Søk
CATERING MENY
  Menu Close

  UTLEIE AV GRILLUTSTYR

  Utleie av grillutstyr: En komplett løsning for sommerens grillfest!

  Er du klar for å arrangere den ultimate grillfesten, men mangler nødvendig utstyr eller personale? Ikke noe å bekymre seg for. Matspecialen tilbyr vi alt du trenger for å gjøre grillopplevelsen enkel og minneverdig. Utforsk vår kategori "Utleie av grillutstyr" og finn de perfekte løsningene for ditt arrangement.

  Vi har et variert utvalg av grillutstyr til leie, som dekker alle dine behov. Fra mindre sammenkomster til store arrangementer, har vi noe for alle.

  Leie av liten grill: Ideell for mindre sammenkomster, inkluderer vår lille grill alt du trenger for å komme i gang – kull og tennvæske er inkludert. Denne grillen er enkel å bruke og passer perfekt til mindre grupper som ønsker å nyte en intim grillfest. Kapasitet opptil 20 personer.

  Utleie av stor grill: For større arrangementer og mer omfattende menyvalg, tilbyr vi utleie av vår store grill. Denne grillen gir deg muligheten for helgrilling på elektriske roterende spyd, som gir en ekstra spennende og smakfull opplevelse for gjestene dine. Alternativt kan grillen også brukes som en normal flatgrill med stor kapasitet for å tilberede mat til større mengder mennesker. Kapasitet opptil 150 personer.

  Eksperthjelp for et vellykket arrangement

  I tillegg til utleie av grillutstyr, kan vi også hjelpe deg med å skaffe både kokker og servitører til grill arrangementet ditt. Våre erfarne kokker vil sørge for at maten blir tilberedt til perfeksjon, mens våre profesjonelle servitører vil ta seg av servering og gjestenes velvære. Med Matspecialens personale på plass, kan du fokusere på å nyte tiden sammen med venner og familie.

  Gjør sommerens grillfest til en enkel og uforglemmelig opplevelse ved å benytte deg av vår kategori "Utleie av grillutstyr". Besøk vår nettside for å se vårt utvalg og bestill det perfekte utstyret og personalet for ditt arrangement. Vi gleder oss til å hjelpe deg!

  Grillmat er tilgjengelig fra 01. Mai til 31. August hvert år!

  Les mer
  Se som Nett Liste
  SORTER
  ETTER:
  Leie av liten grill

  Leie av liten grill

  Leie av liten tønnegrill/kulegrill. Inkludert kull og tennvæske!

  Pris pr. grillarrangement
  kr 800
  Leie av stor grill

  Leie av stor grill

  Utleie av stor grill på hjul. Denne kan brukes både som vanlig flatgrill og for roterende helgrilling på små eller store spyd. Inkludert kull og tennvæske!

  Pris pr. grillarrangement
  kr 1 066
  Leie av kokk

  Leie av kokk

  Vi hjelper deg gjerne med kokk når dere kjøper maten fra oss. Vi gjør oppmerksom på at dersom du bestiller personale til ditt selskap øker alle prisene i menyen med cirka 10%. Dette er fordi mva øker fra 15% til 25% ved servering.

  Pris pr. time
  kr 780
  Leie av servitør

  Leie av servitør

  Vi hjelper deg gjerne med servitører når dere kjøper maten fra oss. Vi gjør oppmerksom på at dersom du bestiller personale til ditt selskap øker alle prisene i menyen med cirka 10%. Dette er fordi mva øker fra 15% til 25% ved servering.

  Pris pr. time
  kr 663