Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  SJOKOLADEKULER

  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  SJOKOLADEKULER BRINGEBÆR- OG LAKRIS 1

  BRINGEBÆR- OG LAKRIS

  Bringebær- og Lakriskuler – 10 kuler som kombinerer det søte med det særegne. Utforsk den spennende smakskombinasjonen av våre bringebær og lakris. Hver pose skjuler 10 sjokoladekuler, som byr på et søtt, men friskt bringebær fyll kombinert med det karakteristiske hintet av lakris. Dette sammenspillet skaper en overraskende og uforglemmelig smaksopplevelse. Disse sjokoladekulene er perfekte for dem som liker å utforske unike smakskombinasjoner og dele opplevelsene med venner og familie.

  1 Pose - ca. 130 g - 10 kuler à ca. 13 g
  kr 129
  SJOKOLADEKULER HASSELNØTT 1

  HASSELNØTT

  Hasselnøtt sjokoladekuler – 10 deilige kuler fylt med rik sjokolade og hjemmelaget hasselnøttfyll. Dykk ned i den rike smaken av vår Hasselnøtt-kuler. Hver pose inneholder 10 sjokoladekuler, fylt med et hjemmelaget hasselnøttfyll, deilig sjokolade og rullet i knuste pannekakesmuler som gir en kremet, crunchy og nøtteaktig smaksopplevelse. Kombinasjonen av myk sjokolade og det rike fyllet gjør hver kule til en smakfull nytelse.

  1 Pose - ca. 140 g - 10 kuler à ca. 14 g
  kr 129
  SJOKOLADEKULER KAFFE 1

  KAFFE

  Kaffe berikede sjokoladekuler – 10 sjokoladekuler med rikt kaffefyll. Utforsk den dype aromaen av våre Kaffekuler med sjokolade. Hver pose inneholder 10 kuler, fylt med et hjemmelaget mørkt og kraftig fyll. Denne kombinasjonen av rik sjokolade og intenst kaffefyll gir hver kule en sofistikert og dypt tilfredsstillende smak. Ideell for de øyeblikkene hvor du vil ha en liten oppkvikkende godbit eller ønsker å dele en smaksopplevelse med andre kaffe- og sjokolade entusiaster.

  1 Pose - ca. 130 g - 10 kuler à ca. 13 g
  kr 129
  SJOKOLADEKULER LAKRIS 1

  LAKRIS

  Lakriskuler av sjokolader – 10 sjokoladekuler med fortryllende lakrisfyll. Oppdag den unike smaksopplevelsen av våre lakris infuserte sjokoladekuler. Hver pose inneholder 10 kuler, fylt med et hjemmelaget, deilig lakrisfyll. Den mørke sjokoladen kombinert med det særegne fyllet skaper en harmoni av smaker som både overrasker og forfører. Perfekt for de øyeblikkene hvor du vil ha noe litt annerledes, eller for å dele en eksklusiv smaksopplevelse med venner og familie.

  1 Pose - ca. 130 g - 10 kuler à ca. 13 g
  kr 129
  SJOKOLADEKULER PASJONSFRUKT 1

  PASJONSFRUKT

  Pasjonfruktkuler av hvit sjokolade – 10 kuler av hvit sjokolade med et tropisk pasjonsfrukt-fyll er bare himmelsk. Bli forført av den tropiske smaken av våre Pasjonsfrukt sjokoladekuler! Hver pose inneholder 10 kuler av den fineste sjokoladen, som skjuler et friskt og saftig pasjonsfruktfyll på innsiden. Den søte hvite sjokoladen kombinert med det syrlige pasjonsfrukt-fyllet gir en perfekt balanse og en uforglemmelig smaksreise. Disse kulene er ideelle for de som ønsker en sommerlig smak, eller som en spesiell gave til noen du bryr deg om.

  1 Pose - ca. 130 g - 10 kuler à ca. 13 g
  kr 129
  SJOKOLADEKULER SALT KARAMELL LYS 1

  SALT KARAMELL LYS

  Salt Karamell Lys sjokoladekuler – 10 kuler som fanger essensen av sødme og salte toner. Gjør deg klar for en smaksreise med våre Salt Karamell sjokoladekuler. I posen venter 10 kuler som kombinerer den deilige sødmen av karamell med en subtil salt undertone. Dette sammenspillet skaper en uforglemmelig balanse, som appellerer til både søtmonsene og de som søker det lille ekstra i sjokoladeproduktene sine. Disse sjokoladekulene er et must for enhver anledning, enten som en liten skatt for deg selv eller som en delikatesse å dele med andre.

  1 Pose - ca. 130 g - 10 kuler à ca. 13 g
  kr 129
  SJOKOLADEKULER SALT KARAMELL MØRK 1

  SALT KARAMELL MØRK

  Salt Karamell Mørk sjokoladekuler – 10 sjokoladekuler med rikt karamellfyll, trukket i mørk sjokolade. Utforsk den dype aromaen av vår Salt Karamell kuler. Hver pose inneholder 10 mørke sjokoladekuler, fylt med et hjemmelaget karamellfyll med et dryss av havsalt. Denne kombinasjonen av kraftig sjokolade, salt og karamell gir hver kule en sofistikert og dypt tilfredsstillende smak. Ideell for de øyeblikkene hvor du vil ha en liten oppkvikkende godbit eller ønsker å dele en smaksopplevelse med andre sjokoladeentusiaster.

  1 Pose – ca. 130 g – 10 kuler à ca. 13 g
  kr 129