Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  UTLEIE AV GRILLUTSTYR

  banner

  La oss hjelpe deg med en komplett løsning for sommerens grillfest!

  Er du klar for å arrangere den ultimate grillfesten, men mangler nødvendig utstyr eller personale? Ikke noe å bekymre seg for. Matspecialen tilbyr vi alt du trenger for å gjøre grillopplevelsen enkel og minneverdig. Utforsk tilbudet vårt og finn de perfekte løsningene for ditt arrangement!

  Vi har et variert utvalg av grillutstyr til leie, som dekker alle dine behov. Fra mindre sammenkomster til store arrangementer, har vi noe for alle!

  Utleie av liten grill, den ideell  løsningen for mindre sammenkomster. Inkluderert her er alt du trenger for å komme i gang – kull og tennvæske er inkludert. Denne grillen er enkel å bruke og passer perfekt til mindre grupper som ønsker å nyte en intim grillfest. Kapasitet opptil 20 personer.

  Utleie av stor grill, perfekt for større arrangementer og mer omfattende menyvalg. Denne grillen gir deg muligheten for helgrilling på elektriske roterende spyd, som gir en ekstra spennende og smakfull opplevelse for gjestene dine. Alternativt kan grillen også brukes som en normal flatgrill med stor kapasitet for å tilberede mat til større mengder mennesker. Kapasitet opptil 150 personer.

  Eksperthjelp for et vellykket arrangement!

  I tillegg til utleie av grillutstyr, kan vi også hjelpe deg med å skaffe både kokker og servitører til grillfesten din. Våre erfarne kokker vil sørge for at maten blir tilberedt til perfeksjon, mens våre profesjonelle servitører vil ta seg av servering, skjenking og gjestenes behov. Med Matspecialens personale på plass, kan du fokusere på å nyte tiden sammen med venner og familie!

  Gjør sommerens grillfest til en enkel og uforglemmelig opplevelse ved å benytte deg av vår tjenester og utleie produkter. Vi gleder oss til å hjelpe deg!

  Grillmat er tilgjengelig i tidsrommet 01. Mai - 31. August hvert år!

  Les mer
  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  Leie av liten grill

  LEIE AV LITEN GRILL

  Leie av liten tønnegrill/kulegrill. Inkludert kull og tennvæske!

  Pris pr. grillarrangement
  kr 820
  Leie av stor grill

  LEIE AV STOR GRILL

  Utleie av stor grill på hjul. Denne kan brukes både som vanlig flatgrill og for roterende helgrilling på små eller store spyd. Inkludert kull og tennvæske!

  Pris pr. grillarrangement
  kr 1 093