Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  MARSIPAN

  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  MARSIPANRUTE 1

  MARSIPANRUTE

  Marsipanrute – trukket i mørk sjokolade og toppet med hakkede mandler. La deg forføre av julens beste smaker! Vi bruker kun den beste marsipanen og lager her en lekker rute av denne. Godsakene er så trukket med 61% Mørk sjokolade for en fin kontrast i de søte smakene. Det hele er toppet med et lett dryss av hakkede mandler! Produktet er vegansk.

  1 Rute – ca. 60 g
  kr 49
  MARSIPANSTENGER 1

  MARSIPANSTENGER

  Her får du et deilig brett med sjokoladetrekte marsipanstenger. Godsakene er trukket i mørk sjokolade og overdrysset med hakkede pistasjnøtter. Dette er rett og slett knallgodt! 4 deilige marsipanstenger er trukket i mørk (61%) sjokolade. Vi bruker kun den beste marsipanen til våre stenger og dette kjennes på smaken. Sjokoladekompaniets Marsipanstenger Pistasj er den perfekte følgesvennen i påskeegget eller ved siden av rykende varm kaffe fra termosen i skiløypa! Produktet er vegansk.

  1 Brett - ca. 100 g
  kr 79
  JULEPAKKE 1

  JULEPAKKE

  Julens beste produkter samlet i en eske! En salig blanding av sjokolade- og marsipanprodukter, her finner alle noe de kan like! Kos deg med det beste sesongen har å by på! Her har vi satt sammen en deilig eske med alle våre julefavoritter. Et perfekt produkt å gi bort som gave, eller å nyte nå i adventstiden! Kos deg med det beste sesongen har å by på! Her har vi satt sammen en deilig eske med alle våre julefavoritter. Et perfekt produkt å gi bort som gave, eller å nyte nå i adventstiden!

  1 Marsipangris – ca. 65 g
  1 Marsipanrute – ca. 60 g
  1 Drasjerte Mandler – ca. 100 g
  1 Drasjerte Hasselnøtter – ca. 100 g
  1 Sjokoladeplate Merry Christmas – ca. 40 g
  kr 299
  MARSIPANGRIS 1

  MARSIPANGRIS

  Marsipangris – dyppet i lyse sjokolader og stemplet med “God Jul”. Kos deg med julens søteste favoritter! Vi bruker kun den beste marsipanen og lager her en lekker Marsipangris av denne. Herligheten er så dyppet i en blanding av melk- og karamellsjokolade og er om vi får si det selv: Svineaktig god! En perfekt premie til den som finner mandelen i grøten, eller hvis du bare vil kose deg med julens aller beste smaker!

  1 Marsipangris – ca. 65 g
  kr 59
  PÅSKEPAKKE 1

  PÅSKEPAKKE

  En perfekt påskepakke til hele familien. Her finner du vår aller beste godis til en hyggelig pakkepris! Det beste godteriet til påske finner du på Sjokoladekompaniet. Her har vi satt sammen en eske fyllt til kanten med marsipan, sjokolade og gele produkter. Alt sammen til en hyggelig pris. God Påske!

  1 Sjokoladeplate Påskecrunch - ca. 75 g
  1 Marsipanstenger Pistasj - ca. 100 g
  1 Drasjerte Mandler - ca. 100 g
  1 Pâte de Fruits Pasjonsfruktgele - ca. 70 g
  1 Påskepose - ca. 130 g
  kr 359
  PÅSKEPOSE 1

  PÅSKEPOSE

  En velsmakende pose med påskeprodukter. Denne vil du like! Bare det beste er godt nok til påske! I Sjokoladekompaniets påskepose finner du både sjokolade- og marsipanprodukter av høy kvalitet. Deilige sjokoladetrekte marsipanegg, sjokoladebiter og marsipanfigurer. Ta med deg en pose av dette produktet i solveggen i år!

  1 Pose – ca. 130 g
  kr 99