av alle! Den kombinerer vår myke melkesjokolade med karamellsjokolade og fargerike og sprøe sjokoladelinser, som garantert vil glede og fascinere. Denne platen er ikke bare en fest for øynene, men også en smakfull nytelse som vi tror du vil elske. Enten det er en overraskelse, en bursdagsgave, en tilleggsgave eller bare fordi, Barnas Favoritt er det perfekte valget for de små sjokoladeelskerne (og de store)!

  1 plate - ca. 95 g
  kr 69
  HASSELNØTT 1

  HASSELNØTT

  Hasselnøtt sjokoladeplate – melkesjokolade og karamellsjokolade kombinert med hele karamelliserte hasselnøtter. En nøtteaktig nytelse! Vår Hasselnøttplate tar lys sjokolade til nye høyder ved å integrere hele, karamelliserte hasselnøtter. Disse nøttene gir en søt, sprø kontrast til den rike sjokoladen, og skaper en dybde av smaker som er både fristende og tilfredsstillende. Perfekt for de som elsker kombinasjonen av søtt og nøtterik smak, denne platen representerer det beste av begge verdener. Enten du nyter den alene eller deler med andre, er Hasselnøttplaten en deilig måte å tilfredsstille dine sjokoladebehov på.

  1 plate - ca. 95 g
  kr 79
  LAKRIS 1

  LAKRIS

  En deilig lys sjokoladeplate med lakris smak og knas! Vi bruker kun de beste råvarer til denne, og vår blanding av karamell- og melkesjokolade sammen med grovknust lakris-sukkertøy gir en meget spennende smaks opplevelse. Denne bør du teste ut! Et forfriskende pust fra tradisjonelle sjokoladevarianter er det du får her! Vår sjokoladeplate lakris er en sann fest av et sjokoladeprodukt og noe du bør glede deg til å få smake. Grovknuste biter av salt lakris-sukkertøy og en harmonisk blanding av lyse sjokoladetoner fungerer glimrende sammen. Denne sjokoladen vil bli din nye favoritt!

  1 Plate – ca. 80 g
  kr 79
  MØRK 1

  MØRK

  En deilig mørk sjokoladeplate som definitvt bør prøves! Vi bruker kun de beste råvarer til denne, og resultatet er en meget aromatisk og smaksrik sjokolade. Kakaoinnhold 61%. Vår Sjokoladeplate “Mørk” er en smaksrik og fruktig sjokolade variant. Til denne har vi valgt en italiensk kvalitetssjokolade med 61% kakaoinnhold. Produktet kommer i en pen eske og egner seg like godt som gave til den avanserte sjokoladeelskeren, nytes selv, eller som base i verdens beste sjokoladedrikk. Vi anbefaler at du deler den med en venn og nyter et glass iskald melk ved siden av! Produktet er vegansk.

  1 Plate – ca. 80 g
  kr 79
  RISKRISP 1

  RISKRISP

  En deilig lys sjokoladeplate med crunch! Vi bruker kun de beste råvarer til denne, og vår blanding av karamell- og melkesjokolade sammen med riskrisp gir en meget god og velsmakende opplevelse. Denne vil du garantert like! En supergod og knasende sjokoladeplate er hva du har i vente her! God sjokolade i seg selv hadde gjort susen, men det hele blir løftet til et nytt nivå med tilførselen av sprø og luftig riskrisp. Denne smaksprofilen vil tilfredsstille både tradisjonelle sjokoladeelskere og de som søker etter noe nytt og spennende!

  1 Plate – ca. 80 g
  kr 79
  MERRY CHRISTMAS 1

  MERRY CHRISTMAS

  Merry Christmas sjokoladeplate – en harmoni av melkesjokolade og karamellsjokolade. Den perfekte julehilsenen. Vår sjokoladeplate er ikke bare velsmakende, men også en hilsen som varmer hjertet. Med julens glade budskap er dette sesongens sikreste vinner! Vi blander den fyldige melkesjokoladen med den søte karamellsjokoladen, noe som gir en deilig, velbalansert smak. Perfekt å ta med som vertinne-gave, spise selv, eller gi noen i arrangementer rundt juletider!

  1 Plate – ca. 40 g
  kr 49
  HAPPY VALENTINES DAY 1

  HAPPY VALENTINES DAY

  Happy Valentines Day sjokoladeplate – en delikat blanding av melkesjokolade og karamellsjokolade. Den ideelle gaven når du vil feire din kjære på en romantisk måte. Vår deilige sjokoladeplate er en romantisk måte å uttrykke din kjærlighet på. Preget med et perfekt budskap er denne platen en kombinasjon av rik melkesjokolade og deilig karamellsjokolade, noe som gir en perfekt balansert smaksopplevelse. Hvis du ønsker å virkelig vise din kjæreste eller partner at du setter pris på dem, er denne sjokoladeplaten en oppriktig og velsmakende måte å si dette på.

  1 Plate - ca. 40 g
  kr 49
  PÅSKECRUNCH 1

  PÅSKECRUNCH

  En krisp og god sjokoladeplate. Her har vi valgt en blanding av melkesjokolade og lys karamellsjokolade. I kombinasjon med sprøstekt pannekake, blir dette både velsmakende og knasende sprøtt i munnen. Dette må være den beste tur-sjokoladen på markedet, uten tvil. Passer godt når man har gjort en innsats i skisporet og fortjener en godbit ved siden av den obligatoriske appelsinen. Melkesjokolade, karamellsjokolade og sprøstekt pannekake er en vinner! Her får du en knasende god sjokoladeplate som vi er overbeviste om at vil være førstevalget for mange denne påsken! Nyyyt!

  1 Plate - ca. 75 g
  kr 69